raul86 20.04.2015 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam, mam pytanie dla osób które wykonywały klinkier ,,połówkę,, na elewacje frontową. Na jakim etapie został on położony??Z góry dzięki za info , Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosza9208 24.04.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam wszystkich którzy zakonczyli budowę willi oraz tych którzy są w trakcie budowy Ja swoją przygodę dopiero zaczynam, narazie czeka nas odlesienie działki i będziemy działać. myślę, że około miesiąca zaczniemy. I w tej sprawie piszę, czy jest ktoś z okolic Legionowa/Warszawy co ma już gotowy dom lub w zaczęty w jakimś stopniu? Czytałam tu na temat tych schodów na górę, czy naprawdę są one aż tak złe? może ktoś by miał ochote i zaprosił nas na zobaczenie willi na żywo? Bardzo proszę o kontakt na [email protected] lub tutaj odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJCIECH111 25.04.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Piękny dom. Możesz podać nazwę drzewa na elewacji oraz płytki klinkierowej? z góry dziękuję.pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosza9208 27.05.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 U nas już prawie koniec [ATTACH=CONFIG]296782[/ATTACH] Witam serdecznie czy byłaby możliwość zobaczenia państwa domu na żywo? Obiecuje ze nie zajmiemy dużo czasu. Za to przyniesie my dobra kawę i ciasto dosłownie pół godzinki. Zaczynamy właśnie budowę za kilka dni i chcielibyśmy porozmawiać na temat spostrzeżeń, uwag i ogólnie zobaczyć jak to w praktyce wygląda. Proszę o wiadomość na [email protected] pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosza9208 25.06.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam ponownie, widzę, że temat ucichł totalnie. Za tydzień wchodzi u nas ekipa i zaczynamy budowę. Nikt niestety się nie odezwał, abyśmy mogli zobaczyc dom na żywo Dlatego też przyszłych inwestorów Zapraszam do siebie jak by ktoś chciał-chętnie pokażę i udziele odpowiedzi na pytania Budujemy w Legionowie (20km od Warszawy) Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Kulka 11.11.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam, mam do odsprzedania projekt Willa na Borowej wersja B. Niestety z przyczyn osobistych nie będę mogła rozpocząć budowy ale wszystkich tych, którzy tak jak ja są zachwyceni tym projektem i chcieliby go kupic zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondik 03.01.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam, Rozważam zakup projektu Willa na Borowej, natomiast jak to już wiele osób pisało do ostatecznej decyzji brakuje obejrzenia domu na żywo.... zatem mam pytanie czy ktoś kto buduje ten domek w okolicach Warszawy byłby tak miły i pokazał swój domek? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Admar1 01.04.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Witam, w tym roku rozpoczynam budowę domu Willa na Borowej. Chciałbym zobaczyć na własne oczy ten dom i porozmawiać z właścicielem. Jeśli ktoś z Państwa (okolice Warszawy) będzie tak uprzejmy i może się spotkać ze mną będę zobowiązany. Jest to pierwszy dom w moim życiu i mam straszny mętlik w głowie. Proszę o kontakt pod adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m23 07.05.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam, Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia z poszczególnych etapów. Witam, ja dopiero zamierzam kupić projekt. Dom strasznie mi się spodobał, ale mam wiele pytań. Dlatego poprosiłabym jeśli to nie problem o przesłanie kilku zdjęć z wewnątrz domu. I oczywiście mam nieśmiałe pytanie, czy byłabym możliwość obejrzenia w domu na żywo. Mieszkam w Warszawie. Odpowiedź proszę kierować na maila prywatnego: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m23 07.05.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam, Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia z poszczególnych etapów. Witam, ja dopiero zamierzam kupić projekt. Dom strasznie mi się spodobał, ale mam wiele pytań. Dlatego poprosiłabym jeśli to nie problem o przesłanie kilku zdjęć z wewnątrz domu. I oczywiście mam nieśmiałe pytanie, czy byłabym możliwość obejrzenia w domu na żywo. Mieszkam w Warszawie. Odpowiedź proszę kierować na maila prywatnego: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m23 07.05.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam, To ja bym się z chęcią się wprosiła. Zamierzam właśnie kupić projekt Willa na Borowej. Mieszkam na Tarchominie, więc niedaleko Państwa. Przed zakupem wolałabym zobaczyć dom na żywo i posłuchać Państwa uwag, przemyśleń i rozwiązań. Proszę pisać na mail prywatny: [email protected].Ogromna prośba, będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzdan 21.06.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 My już prawie skończyliśmy . Jeszcze kilka roślin i oświetlenie ogrodu. Trochę odeszliśmy od kolorystyki z projektu ale jesteśmy zadowoleni i z projektu i z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaB82 27.01.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 My już prawie skończyliśmy . Jeszcze kilka roślin i oświetlenie ogrodu. Trochę odeszliśmy od kolorystyki z projektu ale jesteśmy zadowoleni i z projektu i z domu. [ATTACH=CONFIG]358967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358971[/ATTACH] Proszę o informację, jakie drewno zastosowali Państwo na elewację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzdan 06.04.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Stosowaliśmy coś takiego http://kosbud.com.pl/produkty/deska-dekoracyjna-tabulo/Po dwóch latach wygląda bardzo ładnie. Koszty też nie były za wysokie. Położenie i materiał mieścił się w 200 zł / m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSBUD 09.05.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Jest to deska dekoracyjna TABULO - elastyczna okładzina elewacyjna, do złudzenia przypominająca naturalne drewno. Dostępna w naszej ofercie w sześciu różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruk Lukasz 22.05.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Witam. Jestem świeżym użytkownikiem tego fora oraz szczęśliwym posiadaczem świeżo stawia jej willi na borówek. Tak jak większość z Was chętnie zobaczyłbym wnętrze zakończonego domku ewentualnie prosiłbym dobrą duszyczke o przesłanie mi jak największej ilości zdjęć. Jestem na etapie wybierania pokrycia dachowegoWraz z żoną wprowadziliśmy kilka zmian jeżeli ktoś bedzie ciekawy chętnie podpowiem.... Domek jest w województwie mazowieckim okolice Siedlec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betiwyw 26.10.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Witam Czy jest możliwość obejrzenia Willi na Borowej w okolicy Warszawy? podzielić się spostrzeżeniami na poszczególnych etapach budowy, jakich błędów uniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betiwyw 26.10.2017 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Witam chętnie skorzystam z kilku podpowiedzi odnośnie ‚borowej, właśnie zaczęliśmy jego budowę, proszę o info i fotki na [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosza9208 06.11.2017 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 My już prawie skończyliśmy . Jeszcze kilka roślin i oświetlenie ogrodu. Trochę odeszliśmy od kolorystyki z projektu ale jesteśmy zadowoleni i z projektu i z domu. [ATTACH=CONFIG]358967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358971[/ATTACH] Witam, można zdjęcie kuchni? Mamy z nią straszny problem. Wydaję się strasznie mała i brak szafek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiulek85 20.10.2019 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Witam serdecznie, Projekt jest widać ponadczasowy bo nas też urzekła WNB i szykujemy się do złożenia papieros na pozwolenie na budowę aktualnie więc zależy mi pilnie na obejrzeniu gotowej realizacji i posłuchaniu rad doświadczonych inwestorów z okolic Warszawy. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts