amalfi 29.10.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Wyrzucono sunię, jeszcze szczeniaka na ulicę. Jest malutka i już niewiele urośnie. Bardzo wesoła. Wchodzxi pod samochody, widać, że nigdy nie biegała po ulicy, bo sie nie umie zachować. Dzwoniłam do schroniska, ale nie przyjmują zwierząt. Nie wiem, gdzie będzie spała. http://img830.imageshack.us/img830/1194/51731406.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dodam, że waży około 3 - 4 kg. Możliwość dowozu na jakąś rozsądną odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.10.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Amalfi moze Ty sie skusisz na drugiego pieska, jest ladniutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jaka sliczna psiunia. Apelujemy o domek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Amalfi moze Ty sie skusisz na drugiego pieska, jest ladniutka! Nie moge, magpie na razie. Bardzo dużo wyjeżdżam i nie ma nas po 12 godzin w domu, nie dam rady, niestety. Moja stara jakoś wytrzymuje te godziny, ale i tak mam wyrzuty sumienia. No i są jeszcze inne względy, o których nie będę pisać. A sunia jest naprawde cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Zobacz sobie dlaczego nie przyjmują. Nóż sie w kieszeni otwiera. http://www.dogomania.pl/threads/195071-horror-w-dyminach-koło-kielc-pomóżcie!!!!!!!!! A tu strona schroniska i wyjaśnienia: http://www.um.kielce.pl/animals/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A zobaczcie tę parę. Ta szara po prawej to matka ośmiu szczeniaków, o których pisałam. Ten po lewej to nowy "nabytek". Miał na szyi okręcony drut. Wyglądało to tak, jakby ktoś miał go na nim powiesić i psina uciekła. Jest piękny. Chyba trochę skundlony, ale i tak wygląda niesamowicie. Najgorsze jest to, że bardzo sie polubili z sunią i za pare miesięcy pewnie będa owoce tej sympatii.http://img714.imageshack.us/img714/646/20101029182.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 I co sie teraz dzieje z tymi psiakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No jak to co? Mieszkają po krzakach w okolicy mojej pracy. Tak jest co roku. Co jakiś czas gmina organizuje "łapankę" przy pomocy pracowników schroniska, ale po kilku dniach jest tyo samo. Ostatnio jedna z pracownic znalazła podrzucony worek (zawiązany) ze szczeniakami. Jakieś 4 miesiące temu ktoś wywalił 3 szczeniaki do śmietnika, a zdjęcia z tego wątku są robione dzisiaj. Jak widać, znowu przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dlatego to takie ważne, aby chociaż szczeniaki znalazły dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Czy to dziene, że tak nie cierpię zimy, kiedy co rano pod oknem mam takich trzęsących się gosci? Ten był moim stałym gosciem na śniadaniu. Miał wybite jedno oko i był już staruszkiem. Pewnego dnia nie przyszedł i już się więcej nie pojawił. http://img109.imageshack.us/img109/1465/psinabezoka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A na przykład temu znalazłam dom. Tylko co z tego, kiedy ludzie mnie nie posłuchali i nie "uwięzili" go skutecznie na początek, aby się przyzwyczaił, bo został zabrany z ulicy, gdzie czekał na swojego pana. Myśleli, że jak mu dadzą jeść, to zostanie od razu. Skończyło się tak, że uciekł z nowego domu i szedł 25 km do miejsca, gdzie go zostawił właściciel. Nie pozwolił już podejść do siebie niekomu. Czyli wyszło na to, że zrobiłam mu niedźwiedzią przysługę. Potem został zabrany z ulicy do schroniska i już nie wiem, co się z nim stało. http://img153.imageshack.us/img153/434/roki.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.11.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Mała sunia dziś pojechała do domku z ogródkiem i czwórką marzących o psiaku dzieciaków. Pani Jadzia własnie mi napisała, że juz wszystkich owineła sobie wokół palca. Uffff Zostały jeszcze szczeniaki i reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jestes super amalfi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.11.2010 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 To ani Jadzia jest super. Ja tylko daję jakieś pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oj przestan, dzieki Tobie sunia ma dom. Takich ludzi potrzeba wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.11.2010 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Takich grubych? Fajnie, bo jak tę małą srajdę widziałam, to aż mnie skręcało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.11.2010 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Aaaaa, jeszcze mialam napisać. Okazało sie, że zrobiłam złe zdjęcie, bo sunia na nim wyląda na dużą. Więc na przyszłość: zdjęcia psiaków muszą zawierać jakiś punkt odnesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jestes okropna. Takich z wielkim sercem dla zwierzow. I nie mowie o przerosnietych komorach serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.11.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 No widzisz Małgoś, a na dogomanii dostałam zjebke I musze sie tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts