duś1719506024 13.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 glassa rozwazalam jak nie wiedziałam o istnieniu czarnych kwadratow - muszę wymienić 3x podwójne ramki, więc koszt tych, które najlepiej wyglądałaby przy moim czarnym szkle to był jakiś koszmar. kwadraty wyjdą ok 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.03.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kwadraty nie maja potrojnego pstryczka :/ porownalam Gira esprit (piekna!i jakby pasowala do szkla) i Efapel Aquarella grafit.... roznica cenowa ogromna i jednak idziemy w plastik! grunt ze nie bezdie sie odznaczac jak biel na czerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.03.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ???http://www.dobregniazdka.pl/asortyment/berker/wylacznik-potrojny-berker-b-kwadrat/2042czy masz na myśli ramkę potrójną?http://www.dobregniazdka.pl/asortyment/berker/ramka-potrojna-berker-b-kwadrat/1784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.03.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dusku chodzi mi o potrojne pstryczek w pojedynczej ramce w kolorze czarnym/grafitowym czy podobnym. Ale juz zamowilam z Efapel Aquarella. kurcze, znalazlam jakas rozsadna cene tych garnkow zelmer ale jakos ludziom nie chce sie odpisac na mojego maila. chyba poszukam gdzie indziej! bo zapytanie czy towar jest na stanie i czy sa w stanei wyslac w ciagu 2 tyg nie jest bardzo skomplikowanym zadaniem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.03.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 jak ze dzis odwiedzilam 2 razy sklep z rzeczami budowlanymi to oprocz puszek i zlego syfonu pozwolilam sobie kupic dywanik do lazienki.... wiem - wiem... zla kobieta, ale bez ogrzewania podlogowego ale ktore w lato i tak nie dziala wyjscie z wanny/prysznica na zimne plytki.... malo fajna opcja. wiec tak, popelnilam grzech dywanika. ale moze bedzie malo widoczny. akt drugi przestepstwa to zakup doniczek do lazienki obie rzeczy na ponizszym zdjeciu. oczywiscie nie w lazience bo hydraulik tam buszuje teraz. http://img51.imageshack.us/img51/5412/dscf0471y.jpg znalazlam tez rolete [nie rzymska] ktora mi sie spodobala i mysle ze fajnie bedzie sie wkomponowywac w kuchni. kolorystyka jak nizej [tez nowosc - biel i czern ] ale zastanawiam sie czy takie rolety mozna przyciac na szerokosci, oczywiscie przyciac tez mechanizm, bo max upchne 149 a nie chce zeby zachaczalo o drzwiczki od szafki etc. http://img685.imageshack.us/img685/9359/rolety9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 krótko i na temat Ławka pierwsza, bo skromniejsza, ta moja jest naprawdę na bogato i średnio warta swoich pieniędzy, wybaczam jej wyłącznie ze względu na wygląd. Duś ma rację, aby taki element było widać musi być bardzo skromne, neutralne otoczenie. Radzę abyś rozważyła taką prostą ludwikańską (pełno takich na allegro) w cenie do 300 zł, my za naszą chyba 580 płaciliśmy. Szkło nr 3. Roleta tylko biała, nie bierz żadnych mazi, na szerokość powinna wystawać po 2 cm z każdego boku, żeby słońce Ci nie przebijało brzydko. Kontakty do czarnego szkła obowiązkowo czarne. W telegraficznym skrócie, ale piekę ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.03.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Venusku- co do rolety to ten niestandardowy rozmiar jest juz po zostawieniu tych 2cm po kazdej ze stron swiatla okna. pytanie - czy mozna skrocic mechanizm i sama rolete. co do samego materialu to te paseczki sa bardzo delikatne i wg mnie beda fajnym urozmaiceniem bialej rolety plus bardzo mi sie podobaja wiec chyba dopoki nie zaproponujesz mi za friko bialej rolety to bede oponowac przy tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 no ok ja bym zrobiła całą białą, Ty zrobisz z tymi maziami i być może przyjdę i powiem Ci że moje są be i chciałabym Twoje ze mną to wszystko możliwe. Nicol rolety rzymskie można robić na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.03.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ale ta jest zwykla roleta, bo material cos sztywny jest i patrzylam za opcja rzymskiej i nie widzialam od tego producenta. ale jeszcze sporo czasu do tegoz zakupu wiec moze sie mi odmieni choc... od juz jakiegos czasu mam ten material na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 19.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 WITAM wpadam z rewizytą i jestem zachwycona Twoimi poczynaniami. Szczególnie sypialnia mnie połaskotała tapetą. Dziś taką bym wybrała do siebie bo mi tak optycznie zimno w mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.03.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 hej Alutka - re-witam na pewno bedzie mi mozna zarzucic brak ciaglosci w domu przyznaje sie teraz i bez bicia. ale z tapety tez jestem zadowolona. mam nadzieje ze z pomoca FM a raczej paru dobrych dusz uda mi sie urzadzic i sypialnie i pare innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.03.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 zanabylam kolorowy akcet do kuchni miejsce docelowe bylo od dawna w planach, rozwazania byly miedzy lekko-szalonym ale stonowanym zegarem Karlsson'a a mix spiderem . Spider powinien do nas jechac juz! to bylo tak na poprawe humoru [niemniej jednak od dawna mi sie podobal!], mam nadzieje ze nie bedzie za maly! http://img823.imageshack.us/img823/4218/karlssonzegarciennymixe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Żeby Wielkanoc w tym rokuprzyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowoWielu, wielu chwil radosnychi cudownej, ciepłej wiosny. życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.04.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Dziekuję bardzo za życzenia!Odwiedzającym życze zdrowych, wesołych świąt spędzonych w gronie bliskich osób oraz radości z każdego elementu wykończenia oraz dekoracji domów oraz mieszkań ! Jajca z jajem baaaardzo mi się podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.04.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 troszkę próżnuję z remontem.... pan od kuchni nadal nie skończył dzieła. okazało się że mikrofala sie mieści ale żeby drzwi otworzyć to już nie nie da tego w pełni zrobić [ mikrofala będzie wstawiona w szafkę z drzwiami, wentylacja jest zrobiona], więc będzie musiał poszerzyć szafkę czyli front i tył [lakierowany bo od strony salonu] będzie musiał być robiony jeszcze raz! ale -zamówiłam firankę oraz zasłony do sypialni. firana gładka taki lekki kremo-coś tam. zasłony taki kremo-szary. zamówiłam w eurofirany, muszę kupić karnisz żeby zmierzyć odległość od żabki do podłogi....a ja naiwnie myślałam że wystarczy znać wysokość ściany. więc sypialnia będzie klasyczna. trochę zabija mnie cena rolet rzymskich do salonu.... bo 2 okna, w tym jedno długie na 5m i wizja rolet duo nie jest optymalna dla budżetu... internetowo zamówiłam garnki [moze w końcu kuchnia będzie!], narzute do sypialni, bieżnik na stoły do salonu [choć tego jeszce nie ma, a jeśli mi się nie spodoba to oddam mamie ], maszyne do szycia(!!!!!!) oraz czarne gniazdka i włączniki do kuchni więcej grzechów nie pamietam. wybór firan i zasłon jest koszmarem!!!!za duży wybór, za duży!! za długo czasu tam spędziłam i najchętniej bym kupiła polowe sklepu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 nicol, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wesolego jajka i mokrego dyngusa! Wszystkiego najlepszego w to piekne swieto Wielkanocne! http://www.skuggen.com/wp-content/uploads/2011/04/Pke.gif Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts