akapap 28.10.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam, ktoś użytkuje ten model (duo uni) z palnikiem rynnowym i pionywymi kolektorami? W zapowiedziach wygląda dosyć sensownie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamlet 28.10.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Od "stałego bywalca" więcej bym wymagał Wczoraj założony identyczny TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszj 15.11.2010 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Tak.Mam model 25 Kw Straszny głodomór, połyka mi około 70 kg na dobę dom 240m2Chyba że żle ustawiony.Czy twój też tak sie zachowuje, podziel sie swoim doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morys 16.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 WitamRównież jestem zainteresowany zakupem tego kotła i bardzo mnie interesują opinie jego użytkowników. Jak się sprawuje, jakie ma spalanie dobowe i jakie paliwo stosujecie? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts