Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podpisz dla Franusia Walecznego - AKCJA ZAKOŃCZONA

Recommended Posts

Najserdeczniej Wam dziękuję:)

Melduję, że apel poszedł do Allegro.

Czy mogłabym także prosić Was o opinię na prośbie o zmianę regulaminu kont charytatywnych? To dopiero, gdy nas odblokują.

Chcę umieścić te propozycję w Allegro Cafe. Teraz jeszcze nie mogę, z wiadomych względów.

Chodzi mi po prostu o możliwość wyznaczania spośród Allegrowiczów 1 pomocnika do obsługi aukcji.

Edytowane przez AgnesK

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo Wam dziękuje, bardzo, bardzo!

Zobaczcie, Franek po każdym turnusie idzie do przodu jak torpeda! Nam po prostu nie wolno stracic tego złotego czasu jego rozwoju..

W sobotę miał ostatnie zajęcia na turnusie, w niedzielę (wczoraj) sam podciągnął się do klęku a dziś sam usiadł!

Ja wierzę, że za kilka miesięcy będzie biegał, mówił...a za jakis czas (WHO daje czas wczesniakom do 6 r.ż.) nie bedzie odstawał od swoich rówieśników!

Chce dla tego robaczka jak najlepiej..tylko ta cholerna kasa!

Za dużo ciągle z nim wyjazdów do CZD, IMiDz czy na turnusy.. Nie dam rady obrobić allegro a mam to szczęście, że zgłosiła się osoba gotowa mi w tym pomóc. Absolutnie charytatywnie, żeby pomóc Franiowi!

Dam znać.

Najpierw muszą nas jednak odblokować.

Dziekuję Wam ponownie :)

KONIEC AKCJI:)

Franiu odblokowany:)

Dzis wieczorem siąde na Allegro Cafe i napisze propozycję zmian w regulaminie kont charytatywnych.

Rozmawiałam juz z 1 mamą, która ma aukcje charyt. (ooo plus Żelcia, czyli z dwiema:)) i była/były jak najbardziej za:)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...