jatoja 19.02.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Czy włączaliście już tą płytkę?podzielcie się wrażeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.02.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Bardzo fajna! Lubię obrazki, a tu jest ich bardzo dużo. Poza tym przejmujace zdjęcia roślinek zeżartych przez różne robactwo, że o wirusach nie wspomnę oraz dużo praktycznych informacji. A dla ambitnych pełno łaciny, w całym tego słowa dobrym znaczeniu. Jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 28.02.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Mi też się podoba.Ale, czy może ktoś wie jak szukać roślinek po nazwie?Ja umiem tylko przewijać ten spis i wybierać, ale po nazwie nie potrafię. Zadne F2, czy też Ctrl + F nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 świetna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 21.03.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Takie sobie, ale fajnie, że dołączyli. No, troche dbają o czytelnikowianka.Pozdrawiam Muratora i Muratorowiczowianków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 22.03.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Takie sobie, ale fajnie, że dołączyli. No, troche dbają o czytelnikowianka.. Pomysł dobry, gorzej z wykonaniem... Marzy mi się prawdziwa encyklopedia roślin ogrodowych,opisująca dokładnie i z licznymi zdjęciami każdy gatunek, od trawy przez marchewkę (z odmianami !), tuję aż do sekwoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 26.03.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 23.06.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Przyłacze sie do dyskusji podzielajac głosy przedmówców tzn ze to lekka niedoróbka. Mało, kiepsko zredagowane i tak troche interface uzytkownika mało przyjazny ( przynajmniej jak dla mnie).Nie wiem czy pamietacie taka płytke z pnaczami, tamta to był majstersztyk w porównaniu z ta.A tak a propos rozszerzona wersja plytki z pnaczami ( tzn cały czas aktualizowana ) jest pod adresem http://www.pnacza.pl/wms/wmsg.php/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 23.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Rbit , Podzielam w pełni Twoją opinię.Jest w internecie polskim kilka serwisów zawierajacych wartościowe katalogi roślin (zdjecia, opisy).Są to zwykle serwisy producentów (szkółkarzy) podobnie jak wymieniony przez Ciebie http://www.pnacza.pl/wms/wmsg.php/ . Mógłbym podać adresy tych stron ale czy nie będzie to reklama firm na tym FORUM. Pinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 24.06.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Akurat ta strona ( pnacza)nie zawiera informacji handlowej a tylko opisy, zdjecia, porady. etc zatem trudno tu o reklame. Ale powiem szczerze jesli oprócz oferty handlowej sa na takiej stronie dodatkowe informacje o roślinach ich wymaganaich i sposobach hodowli to myśle ze warto je podac adresy na tym forum. Osobiście znam jedna taka strone ( Nota bene dziwna zbieznośc z twoim nickiem ) i smialo moge ja polecić . Nawet ostatnio sprawdzalem kilka roślin jakie maja pokroje i wielkosci bo mi były potrzebne do projektu jednego zakatka w planowanym ogrodzie i zdecydowanie mi to ułatwiło zycie. Niestety serwis Iglaki na serwerze Agrosanu skomercjalizował sie i nie polecam a kiedyś uzywalm do takich celów. zatem moim zdaniem jesli masz jeszcze inne ciekawe adresy to smiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 24.06.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 i jeszcze jedna uwaga mi sie nasuneła w kwestii Twoich wątpliwości.nawet jesli jest to reklama to tylko na skale lokalna, bo nie oplaca sie w wiekszości przypadków jechac nawet 100Km po to by kupic rosliny.Zwykle kupuje sie w okolicy bo tak jest wygodnej.Zatem jesli udostepnisz komuś sprawdzone źródło które bedzie mógł wykorzystac to tylko zyskasz wdziecznosc, a reszta uzytkowników zdobedzie dostep do informacji która moze im byc przydatna do projektowania swoich zielonych zakatków.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej 1 09.10.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Plytka beznadziejna ,podobnie jak inne. Np kolory elewacji. Lepiej dolaczyc film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 13.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Z wypiekami na twarzy uruchomiłem i... bez wypieków z lekkim grymasem wyłaczyłem. Albo przereklamowane, albo ja za bardzo chciałem. Do tego przydałaby się pożądna instrukcja obsługi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 13.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dokładnie tak jak wyżej, sztuka dla sztuki, żadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts