Bartosz S 25.10.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam, co prawda temat "wybrałem kredyt" już jest, natomiast często wypowiadają się tam użytkownicy który jeszcze nie posiadają owego zobowiązania i mają wątpliwości co do oferty. Jako że pracuje w Murator Finanse chętnie nieodpłatnie jestem w stanie pomóc w wybraniu najlepszej ofercie. Zachęcam do ewentualnej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.10.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 widzę że nikt sie nie zgłasza więc pierwsza nieśmiało spytam.Interesuje nas kredyt na kwote 80 tys na dokończenie budowy, myslelismy o Rodzinie na Swoim. Kredyt chcemy spłacic w ciągu 10 lat maksymalnie. Jako że nie chodzilismy jeszcze po bankach ani żadnych doradcach chciałabym sie dowiedzieć, jak takie kredyty sa oprocentowane, ile orientacyjnie wynosi rata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz S 01.11.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 widzę że nikt sie nie zgłasza więc pierwsza nieśmiało spytam. Interesuje nas kredyt na kwote 80 tys na dokończenie budowy, myslelismy o Rodzinie na Swoim. Kredyt chcemy spłacic w ciągu 10 lat maksymalnie. Jako że nie chodzilismy jeszcze po bankach ani żadnych doradcach chciałabym sie dowiedzieć, jak takie kredyty sa oprocentowane, ile orientacyjnie wynosi rata? Ważna w tym przypadku jest docelowa wartość nieruchomości. Bank wylicza sobie LTV (stosunek wartości nieruchomości do wartości kredytu) i proponuję ofertę... Przy Rodzinie na Swoim istotny jest metraż budowanej nieruchomości. Jak chcecie spłacić kredyt max do 10 lat to oczywiście RnS jest opłacalne, gdyż przez 8 lat dostajecie dotacje od Państwa i rata wychodzi podobnie jak przy kredytcie w walucie (chyba że budujecie duuuuzy dom:)) a nie macie stresów że kursy będą skakać. Więcej mogę powiedzieć, po dostarczeniu informacji o wartości nieruchomości i mertaż. (może być na priv lub mail [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts