belgijska pralinka 21.06.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 witam sasiadke;)fajne wnetrza,czekam na ogrodek ;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.06.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 witam lokalną pralinkę ciekawa jestem projektu - może wątek założysz? Myślę, że nawet przy domku wg projektu architekta i z waszym przeglądem jest tutaj parę osób co cenne uwagi może dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 21.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 nawet sie przymiezalam do zalozenia ale jakos opacznie mi szlo.narazie jestesmy juz po pozwoleniu i ruszamy 4 sierpnia. zanim doczytalam ze mieszkasz w Belgii to zdjecie waszej suchej trawki zaciekawilo mnie mocno i zastanawialam sie jaki region Polski jest podobny do naszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.06.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 hehe.... trawa jest spryskana i usychła już.... tylko nam się czas pracy w ogródku ciągle odkłada i ciągnie strasznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 23.06.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 u nas w domu niestety nic sie nie dzieje. dzis odwiedzil nas pan od wyceny szafek na parter - i oby cena nas nei zabila to beda gdzies w polowie lipca. ot biale w polysku.... nothing special. w miedzyczasie były prace manualne i złożyłam lampę-puzel i obfociłam lampy w małym pokoju, które nadal baaardzo mi się podobają! Lampa puzel zawisnie w goscinnym Maly pokoj - tj koci... bo Nadia tam mieszka na fotelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.07.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Mam dość! Mam dość wydzwaniania za ludźmi którym potem płacę za pracę..... mam dość wymówek że samochód, że kolega,że pogoda nie ta.... mam dość milczących telefonów... bo ileż można się z kimś umawiać? wczo napisałam mailowo do gościa, że w związku z kilkuktornym przełożeniem terminu i brakiem kontaktu rezygnuję z jego usług..... a szafy na parterze miały być jeszcze wczesną zimą!! mailowo bo od poniedziałku do piątku próbowałam dzwonić ok 10 razy + wysłałam maila i 2 smsy....teraz poczekam na drugiego gościa [tego od kuchni] który też ma mnóstwo przypadków losowych..... ale serio mam dość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.07.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 przytulam mocno (a w pn będzie się wkurzać z tobą (na elektryków, którzy mieli być miesiąc temu u mnie. albo dwa. straciłam rachubę)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 No nie dziwię się, że masz dość. Głowa do góry ! Na pewno znajdziesz kogoś innego - bardziej rzetelnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.07.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 dzięki dziewczyny!! na chwilęobecną wróciłam do pana który zrobił nam kuchnię [on miał wypadki losowe i polecił innego gościa, który miał szybciutko meble zrobić], który mial kilka wypadków losowych..... jak dobrze pójdzie to szafa powinna być ok 10 września, szafka na buty później..... nawet nei chce mówić że pierwszy termin miał być na styczeń!! częśćiowo wina tego, że mieszkam za granicą i ciężej tutaj o kogoś sprawdzonego aż nei chce mi się myśleć że powinniśmy poszukać kogoś od kostki przed domem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Szkoda, że tak daleko mieszkasz. Poleciłabym Ci kilka firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.08.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dzieki naberia.... przydalaby sie konkurencja bo mam dosc tego bajzlu na dole. ale za to dzis dość łatwo namówiłam lubego na wypad do Ikea i kupno szafy do sypialni - ot pax ciemna obudowa i bialłe lakierowane drzwi. bo cała ciemna to by było za dużo ciemnego. jedynie co to musze się nastroić na muchy w nosie lubego przy jutrzejszym składaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.08.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 No to czekamy na zdjęcia, jak już luby skręci szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.08.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Szafa już skręcona, ale jeszcze nie w pełni używana - za dużo podróżuję! ot zwykła Ikea..... ostatnio byłam tam..... i z fajnych rzeczy to widziałam to: [może na ścianę do ogrodu??!??! ] oraz to [do łazienki?!?!] ale nie kupiłam.... tzn kupiłam ciuszki i buty bo ciężko się oprzeć takim cenom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.08.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Powtórzę za Duśkiem - obłędne latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 A mi się szafa podoba Szkoda tylko, że nie jest do samego sufitu zabudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.08.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 dzięki dziewczyny... urlop toto nie był - z roboty człeka wysłali. miałam wieczór oraz polowę soboty na buszowanie po NYC. latarenki są super, ale właśnie ten wiatr by mnie niepokoił. a śćiagać każdego dnia.... no chyba że coś sprytnego by się wmontowało pod spód tak aby unieruchomić latarenki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.08.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a czy pokazywałam zdjęcie luźnego lorriego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 hej faktycznie luzny:rolleyes:co do kostki przed domem znam kogos kto dobrze robi ,u mnie robili i u naszych sasiadow tez jak zobaczyli ich wykonanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.08.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 o żesz, garfield! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 02.09.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja chce takiego kotka - choruje na rudaski, a ten jest wyjatkowo wypasiony zazdraszczam :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts