Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Druga młodość 40-latka - - - u Nicol21

nicol21

Recommended Posts

• Odpowiedzi 928
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uwielbiam te płozy.

Mąż niestety nie podziela mojej miłości :p

Kinkiety nie moja bajka, ale polecam zajrzeć do LM.

Pojawiły się ostatnio bardzo ładne czarne abażury w pliskę. Można by dokupić podstawę i będzie kinkiecik :yes:

narendil - problem z plozami byl taki sam. Pokazalam pierwszy raz - reakcja: co? takie jak w poczekalni u lekarza? chyba zartujesz....

poczekalam na stosowna okazje i akurat znajomi dalsi kupili. posiedzial, powiedzialam ze fajnie sie mozna pobujac....

a potem sam ze mna testowal w sklepie :D

taki sposob znalazlam.

co do LM... kurka nie zajrze... nie mieszkam w PL, a jak bede u rodzicow to do najblizszego LM w Krakowie cale 100km jest wiec nei obskocze przy szybkiej wizycie... niestety. a co do abazurow to przegladalam juz net - raz do sypialni a dwa do goscinnego [kolejna rzecz ktorej jeszcze nie stworzyli takiej jak mi akurat jest potrzebna - oczywicie nie mam koncepcji co utrudnia znalezienie tego jedynego modelu] Ale będzie dobrze.... w końcu coś kiedyś gdzieś kupię!

Pochwalę się swoim zakupem, który będzie ukryty głęboko w szafie ale powinien być strasznie praktyczny. Koniec z folią aluminiową gdy miksuję rozpryskujące się rzeczy!! Specjalnie wybrałam się do aldika jak zobaczyłam ich gazetkę :) gratisowo dorzuciłam do koszyka foremki z motywami świątecznymi :)

http://imageshack.us/a/img203/2826/dscf2069r.jpg

tak.... pojechałam specjalnie po 2 rzeczy :D kolorystyka kremowo-zielona albo kremowo-niebieska... ale liczy się funkcja!

ha! uszyłam zasłony i firankę do gościnnego :) zasłony wiszą, firanka jeszcze nie. teraz rolety rzymskie mi nie straszne :) pozatym pomalowaliśmy trochę salonu.... ale jeszcze nie koniec wiec nie ma się czym chwalić. działamy dalej w następny weekend!

No pokaż te zasłonki i firanki do gościnnego :)A rolety rzymskie jakie zamierzasz kupic?

Nicol bardzo ładna dekoracja okna i ogólnie tapeta z lampami suuuuuuper :wiggle: meble przejściowe ok.

Kinkiet dałabym prosty czarny bez kryształków :no: co za dużo to nie zdrowo.

Może jakaś ławeczka przed łóżko? :D

te krysztalki z tego co uwidzialam mozna odpiac - zostana male oczka ale pewnei niezbyt widoczne

aco do laweczki - nie da rady - za malo miejsca w przejsciu jest... ale chaialbym.... oj chciala. w ogole sie zastanawiam nad jakims krzeslo-fotelem...

No pokaż te zasłonki i firanki do gościnnego :)A rolety rzymskie jakie zamierzasz kupic?

pokaze jak zawiesi firanke w ten weekened i ciut posprzata goscinny.

rzymskie bede szyla - mam mechanizmy juz wiec nie ma wyjscia - rolety bede szyla duo - czyli firanka + gruby material. poki co kupilam firnake - gladka :D

skladam reklamacje - weekendy sa za krotkie!! troszke ruszylismy z malowaniem salonu, ale bede konczyc szarosc w nastepny weekend dopiero. kurcze, wydawalo mi sie ze mam taka fajna ciemna a tu taka jasniejsza jest.... hmmmm....

pytanko mam - poszukuje materialu w kolorze musztardowym i jakis fajny desen - np .

http://zsofiberendez.files.wordpress.com/2009/02/egg_chair_arne.jpg

pozatym zdecydowalismy sie pominac swieta w tym roku.... ale za to jedziemy na 3tyg urlop :)

skladam reklamacje - weekendy sa za krotkie!!

Zdecydowanie. Jakbyś potrzebowała wsparcia w kwestii reklamacyjnej to możesz na mnie liczyć. :D

PS. Do kogo ta reklamacja?

pozatym zdecydowalismy sie pominac swieta w tym roku.... ale za to jedziemy na 3tyg urlop :)

No i super. :yes:

Nicol a myślałaś o lustrzanej szafie do sypialni? :yes:

luby by sie ucieszy ze hej! ;P

gdzies przebieglo to moje mysli.... ale raczej nei jako cala szafa ale jako jedne drzwi [co mi sie troche nie spodobalo koncepcyjnie i poszlam w kierunku jednolitych drzwi]. po szafie z przesuwanymi w goscinnym [ktora jest nasza szafa uzywana na codzien] troche mam dosc tego przesuwania i chyba raczej bym wolala "normalne" drzwi.

Nemi - dzieki za poparcie w sprawie reklamacji..... poki cojeszcze nie wiem do kogo bedzie, ale jak juz znajde winowajce krotkich weekendow to dam znac.

No ale dziewczynki - wy pewnie oblatane jestescie we wszyskich eurofirankach etc - widzialyscie gdzies moze cos w kolorze musztardowym? a jeszcze lepiej w jakis fajny wzor? :D ?

Piekny ten fotel musztardowy.Pamietam jak będąc małą dziewczyka podobny fotel mieliśmy u nas w domuale bordowy,no cóż moda znów wraca ehhhh

:cool:

Niestety zadnych firanek,zasłon etc nie widziałam w kolorze musztardowym:no:

Venus - widze ze ze ze masz cos na oku - zapodaj :)

@malkul

"nicol no właśnie dooopppaa naprawde ciężko cos namierzyć, grzebię w necie i nic, są jedne poduszki musztardowe ale drogie i nie są jakoś szczególnie ujmujące"

ale moze jakos sie uda - szukaj i dawaj znac. nieciekawa musztarda mnie nie interesuje. poki cos to widzialam cos ala plusz, bardziej zolte niz musztarda, moze w ostatecznosci po 2gim osadzie by sie przedarlo do czolowki - ale marne szanse. szukam dalej!

nicol to daj linka co namierzyłaś, może byc priv lub na moim wątku. pliiiissss

na razie nic nie namierzylam - ale takie materialy musza istniec!!! dzis szukajac kanapy [beznadzieja totalna!] widzialam poduszke w taki wzor - kolor szary z zolto-zielenia, zdjecie kiepskie ale fajny wzor i kolor na zywo tez fajny. material pod nazwa versailles lim waves. czyli takie materialy istnieja!!!

http://imageshack.us/a/img23/2357/dscf2155y.jpg

no ale z kanapa do salonu jest lyyypa, starszna. pod wzgledem wygody chyba najbardizej nam odpowiada exit I [ material + niby skora] ale pewnie mozna by wybrac 2 materialy.