duś1719506024 02.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 kinkiet 1. krzesła - nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.10.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Uwielbiam te płozy. Mąż niestety nie podziela mojej miłości Kinkiety nie moja bajka, ale polecam zajrzeć do LM. Pojawiły się ostatnio bardzo ładne czarne abażury w pliskę. Można by dokupić podstawę i będzie kinkiecik narendil - problem z plozami byl taki sam. Pokazalam pierwszy raz - reakcja: co? takie jak w poczekalni u lekarza? chyba zartujesz.... poczekalam na stosowna okazje i akurat znajomi dalsi kupili. posiedzial, powiedzialam ze fajnie sie mozna pobujac.... a potem sam ze mna testowal w sklepie taki sposob znalazlam. co do LM... kurka nie zajrze... nie mieszkam w PL, a jak bede u rodzicow to do najblizszego LM w Krakowie cale 100km jest wiec nei obskocze przy szybkiej wizycie... niestety. a co do abazurow to przegladalam juz net - raz do sypialni a dwa do goscinnego [kolejna rzecz ktorej jeszcze nie stworzyli takiej jak mi akurat jest potrzebna - oczywicie nie mam koncepcji co utrudnia znalezienie tego jedynego modelu] Ale będzie dobrze.... w końcu coś kiedyś gdzieś kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.10.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Pochwalę się swoim zakupem, który będzie ukryty głęboko w szafie ale powinien być strasznie praktyczny. Koniec z folią aluminiową gdy miksuję rozpryskujące się rzeczy!! Specjalnie wybrałam się do aldika jak zobaczyłam ich gazetkę gratisowo dorzuciłam do koszyka foremki z motywami świątecznymi http://imageshack.us/a/img203/2826/dscf2069r.jpg tak.... pojechałam specjalnie po 2 rzeczy kolorystyka kremowo-zielona albo kremowo-niebieska... ale liczy się funkcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.10.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 ha! uszyłam zasłony i firankę do gościnnego zasłony wiszą, firanka jeszcze nie. teraz rolety rzymskie mi nie straszne pozatym pomalowaliśmy trochę salonu.... ale jeszcze nie koniec wiec nie ma się czym chwalić. działamy dalej w następny weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nicol bardzo ładna dekoracja okna i ogólnie tapeta z lampami suuuuuuper meble przejściowe ok. Kinkiet dałabym prosty czarny bez kryształków co za dużo to nie zdrowo. Może jakaś ławeczka przed łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 10.10.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ha! uszyłam zasłony i firankę do gościnnego zasłony wiszą, firanka jeszcze nie. teraz rolety rzymskie mi nie straszne pozatym pomalowaliśmy trochę salonu.... ale jeszcze nie koniec wiec nie ma się czym chwalić. działamy dalej w następny weekend! No pokaż te zasłonki i firanki do gościnnego :)A rolety rzymskie jakie zamierzasz kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.10.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nicol bardzo ładna dekoracja okna i ogólnie tapeta z lampami suuuuuuper meble przejściowe ok. Kinkiet dałabym prosty czarny bez kryształków co za dużo to nie zdrowo. Może jakaś ławeczka przed łóżko? te krysztalki z tego co uwidzialam mozna odpiac - zostana male oczka ale pewnei niezbyt widoczne aco do laweczki - nie da rady - za malo miejsca w przejsciu jest... ale chaialbym.... oj chciala. w ogole sie zastanawiam nad jakims krzeslo-fotelem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.10.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No pokaż te zasłonki i firanki do gościnnego :)A rolety rzymskie jakie zamierzasz kupic? pokaze jak zawiesi firanke w ten weekened i ciut posprzata goscinny. rzymskie bede szyla - mam mechanizmy juz wiec nie ma wyjscia - rolety bede szyla duo - czyli firanka + gruby material. poki co kupilam firnake - gladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.10.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 skladam reklamacje - weekendy sa za krotkie!! troszke ruszylismy z malowaniem salonu, ale bede konczyc szarosc w nastepny weekend dopiero. kurcze, wydawalo mi sie ze mam taka fajna ciemna a tu taka jasniejsza jest.... hmmmm.... pytanko mam - poszukuje materialu w kolorze musztardowym i jakis fajny desen - np . http://zsofiberendez.files.wordpress.com/2009/02/egg_chair_arne.jpg pozatym zdecydowalismy sie pominac swieta w tym roku.... ale za to jedziemy na 3tyg urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nicol a myślałaś o lustrzanej szafie do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 skladam reklamacje - weekendy sa za krotkie!! Zdecydowanie. Jakbyś potrzebowała wsparcia w kwestii reklamacyjnej to możesz na mnie liczyć. PS. Do kogo ta reklamacja? pozatym zdecydowalismy sie pominac swieta w tym roku.... ale za to jedziemy na 3tyg urlop No i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.10.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nicol a myślałaś o lustrzanej szafie do sypialni? luby by sie ucieszy ze hej! ;P gdzies przebieglo to moje mysli.... ale raczej nei jako cala szafa ale jako jedne drzwi [co mi sie troche nie spodobalo koncepcyjnie i poszlam w kierunku jednolitych drzwi]. po szafie z przesuwanymi w goscinnym [ktora jest nasza szafa uzywana na codzien] troche mam dosc tego przesuwania i chyba raczej bym wolala "normalne" drzwi. Nemi - dzieki za poparcie w sprawie reklamacji..... poki cojeszcze nie wiem do kogo bedzie, ale jak juz znajde winowajce krotkich weekendow to dam znac. No ale dziewczynki - wy pewnie oblatane jestescie we wszyskich eurofirankach etc - widzialyscie gdzies moze cos w kolorze musztardowym? a jeszcze lepiej w jakis fajny wzor? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.10.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 OOo Nicol świtnie trafiłam, tez aktualnie szukam musztardowego materiału na zasłony , i innych ciekawych musztardowych dodatków w fajnym designie, pozwolę sobie tu podczytywać a nóż coś namierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.10.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Malkul - witam u mnie ale jak znajdziesz cos musztardowo-zoltego to daj prosze znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 nicol no właśnie dooopppaa naprawde ciężko cos namierzyć, grzebię w necie i nic, są jedne poduszki musztardowe ale drogie i nie są jakoś szczególnie ujmujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.10.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Piekny ten fotel musztardowy.Pamietam jak będąc małą dziewczyka podobny fotel mieliśmy u nas w domuale bordowy,no cóż moda znów wraca ehhhh:cool:Niestety zadnych firanek,zasłon etc nie widziałam w kolorze musztardowym:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 a skąd pomysł że szafa lustrzana musi być przesuwna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.10.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Piekny ten fotel musztardowy.Pamietam jak będąc małą dziewczyka podobny fotel mieliśmy u nas w domuale bordowy,no cóż moda znów wraca ehhhh Niestety zadnych firanek,zasłon etc nie widziałam w kolorze musztardowym:no: Venus - widze ze ze ze masz cos na oku - zapodaj @malkul "nicol no właśnie dooopppaa naprawde ciężko cos namierzyć, grzebię w necie i nic, są jedne poduszki musztardowe ale drogie i nie są jakoś szczególnie ujmujące" ale moze jakos sie uda - szukaj i dawaj znac. nieciekawa musztarda mnie nie interesuje. poki cos to widzialam cos ala plusz, bardziej zolte niz musztarda, moze w ostatecznosci po 2gim osadzie by sie przedarlo do czolowki - ale marne szanse. szukam dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.10.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 nicol to daj linka co namierzyłaś, może byc priv lub na moim wątku. pliiiissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.10.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 nicol to daj linka co namierzyłaś, może byc priv lub na moim wątku. pliiiissss na razie nic nie namierzylam - ale takie materialy musza istniec!!! dzis szukajac kanapy [beznadzieja totalna!] widzialam poduszke w taki wzor - kolor szary z zolto-zielenia, zdjecie kiepskie ale fajny wzor i kolor na zywo tez fajny. material pod nazwa versailles lim waves. czyli takie materialy istnieja!!! http://imageshack.us/a/img23/2357/dscf2155y.jpg no ale z kanapa do salonu jest lyyypa, starszna. pod wzgledem wygody chyba najbardizej nam odpowiada exit I [ material + niby skora] ale pewnie mozna by wybrac 2 materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts