Venus_m 20.04.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Lampę ufielbiaaaaaam boska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.04.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 a teraz możecie padać z zazdrości.... może być w kolorze zieleni :D dzis biegałam po 2 sklepach ogrodniczych... nie powstrzymałam sie i kupiłam 3 roślinki, które tymczasowo wsadziłam w ogródku. Tymczasowo czyli w doniczce do ziemi żeby czerpały wilgoć z ziemi, a korzenie będą nieuszkodzone jak w końcu się za ogródek wezmiemy jak tylko skończyłam i weszłam do domu sąsiąd przyszzedł oblookać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jak dobrze, że mi się skygarden nie marzy, bo bym Cię znielubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lampa cudna, chociaż wolę ją nad stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.04.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 bardzo mi się podoba, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 25.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 no no no :cool: powiem Ci ze te kinkiety sa po prostu wypasione Kot boski i wszystko prezentuje sie wspaniele - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.05.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Przywiozłam Wam troszkę baklavy z Istambułu Kawkę już same sobie musicie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 niam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.05.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) efektem marudzenia są w końcu meble w gabinecie... tzn raptem szafki, ale to pozwoliło rozładować kilka pudeł! Pomieszczenie niskie wiec ikeowski billy wychodzi na giganta. Poradzicie jakie zasłony kupić? ograniczeniem jest to że zasłona będzie tylko zapełnieniem rogu, firanki nie planuję. Myślałam o dość grubych szaro-białych pasach. Pozatym okno jest w takiej obudowie której w gabinecie nie ściągneliśmy i nie można nic wbić nad oknem bo to plastyk jest więc karnisz będzie tylko na kawałek okna zachodził. myślicie że taka zasłona to dobre rozwiązanie? Edytowane 11 Maja 2013 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Hmn...nie bardzo widzę tu zasłony, ponieważ: - nie spełnią swojej funkcji dekoracyjnej (kaloryfer i tak zostanie na wierzchu)- będą wyglądać na wciśnięte Czy w ogóle musisz mieć coś w tym oknie? może po prostu rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 nicol, podzielam zdanie venuski. Serio, potrzebujesz tam zasłon? Dość ciasno jest. Z drugiej strony, na rzymskie też miejsca za dużo nie ma. Chyba, że montowane do ramy. Albo takie zwykłe, w kasecie. A może żaluzje? Ot, pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Prędzej bym wytapetowała tę ścianę żeby dodać przytulności a okna wcale nie zasłaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.05.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 hej, tapetowanie... ehhh nie chce mi sie chyba zostanie bez zadnej oslony an chwile obecna, ot bedzie mozna podziwiac kraty, ktore to tez musza byc pomalowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 wiesz co, no powiem szczerze, póki nie napisałaś, że kraty, to nie zwróciłam na nie uwagi. przemalowanie ich na biało będzie najtańszym rozwiązaniem i moim zdaniem - dobrym. obramowanie okna od wewnątrz wygląda fajnie, a za oknem możesz posadzić jakiegoś kolorowego krzaczora, który ci ozdobi i przysłoni okienko, jeśli jest taka potrzeba (czy nawet postawić estetyczne korytko z kwiatkami sezonowymi).białe drewniane żaluzje też by fajnie wyglądały, ale powiem szczerze - obawiam się, że nadmiernie zacienią pomieszczenie (czemu w zasadzie chcesz to okno ukryć? sąsiedzi zaglądają? brzydki widok? chęć wyciszenia? ocieplenia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.05.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 dusku myslalam chyba bardziej o ociepleniu pomieszczenia. to jest biuro wiec sasiedzi o ile nawet by zagladali [opcja b.trudna] to i tak mi to lotto krzaczora pewnie nie wsadze blisko okna zeby choc troche tego swiatla tam dotarlo krzaczory beda dalej, pracuje nad lubym i rozpoczeciem prac w ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Nicol mnie się obramowanie okna (otworing) bardzo podoba i za nic bym go nie zasłaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ojej, jaki śliczny gabinecik! Baardzo mi się podoba W kwestii zasłon zgadzam się z dziewczynami - okno jest tak pięknie wykończone, że to czysta przyjemność patrzeć na nie w obecnej formie. Miejsca pod sufitem właściwie nie ma, a zasłony, które wiszą tuż nad oknem niestety nie wyglądają dobrze. No i całość może nabrać ciężkości, a teraz jest ślicznie i lekko. Myślę, że do ocieplenia pomieszczenia wystarczy jakaś fajna efektowna lampa + ładne zagospodarowanie parapetu. A może zawiesić donice z kwiatami na barierkach, które są za oknem? Będą jakby zaglądać do pokoju i delikatnie otulać okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 a mnie wpadł inny pomysł wyeksmituj z czasem biurowe krzesło i wrzuć fotel w tkaninie ala sierść zwierza + poduchy i jakaś kontrastowa (oczojebna? ) lampa i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.05.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Venusku - super pomysl! bardzo mi sie podoba, ale jest jedno małe ale.... zanabylam cross-trainera i dopoki bede go uzywac to zagraci on to pomieszczenie.... ale pomysl super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.06.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a u nas cisza.... obserwujemy trawnik sąsiada.... bo przecież u sąsiada trawa zawsze bardziej zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts