wyanna 26.10.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cześć, pewnie każdy z Was widział większe lub mniejsze buble budowlano-wykończeniowe. I o ile u siebie buble doprowadzają do rozpaczy i uruchomienia całej palety słów nieparlamentarnych, o tyle cudze buble każą się tylko zastanowić, co artysta miał na myśli, tworząc swoje dzieło. Mnie zdarza się uwieczniać takie rzeczy na zdjęciach. Oto przykład takiej "polskiej myśli technicznej" z Białegostoku. Jeśli też macie podobne kurioza, pochwalcie się.http://img146.imageshack.us/img146/4204/zdjcie0067c.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.10.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kwadratura koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 31.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 wkleił bym moje tzw. "rusztowanie" - ale wstyd, a co gorsze jeszcze może by i naśladowcy się znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.11.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja bym mogła wkleić tył swojego biurka, które stoi w pokoju, w którym jest za mała ilość gniazdek, więc potrzeba jest trzech przedłużaczy podpiętych do jednego. Ale też wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 01.11.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 To jest właśnie myśl techniczna, nie musi teraz robić kominka wentylacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 01.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja jako przykłady dałbym wszystkie pokrywy i włazy umieszczone w pasie jezdni.Albo, czy kratki burzowe umieszczone w pasie jezdni? Wystarczy je trochę odsunąć w kierunku chodnika? Jak widzę jakiś absurd techniczny to zaraz mi się ciśnie na usta hasło TERAZ POLSKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 09.11.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ja jako przykłady dałbym wszystkie pokrywy i włazy umieszczone w pasie jezdni. Albo, czy kratki burzowe umieszczone w pasie jezdni? Wystarczy je trochę odsunąć w kierunku chodnika? Jak widzę jakiś absurd techniczny to zaraz mi się ciśnie na usta hasło TERAZ POLSKA! O dokładnie! Na jakiego grzyba te studzienki są w asfalcie? Przecież jak coś pierdyknie, to trzeba zastawić pas/całą jezdnię, zrobić korek, wkurzyć paru kierowców. Nie można w chodnikach tego montować? Przecież nawet w przypadku rozbiórki łatwiej i taniej jest zdjąć płyty chodnikowe, niż rozryć asfalt. Osobną kwestią jest fantazja rozmieszczania tych studzienek. W Warszawie moim number 1 wkurwu jest środkowy pas trasy łazienkowskiej od wiaduktu Marszałkowskiej w dół aż do ślimaków przy moście. Nie ma opcji, żeby nie pierdyknąć w którąś z tych fantazyjnie rozmieszczonych po obu stronach studzienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts