nicol21 12.03.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 hahahahaha ta... kot cwiczy to tez wczoraj i pewnie wszystkie inne dni kiedy akuratnie tego nie widzielismy. ale..... taka słodka z niego bestia ze hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nicol to musi być tak samo wysportowany jak fionka i ochroniarz władek(prinsio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.03.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 wiesz Venus, ja podziwiam jak tyle spiąc i jedząc on jest w stanie uprawiać tak zaawansowaną jogę!! no i oczywiscie zachowania typu przyczajony tygrys-ukryty kot etc trenuje w porze wieczornej.... tudzież porannej jak my jeszcze na półśpiąco chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 a miauka dużo? bo moje białe futro to non stop ósemka między nogami kiedy idę rano gdzie król chodzi piechotą i oczywiście "eeeeeeeeeeee", biorę na ręcę "MIAU!" i rozpacz w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.03.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 nadia miauczy jak coś chce np. żęby go wpuścić do łazienki i odkręcić kran żeby mógł wody się napić[wodę pije tylko bierząca!], żeby nalać mu mleka do miski w kuchni, żeby zejść na dół i dać konserwy do miski, żeby zejść na dół i go wypuścic na dwór. a tak, i rano miauczy jak chce wejść do sypialni [zwykle jak uslyszy że już coś się tam dzije, albo po 1szym dzwonku budzika], a jak jest na dworze to miauczy jak chce wejść - z 2go piętra go tak słychać że jestem w stanie się obudzić! Ale ogólnie nie miauczy bez powodu a tak -czasem sobie z nim gadamy, on robi takie eeehhhheeee , po czym któreś z nas tak robi, po czym on etc mam nadzieję, że chociaż kot z tych rozmów coś wynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nadia ale go czyli to samiec jest? Fionka miauczy tylko z ważnego powodu, np straszna mucha za oknem, weszłam na zbiornik wody w kotłowni przyjdź zobacz, turlam się po podłodze chodź zobacz Prinsio - naparza cały czas, strasznie gadatliwy, ale uwielbiam jego mruknięcia i miauki dziś na mnie nakrzyczał, że prasuję koszulę a on nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.03.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wzielismy malego kotka i pani nam powiedziala ze to ona, wiec dostala imie Nadia.... potem mowie do lubego, ze to chyba jednak kot bo cos jajka mu rosna. na co luby - eee tam kot, to kotka jest i kotki tak maja [ja ze wsi, on z miasta no ale dobra]. Potem kot byl u znajomych, i kolega sie pyta - czemu na kocura mowicie Nadia.... i wtedy juz luby dal sie przekonac ze to kocur jest. No ale ze nam imie sie spodobalo, a glupio by puninku do kota wolac to zostala Nadia i tak Nadia zostala a płeć się zmieniła pozatym stwierdzilismy ze jestesmy za duzi zeby kotu zmieniac imie tylko ze wzgledu na to ze to inna plec... a przeciez kotu i tak wszystko jedno a tak to przynajmniej jest zabawnie i sie smiejemy jak znajomi/rodzice sobie myla to ze Nadia to "on" sie na niego woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ale jaja - dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 nicol, gorzej gdyby było jak z kotem moich znajomych. Był Maćkiem, dopóki się nie rozmnożył A kotka w domu rodzinnym nosi jakże kobiece imię Pershing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Spoko Ja miałam suczkę o imieniu Murzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 a ja myślałam, że to przesada wołać na Prinsia Owieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.03.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) oj tam, grunt że zwierzę jest kochane przez nas mimo tego że czasem zachowuje się tak że bym chętnie za ogon wytarmosiła!!!! owieczka ja tam Nadię wołam dużą ilością imion z suczką to jednak już wtopa bo to od razu widac hehehe Pershing ..... jak czasem widzę jak Nadia popyla po domu to mam ochotę i ja messerszmitem nazwać z Maćkiem gorzej bo przyszły na świat małe kociątka i trzeba im znaleźć domek.... co czasem pewnie nie jest takie łatwe Edytowane 15 Marca 2013 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.03.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Szycie rolet.... relacja z postępów. Na chwilę obecną została mi jeszcze do uszycia roleta 170x170cm, czyli rozpoczełam drugie i ostatnie okno salonowe wadą mechanizmu sznurkowego jest to że przy zwiniętej rolecie sznurek sięga prawie do podłogi, a przy rozwiniętej rolecie jest trochę wyżej niż klamka okna. natomiast zaletą mechanizmu sznurkowego jest to że oobie części mogą być zwinięte/rozwinięte w tym samym czasie jako że mechanizm sznurkowy działa niezależnie od sibie. Mechanizm łańcuszkowy działa zależnie czyli jedno jest rozwinięte a drugie musi być zwinięte w tym samym czasie.... co będzie zabawne przy myciu okien! a duże okno wygląda tak Edytowane 17 Marca 2013 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.03.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ehhh i wielkie szycie rolet skończone efekt moze idelany nie jest ale na pewno jest zadawalajacy, zwłaszcza ze sporo kaski w kieszeni zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gifZdolna bestyja , naprawdę odwaliłaś kawał dobrej roboty, baaardzo mi się podoba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.03.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 zbieram szczękę z podłogi, rili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ja pierdzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 nicol, to mi na ambicję wjechałaś Super wyszło! Zdolniacha z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.03.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 a dziękuje dziewczęta, ale jak pisałam, są pewne niedoskonałości których tutaj nie będę rozgłaszać grunt że skończone. mam nadzieję, że świąteczne zakupy [czyli odbiór u rodziców podczas świątecznej wizyty] oraz poswiąteczne wstawienie szafy wnękowej i podschodowej uświetnią klimat w domu.... no i pufka też się ponoć szyje. Będzie ciemno szara z jasnym szarym przeszyciem na wszystkich stronach no ale - na pewno wszystko pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.03.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mint grey ma superanckie kroliczki wielkanocne sa boskie, ciekawe jaka cena bo bym sie moze na wysylke skusila http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179084_555211697845263_838307546_n.jpg pozatym sklep ktory mial kinkeity Ruben cos mnie olewa i nie odpisuje, kiedys widzialam te kinkiety na ich stronie juz po 50pln drozej, napisalam czy juz maja i nawet nie odpisali a ja chce te kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts