Kuba Dąb 24.01.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wszystko zależy w dużej mierze od miejsca gdzie skład jest. Niestety transport kosztuje wiec im dalej tym drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 transport i rozładunek mam w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 24.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Mi chodzi o transport od producenta do składu. Bo ja TIR musi przejechać 3/4 Polski to cena idzie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 no najlepiej to kupić w solcu kujawskim i tam budować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 25.01.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kuba niby tak wszystko zalezy od umowy i warunkow miedzy skladem producentem, tu nigdy nie dojdziesz jak sie rozliczaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 26.01.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 no najlepiej to kupić w solcu kujawskim i tam budować.... Haha no tak, możnaby Solbetowi bloczki podkradać przez płot może by się nie zorientowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 26.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kuba niby tak wszystko zalezy od umowy i warunkow miedzy skladem producentem, tu nigdy nie dojdziesz jak sie rozliczaja! pewnie jedno wielkie kumoterstwo, ale co tu siedziwić. Sam bym tak robił hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 28.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) :evil:ZAjeB...E H+H za 8,70:evil: do dziś miałem zagwarantowaną cene 7,87 ale Pan z którym ustalałem ceny okazał się delikatnie mówiąc totalnie niekompetentną osobą!! ( aż sie chce powiedzieć totalny imbecyl wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) Na dzień dzisiejszy "polecam" firmę WKT POLSKA Sp.z o. o. ul. Elektronowa 4 - NIECH ICH .... COŚ TRAFI !!! Edytowane 30 Stycznia 2011 przez siwy lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 31.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 dość drogo, ja zakupiłem w tym miesiącu solbet optimal 600 za 6,10 zł netto.... No to przystępna cena. W miarę tanio w wielkopolsce musi Solbet stać U mnie strasznie zróżnicowane ceny w okolicznych hurtowniach. Co do ceny jaką kickowi zaproponowali ok 8 zł to radzę sprawdzić jeszcze parę hurtowni. Na bank znajdziesz sporo taniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 31.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Czemu akurat w Wielkopolsce jak Solbet ma fabrykę na Kujawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 31.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Bo Puszczykowo, z którego jest Esiak leży przy Poznaniu. Chyba, że to inne Puszczykowo. Domniemam, że pytał o cenę Solbetu w lokalnej hurtowni, a nie bezpośrednio od producenta:P Stąd wywnioskowałem, że w miarę dobra cena Solbetu w Wielkopolsce w porównaniu z ceną jaką zaproponowali kickowi w innej częsci Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 krzysztof: brawo za dedukcje hurtownia w poznaniu: Budchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 31.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no tak podejrzewałem:) Co potwierdza tylko teorię, że trzeba oblatać sporo hurtowni, żeby znależć dobrą cenę. Bo róznice mogą być kolosalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 03.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 watpie aby prosto z fabryki sprzedali, predzej z hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.02.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wiem, że właściciele hurtowni zrobią czasem mega obniżkę, aby tylko wyrobić z producentem wymagany obrót do uzyskania nagrody w postaci wyjazdu np na narty w fajnym kurorcie. Znam nawet kwotę do "wyrobienia" w pewnej firmie, aby w Dolomity za free pojechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 05.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 gdzie kupiłeś za 6,10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 06.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 watpie aby prosto z fabryki sprzedali, predzej z hurtowni z tego co mi wiadomo producenci i w tym Solbet, sprzedają tylko do hurtowni. Nie można kupić bezpośrednio u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 06.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 z tego co mi wiadomo producenci i w tym Solbet, sprzedają tylko do hurtowni. Nie można kupić bezpośrednio u nich. Tak to było kiedyś.Teraz się handluje każdemu i nie gardzi się żadnym inwestorem. Mój szwagier jest przedstawicielem sporej hurtowni i producenci handlują towar każdemu i to czasami po takich samych cenach jak do hurtowni,która bierze ogrom towaru. Ale nie za bardzo się do tego przyznają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
also 08.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dostałem ofertę na Solbet bezpośrednio od producenta.Niestety cena była nie za bardzo atrakcyjna.Wiec kupiłem od pośrednika przez internet...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 09.02.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No cóż, jak widać każdy ma tutaj inne informacje. Ja bym jednak stawiał przy swoim, bo po co samemu sobie robić konkurencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts