Venus_m 20.03.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 no fajne zające serdelki Dryndnij do tych paniusiów ze sklepu i daj o-p-er że tak długo zwlekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.03.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 dzwonilam, juz nie wspolpracuja z tym dostawca.... ale ponoc maja inne ciekawe rzeczy, i pani obiecala mi dzis podeslac zdjecia. a tak wyglaja Rubenki na lekko szarej scianie.... http://www.home-moods.pl/slideshow/slide2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ja chcę taką lampę!!! (tylko nie mam gdzie powiesić oj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 23.03.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 ehhhh...... komplikacje z tymi lampami, nowych nie ma i nie bedzie, a na te musiałabym czekac z miesiąc bo są z wystawy i sklep poczeka az inne dostarcza na wystawe [wtf] wiec wracam do mint grey i chyba tam zamowie o takie już nie mam siły. ale jesteśmy u teściow i wzbogaciłam się o zestaw kina domowego, oraz jakieś pierdoły do domu, ale oprócz królików wielkanocnych z H&Y [duże płaskie] oraz siedzącej babki z dużym tyłkiem [H&Y] to nic godnego uwagi. A i tak z tymi pierdółkami musiałam się nad lubym rozczulać ..... bo przecież tylko zagracam dom!!! ciekawe czemu lubie chodzić na zakupy sama choć przyznam żę w Duka zgarnął patelnie do grilla a ja parę dupereli i zgarneliśmy zniżkę na 100pln[miła pani policzyła na 2 paragony ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Nicol ale wiesz że w Duka nie opłaca się kupować? Oni mają takie przebitki że masakra. Bardzo chciałam karafkę z Krosno, dostałam od teściów, wiedzieli że w Duce ją widziałam kupili, kosztowała ok 150 zł. Wchodzę później do Witeksu ta sama za 83 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.03.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 tak podejrzewalam, ale jak wpadasz na godzinke do sklepow i masz 3-4 do obskocenia .... ael i tak wiekszosc moich zakupow robie przez net wiec luz, az tak tragicznie nie bylo, czasem wliczam koszty przesylki w kalkulacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.03.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) wrrrr.... moja skygarden znow dotarla do sklepu uszkodzona!!! i teraz juz na serio robi sie napiety terminarz..... bo jesli nie przyjdzie do mnie do srody po swietach to dupcia zbita... sklep zaproponowal ze wysle mi za granice albo zwrot gotowki - ale ja chce lampe i to nie uszkodzona i to do rodzicow a nie bede sie gimnastykowac tutaj z dostawami!!!! wrrrr.... pozatym 1 - moze zmusze lubego [jak wroci o godziwej porze z pracy] do zawieszenia obrazow, ktore to udalo nam sie oprawic podczas wizyty w Szczecinie!! pozatym 2 - dzis ma sie zjawic pan od szaf na klatke zeby domierzyc wszystko i szafki obiecal zamontowac do 20 kwietnia! a w ogole to bede miala maraton slubo-wesel.... 4 w 3 miesiace! i to w roznych czesciach polski: szczecin, gdansk, warszawa i okolice Kielc..... serio, lubie imprezy ale nie nagla kumulacja! powiedzcie mi - jak naklaniacie lubych do dodatkow? bo u nas moze nie wieczna wojna o to jest, ale wieczny opor lubego ze "po co ci to" edit celem update'u..... pan od szaf nie przyjedzie, moze jutro a moze po jutrze... czemu to juz nawet mnie nie dziwi...ponadto to cos od kina domowego nie miesci sie o 1cm w polce w szafce rtv i kurna bedzie straszyc....a wielkie toto jest : / update nastepnego dnia: choc pan od mebli sie dzis zjawil jako ze pracuje z domu to mogl przyjechac w srodku dnia..... mowi ze bedzie musial niezle pokombinowac z tymi szafkami ale obiecal na 2gi tydzien po swietach.... i nawet zaliczki nei chcial, bo postawilam warunek ze nie ma juz zadnego przesuwania terminow jesli dam mu zaliczke [wiec jest obawa ze znow bedzie obsuwa.... wrrrr] Edytowane 26 Marca 2013 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ostro mój mąż musi mieć udział w kupnie nawet świeczki przecież wszystko zawsze niepotrzebne ja mówię " chyba sobie żartujesz że będziesz mi mówić ile świeczek potrzebujemy ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.03.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 powiedzcie mi - jak naklaniacie lubych do dodatkow? bo u nas moze nie wieczna wojna o to jest, ale wieczny opor lubego ze "po co ci to" Nie pytamy się ich o zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.03.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Nie pytamy się ich o zdanie tak, tak zwykle stosuję wlasnie ta technike,a marudzenie po fakcie to juz inna bajka Moj luby czasem jest tak rozkojarzony ze przez 2-3 tyg czegos nie zauwaza, po czym nagle sie pyta o ta rzecz.... wiec argument o tym " ze to juz daaaawno kupilam" jest jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.03.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 30.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://www.astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia, życzy dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.03.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych świąt dla Wszystkich odwiedzających http://www.maluchy.pl/wielkanoc/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 nicol, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 31.03.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 ho ho ho Merry Christmas!! upsss zapomnialam - toż to Wielkanoc http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/60604_10151439750504213_1575332742_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nicoletta co tam jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts