LeoAureus 16.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie powiem, że nie cieszę się z powodu pelargonii Ale jak to mówią: przezorny zawsze ubezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Duża i wydajna, komfortowa i taniaodśnieżarka to pług do odśnieżania zrobiony z wyrejestrowanego malucha. Koszt ok. 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.12.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No tak, tylko trzeba mieć gdzie go trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor77 21.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Czy ktoś używa lub używał tej http://www.najciekawszeprojekty.pl/aktualnosci/nowosci/odsniezarka-zamiast-szufli . Chciałbym wiedzieć jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 21.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 A po co pytać? Husqvarna jest zbyt poważną firmą by produkować badziewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 23.12.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 To że coś ma wielką nazwę i dużo kosztuje, nie znaczy, że jest z definicji dobre. Mógłbym sypać przykladami bez liku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobst 13.01.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 co do tego modelu husqvarny to jest to zabaweczka do malutkiego sniegu - wg mnie badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 14.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jest 14.01.2011 a moje pelargonie nadal kwitną na zewnętrznym parapecie.Nawiązując do wątku - można odśnieżać w miniówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jest 14.01.2011 a moje pelargonie nadal kwitną na zewnętrznym parapecie. Nawiązując do wątku - można odśnieżać w miniówce:) A w okolicach Trójmiasta dzisiaj to sypie śniegiem, że Droga do mojego domku to ma juz 30-40 cm zaspy. Oczywiście wszystko przez dość silnie wiejący wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 14.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) U mnie jest w tej chwili ok. 55cm śniegu i sypie dalej. Bez przesady, dawno czegoś takiego nie widziałem, ale na 740m npm mieszkam dopiero 3 lata. Do tego -5 stopni. Na konkretny śnieg potrzebna jest konkretne narzędzie. Ja mam starego Patrola 4x4 na łańcuchach, tylko zawsze o wyspawaniu pługa przypominam sobie jak już jest za późno i wszystko zasypane. Może jak skończę budowę to znajdę czas, żeby się tym zająć, a na razie mogę albo dzwonić do gminy po ciągnik LKT, albo ugniatać swoim autem.Nie wiem, czy już wspominaliście o odśnieżarce elektrycznej z Biedronki ? 340zł, ma nawet przedni reflektor. Kółka strasznie tandetne, ale sam wirnik wygląda całkiem OK. Twierdzą, że do 20cm śniegu przerzuca. Jest w aktualnej ofercie, do zobaczenia na stronie. Jakby się nie spisywała, to chyba można zwrócić - tak się przynajmniej reklamują. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez K160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 14.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wieczorem wróciłem do chaty, a tu zastałem aż 1 cm śnieżku na pelargoniach:) W tym roku zapytałem mojego oponiarza czemu nie ma kolejki do warsztatu? A ten mi na pytanie powiedział tak: W Poznaniu nie ma potrzeby zmieniać opon na zimówki. To i kolejki nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekc 20.01.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 U mnie jest w tej chwili ok. 55cm śniegu i sypie dalej. Bez przesady, dawno czegoś takiego nie widziałem, ale na 740m npm mieszkam dopiero 3 lata. Do tego -5 stopni. Na konkretny śnieg potrzebna jest konkretne narzędzie. Ja mam starego Patrola 4x4 na łańcuchach, tylko zawsze o wyspawaniu pługa przypominam sobie jak już jest za późno i wszystko zasypane. Może jak skończę budowę to znajdę czas, żeby się tym zająć, a na razie mogę albo dzwonić do gminy po ciągnik LKT, albo ugniatać swoim autem. Nie wiem, czy już wspominaliście o odśnieżarce elektrycznej z Biedronki ? 340zł, ma nawet przedni reflektor. Kółka strasznie tandetne, ale sam wirnik wygląda całkiem OK. Twierdzą, że do 20cm śniegu przerzuca. Jest w aktualnej ofercie, do zobaczenia na stronie. Jakby się nie spisywała, to chyba można zwrócić - tak się przynajmniej reklamują. ta odśnieżarka z biedronki wcale nie jest taka zła, za taką cenę jest to naprawdę jedna z najlepszych alternatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tysonq 21.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 ja mam McCulloch PM 55. Dosyć mocna i co najważniejsze ma silnik briggsa. Używam jej w firmie do odśnieżania placu i daje radę. W domu parę metrów odśnieżam ręcznie dla sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delfina 30.01.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Mój sąsiad ma spory kawął do odśnieżania i doczepia pług do terenówki. A jeśli już jesteśmy przy maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzzer11 30.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Mam spalinowego NAC-a ... O taka ta moja odśnieżarka http://www.e-rosa.pl/nac-odsniezarka-spalinowa-z-napedem-65km-6-biegow-p-1978.html Mój ojciec taką zakupił ale jeszcze nie wypróbował bo zimy brak. Jak to mówi że na razie to woli na nią popatrzeć i nie używać aby tylko śniegu nie było Sama odśnieżarka wygląda dość masywnie i nie wydaje się być jakimś bublem...ale jak to mówią czas pokaże Odśnieżarka o której wspominałem sprawuje się świetnie. Wszystko ładnie zbiera i idzie jak "pociąg". Najbardziej podoba mi się wachlowanie biegami. 5 do przodu, 2 do tyłu. Na 5-tce śmiga nawet szybko. Tylko trzeba się namachać aby przestawić komin bo tak to cały śnieg może wylądować na tobie . Ogólnie sprzęt godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tysonq 30.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 machanie tym czymś, żeby przestawić kominek jest na pewno męczące. Dlatego wolałem odśnieżarkę z nastawem kominka na pulpicie. Jedno pociągnięcie i kominek przestawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxsliwaxx 16.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Witam,Mam około 350m2 (podjazd - koskta brukowa) do odśnieżania + chodnik długości 50mb.budżet od 4 do 6 tyś.Szukam dobrej odśnieżarki ale nie mam pojęcia jaką kupić - proszę o sugestie i swoje doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikka55 16.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 W tym wątku jest o odśnieżarkach co nieco:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168500-od%C5%9Bnie%C5%BCarki-jakie-u%C5%BCywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxsliwaxx 17.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 dzięki za link ale niezbyt duzo inforamcji tam się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz.rydzewski 05.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Co polecacie z poniższych modeli: -Romet Garden 6,5HP-NAC ZLST651Q-Pezal PST200E musze kupić jakąś w takiej mniej więcej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts