Marcin Czyczerski 19.02.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ten sposób podany w FAQ jakoś nie działa... Zmieniam w profilu, a przy logowaniu podaje mi, że złe dane użytkownika... Pls hlp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Przekorek Niezalogowany 19.02.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Najprościej to zalóż sobie nowego usera, konto pocztowe za darmo na Onecie, np [email protected] i juz sie możesz na nowo zakamuflować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 19.02.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 o! i zaraz potem można sobie uciąć pogawędkę... z samym sobą Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 19.02.2004 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 He he he! Dzieki... Fajnie, ze mozna na Was liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 19.02.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja mam lepszą metodę Podpadnij red Paplińskiemu a on ci wszystko wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 19.02.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja mam lepszą metodę Podpadnij red Paplińskiemu a on ci wszystko wytłumaczy co rada, to rada tak 3maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 20.02.2004 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ten sposób podany w FAQ jakoś nie działa...Bo takiego sposobu nie ma, to jak ma działać. Pogadaj z administratorem, albo załóż nowe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 24.02.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 WitamTen sposób podany w FAQ jakoś nie działa... Zmieniam w profilu, a przy logowaniu podaje mi, że złe dane użytkownika... Pls hlp Prosze o kontakt na [email protected] - sprawe od reki wyjaśnie Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts