agamek 25.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) cert Edytowane 16 Listopada 2013 przez agamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunter 25.10.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Rozumiem, że Dolny Śląsk już nie wchodzi w grę? Bo znajomy się interesował tym tematem, ale jest, tak jak ja, z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 25.10.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Pewnie ten upust to 20%, co daje maksimum 80 zł za domek bo na więcej nasz oferent jeleni raczej nie znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 25.10.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Za 80 PLN to mnie by się telefonu w sprawie zrobienia świadectwa nie chciało odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 25.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Na szczęście są tacy którym się opłaca. A jeleni zapraszamy do kontaktu powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamek 26.10.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) cert Edytowane 16 Listopada 2013 przez agamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 26.10.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 za free dla wielkiej rodziny forum muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 26.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Za 80 PLN to mnie by się telefonu w sprawie zrobienia świadectwa nie chciało odbierać. Dokładnie. Ja osobiście nawet za więcej bym nogi z fotela nie zdjął bo fikcji nie robię a widziałem ŚĘ warte tyle ile chcą płacić inwestorzy, żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 26.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sorry kolego, ale żenadą można nazwać NAKAZ robienia certyfikatu , a jeżeli komus jest to potrzebne to zrobi sobie porządny i uczciwie za niego zapłaci. dla mnie jest to bezczelne wyciąganie pieniedzy od inwestorów!! A czy ja napisalem że nakaz posiadania ŚĘ jest nie jest żenadą? Otoż nie, więc skąd ten porywczy ton hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.10.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 te świadectwo to potrzebne tylko dla starostwa , i dla tych co je wystawiają , odemnie gość skasował 400 zł za stwierdzenie na piśmie że chata jest ciepła ,a jaka ma być skoro zawodowo zajmuję się między innymi dociepleniami [ jakieś 50 000 tyś m2 w dorobku - nie wiem czy to dużo ] i wiem jak nie sp........ić roboty a tym bardziej u siebie więc wyrywanie kasy od inwestorów w ten sposób to według mnie zwykłe złodziejstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 27.10.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 nie porywczy tylko zasugerowałem się twoja pisownią Ja też uważam że w obecym wyglądzie ŚE inwestorowi to o kant dupy potrzbne ale żenadą jest również fikcyjne wykonane ŚĘ. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 27.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ŚChE jest bezużyteczne, jeśli się nie chce wykorzystać go do własnych celów. A można się umówić z audytorem, że zrobi takie ŚChE na etapie projektu a później na jego podstawie będzie się dokonywać zmian w projekcie i go optymalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts