Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Druga młodość 40-latka - - - u Nicol21

nicol21

Recommended Posts

• Odpowiedzi 928
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ehhhh...... komplikacje z tymi lampami, nowych nie ma i nie bedzie, a na te musiałabym czekac z miesiąc bo są z wystawy i sklep poczeka az inne dostarcza na wystawe [wtf] wiec wracam do mint grey i chyba tam zamowie o takie

?ui=2&ik=7d04109ba7&view=att&th=13d96c8f44e06d19&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_hemmt21j0&zw

już nie mam siły. ale jesteśmy u teściow i wzbogaciłam się o zestaw kina domowego, oraz jakieś pierdoły do domu, ale oprócz królików wielkanocnych z H&Y [duże płaskie] oraz siedzącej babki z dużym tyłkiem [H&Y] to nic godnego uwagi. A i tak z tymi pierdółkami musiałam się nad lubym rozczulać ..... bo przecież tylko zagracam dom!!! ciekawe czemu lubie chodzić na zakupy sama :) choć przyznam żę w Duka zgarnął patelnie do grilla a ja parę dupereli i zgarneliśmy zniżkę na 100pln[miła pani policzyła na 2 paragony ].

wrrrr.... moja skygarden znow dotarla do sklepu uszkodzona!!! i teraz juz na serio robi sie napiety terminarz..... bo jesli nie przyjdzie do mnie do srody po swietach to dupcia zbita... sklep zaproponowal ze wysle mi za granice albo zwrot gotowki - ale ja chce lampe i to nie uszkodzona i to do rodzicow a nie bede sie gimnastykowac tutaj z dostawami!!!! wrrrr....

pozatym 1 - moze zmusze lubego [jak wroci o godziwej porze z pracy] do zawieszenia obrazow, ktore to udalo nam sie oprawic podczas wizyty w Szczecinie!!

pozatym 2 - dzis ma sie zjawic pan od szaf na klatke zeby domierzyc wszystko i szafki obiecal zamontowac do 20 kwietnia!

a w ogole to bede miala maraton slubo-wesel.... 4 w 3 miesiace! i to w roznych czesciach polski: szczecin, gdansk, warszawa i okolice Kielc..... serio, lubie imprezy ale nie nagla kumulacja!

powiedzcie mi - jak naklaniacie lubych do dodatkow? bo u nas moze nie wieczna wojna o to jest, ale wieczny opor lubego ze "po co ci to"

edit celem update'u..... pan od szaf nie przyjedzie, moze jutro a moze po jutrze... czemu to juz nawet mnie nie dziwi...ponadto to cos od kina domowego nie miesci sie o 1cm w polce w szafce rtv i kurna bedzie straszyc....a wielkie toto jest : /

update nastepnego dnia: choc pan od mebli sie dzis zjawil jako ze pracuje z domu to mogl przyjechac w srodku dnia..... mowi ze bedzie musial niezle pokombinowac z tymi szafkami ale obiecal na 2gi tydzien po swietach.... i nawet zaliczki nei chcial, bo postawilam warunek ze nie ma juz zadnego przesuwania terminow jesli dam mu zaliczke [wiec jest obawa ze znow bedzie obsuwa.... wrrrr]

Edytowane przez nicol21

Nie pytamy się ich o zdanie :lol2:

tak, tak zwykle stosuję wlasnie ta technike,a marudzenie po fakcie to juz inna bajka :D Moj luby czasem jest tak rozkojarzony ze przez 2-3 tyg czegos nie zauwaza, po czym nagle sie pyta o ta rzecz.... wiec argument o tym " ze to juz daaaawno kupilam" jest jak najbardziej na miejscu :)

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg