Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porównanie betonów komórkowych

nodan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 220
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:evil:ZAjeB...E H+H za 8,70:evil:

do dziś miałem zagwarantowaną cene 7,87 ale Pan z którym ustalałem ceny okazał się delikatnie mówiąc totalnie niekompetentną osobą!! ( aż sie chce powiedzieć totalny imbecyl wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Na dzień dzisiejszy "polecam" firmę WKT POLSKA Sp.z o. o. ul. Elektronowa 4 - NIECH ICH .... COŚ TRAFI !!! :evil:

Edytowane przez siwy lodz

dość drogo, ja zakupiłem w tym miesiącu solbet optimal 600 za 6,10 zł netto....

No to przystępna cena. W miarę tanio w wielkopolsce musi Solbet stać:) U mnie strasznie zróżnicowane ceny w okolicznych hurtowniach. Co do ceny jaką kickowi zaproponowali ok 8 zł to radzę sprawdzić jeszcze parę hurtowni. Na bank znajdziesz sporo taniej..

Bo Puszczykowo, z którego jest Esiak leży przy Poznaniu. Chyba, że to inne Puszczykowo. Domniemam, że pytał o cenę Solbetu w lokalnej hurtowni, a nie bezpośrednio od producenta:P Stąd wywnioskowałem, że w miarę dobra cena Solbetu w Wielkopolsce w porównaniu z ceną jaką zaproponowali kickowi w innej częsci Polski.

z tego co mi wiadomo producenci i w tym Solbet, sprzedają tylko do hurtowni. Nie można kupić bezpośrednio u nich.

Tak to było kiedyś.Teraz się handluje każdemu i nie gardzi się żadnym inwestorem.

Mój szwagier jest przedstawicielem sporej hurtowni i producenci handlują towar każdemu i to czasami po takich samych cenach jak do hurtowni,która bierze ogrom towaru.

Ale nie za bardzo się do tego przyznają.