Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich którzy zakonczyli budowę willi oraz tych którzy są w trakcie budowy :) Ja swoją przygodę dopiero zaczynam, narazie czeka nas odlesienie działki i będziemy działać. myślę, że około miesiąca zaczniemy. I w tej sprawie piszę, czy jest ktoś z okolic Legionowa/Warszawy co ma już gotowy dom lub w zaczęty w jakimś stopniu? Czytałam tu na temat tych schodów na górę, czy naprawdę są one aż tak złe? może ktoś by miał ochote i zaprosił nas na zobaczenie willi na żywo? Bardzo proszę o kontakt na [email protected] lub tutaj odpowiedź. :)

• 1 month później...
U nas już prawie koniec

[ATTACH=CONFIG]296782[/ATTACH]

Witam serdecznie czy byłaby możliwość zobaczenia państwa domu na żywo? Obiecuje ze nie zajmiemy dużo czasu. Za to przyniesie my dobra kawę i ciasto :) dosłownie pół godzinki. Zaczynamy właśnie budowę za kilka dni i chcielibyśmy porozmawiać na temat spostrzeżeń, uwag i ogólnie zobaczyć jak to w praktyce wygląda. Proszę o wiadomość na [email protected] pozdrawiam serdecznie

• 5 weeks później...

Witam ponownie,

widzę, że temat ucichł totalnie.

Za tydzień wchodzi u nas ekipa i zaczynamy budowę. Nikt niestety się nie odezwał, abyśmy mogli zobaczyc dom na żywo :(

Dlatego też przyszłych inwestorów Zapraszam do siebie jak by ktoś chciał-chętnie pokażę i udziele odpowiedzi na pytania ;)

Budujemy w Legionowie (20km od Warszawy) Zapraszam.

• 4 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
Witam, w tym roku rozpoczynam budowę domu Willa na Borowej. Chciałbym zobaczyć na własne oczy ten dom i porozmawiać z właścicielem. Jeśli ktoś z Państwa (okolice Warszawy) będzie tak uprzejmy i może się spotkać ze mną będę zobowiązany. Jest to pierwszy dom w moim życiu i mam straszny mętlik w głowie. Proszę o kontakt pod adres: [email protected]

• 1 month później...
Witam,

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia z poszczególnych etapów.

Witam, ja dopiero zamierzam kupić projekt. Dom strasznie mi się spodobał, ale mam wiele pytań. Dlatego poprosiłabym jeśli to nie problem o przesłanie kilku zdjęć z wewnątrz domu.

I oczywiście mam nieśmiałe pytanie, czy byłabym możliwość obejrzenia w domu na żywo. Mieszkam w Warszawie. Odpowiedź proszę kierować na maila prywatnego: [email protected]

Witam,

Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia z poszczególnych etapów.

Witam, ja dopiero zamierzam kupić projekt. Dom strasznie mi się spodobał, ale mam wiele pytań. Dlatego poprosiłabym jeśli to nie problem o przesłanie kilku zdjęć z wewnątrz domu.

I oczywiście mam nieśmiałe pytanie, czy byłabym możliwość obejrzenia w domu na żywo. Mieszkam w Warszawie. Odpowiedź proszę kierować na maila prywatnego: [email protected]

Witam,

To ja bym się z chęcią się wprosiła. Zamierzam właśnie kupić projekt Willa na Borowej. Mieszkam na Tarchominie, więc niedaleko Państwa.

Przed zakupem wolałabym zobaczyć dom na żywo i posłuchać Państwa uwag, przemyśleń i rozwiązań. Proszę pisać na mail prywatny: [email protected].

Ogromna prośba, będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 7 months później...
My już prawie skończyliśmy . Jeszcze kilka roślin i oświetlenie ogrodu.

Trochę odeszliśmy od kolorystyki z projektu ale jesteśmy zadowoleni i z projektu i z domu.

[ATTACH=CONFIG]358967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358971[/ATTACH]

Proszę o informację, jakie drewno zastosowali Państwo na elewację. Pozdrawiam

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Witam. Jestem świeżym użytkownikiem tego fora oraz szczęśliwym posiadaczem świeżo stawia jej willi na borówek. Tak jak większość z Was chętnie zobaczyłbym wnętrze zakończonego domku ewentualnie prosiłbym dobrą duszyczke o przesłanie mi jak największej ilości zdjęć. Jestem na etapie wybierania pokrycia dachowego

Wraz z żoną wprowadziliśmy kilka zmian jeżeli ktoś bedzie ciekawy chętnie podpowiem.... Domek jest w województwie mazowieckim okolice Siedlec....

• 5 months później...
  • 2 weeks później...
My już prawie skończyliśmy . Jeszcze kilka roślin i oświetlenie ogrodu.

Trochę odeszliśmy od kolorystyki z projektu ale jesteśmy zadowoleni i z projektu i z domu.

[ATTACH=CONFIG]358967[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358968[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358969[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]358971[/ATTACH]

Witam, można zdjęcie kuchni? Mamy z nią straszny problem. Wydaję się strasznie mała i brak szafek..

• 1 year później...

Witam serdecznie,

Projekt jest widać ponadczasowy bo nas też urzekła WNB i szykujemy się do złożenia papieros na pozwolenie na budowę aktualnie więc zależy mi pilnie na obejrzeniu gotowej realizacji i posłuchaniu rad doświadczonych inwestorów z okolic Warszawy. Z góry dziękuję za pomoc.