luke_p 25.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Czy ktoś może miał przyjemność współpracy z tą firmą? Podobno specjalizują się w dachach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al.nocun 05.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witaj, kupiłam u nich dach i jestem zadowolona.Mają wysokiej jakości ofertę z włoskich dachówek - dachy rustykalne, tego szukałam. Polecam i nie mogę powiedzieć złego słowa na wakabud, życzę powodzenia, Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honcel 02.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a może coś więcej Pani napisać ewentualnie podać lokalizacje budowy ? Też szukam takiej dachówki..Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 02.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 rustykalne ma tondach w swej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budownictwook 02.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jest w Częstochowie wiele dobrych firm z dachami, poszukaj w sieci. Życzępowodzenia, dach to ważna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts