Gagata 29.10.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Małż ma go dostać przy przedłużaniu umowy. Pani w gsmie powiedziała że ma WYJĄTKOWO dobrą baterię. To ważne. A w necie wszędzie pisza że co jak co ale baterię ma do de. Chmmmmm...... Pani w gsmie (młode dziewczę, ale to nie musi szkodzić w tej kwestii ) mogła bredzić. Małż chciałby nokię bez bajerów (wiem -to jest dziś niemozliwe) ale lubi slajdery (przyzwyczaił się). I duże wyświetlacz oraz wygodna klawiaturę. te rzeczy mialby w E66. Czy ktoś ma własne doświadczenia z tym telefonkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 01.11.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Do bani telefon.Zawsze byłem wielkim fanem nokii, ale ten model to porażka. Mam go 1,5 roku i wszystko w nim siada ( mechanika, bo soft był niedoskonały od początku)Bateria wytrzymuje max 2 dni czuwania.Zresztą, znam kilku właścicieli e66 osobiście z taką samą opinią. ( ostatnio kolega słowak klął na ten telefon jak szefc ) Generalnie odradzam. pozdro PS. Tęsknię do 5110... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 01.11.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Nie ma w tej chwili telefonu, który oferuje bajery i długie zasilanie. Niestety, mąż musi dokonać wyboru, albo ALBO. Jeśli bez bajerów to polecam 6303 Classic, używam jako drugi telefon. Jako pierwszy używam 6310i i oby mi długo jeszcze służył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.11.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dziękują Wam bardzo. No właśnie Oorbus, to się tylko potwierdza... A on własnie NIE CHCE bajerów ale potrzebuje dobrą baterię. I spory wyświetlacz i nie za małą klawiaturę (nie na damskie paluszki.. I tyle. poza tym to ma być po prostu TELEFON. Dzwoni, odbiera, czasem sms-uje. Wszystko. A do nokii sie od dawna przyzwyczaił. To wbrew pozorom ważna rzecz dla codziennego komfortu pracy (i nie tylko) żeby dogadywać się ze swoim telefonem. Takie czasy. Mógłby dopłacić (e66 miala być za 1 zł) ale co wziąć?? Może jednak odpuścić "legendarną" nokię i wziąć jakiego np. s.erricsona? Tylko czy on się z nim skomunikuje po nokii? Sprawdzę te telefony o ktorych piszesz Robertsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 02.11.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja tam wole sony ericssona od nokii. Zawsze trzymałem się SE ale ostatnio coś mnie podkusiło żeby kupić nokie i żałowałem. Wymieniłem się ze znajomym na SE muzycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 02.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ja mam od niedawna nokie e52 : bardzo dobra bateria, duży wyświetlacz i spora klawiatura , sama jestem bardzo zadowolona. u mnie też telefon służy do rozmawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 zgadzam sie z dode, E52 to wg mnie nastepca 6310i - nie bylo lepszego telefonu - wspolczesne zabaweczki z wodotryskami moga sie schowac przy 6310i i przy E52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 03.11.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Bateria trzyma dłużej niż rywale, ale nie ma nic bardziej wnerwiającego od nieprzewidywalnej baterii, a takie właśnie występują w E5x Miałem z PWA E50, E51, E52.... wszystkie po kilku dniach prób używania lądowały w torebce żony Niestety E52 był dla mnie za cichy (poziom dźwięku w czasie rozmowy) i zbyt rozbudowane było menu. Wykonanie prostej czynności (ustawienie budzika, kalkulator) wymagało umiejętności na poziomie co najmniej dziecka japończyka. Nawet tak prosta czynność jak pisanie sms w czasie jazdy autem zostało maksymalnie skomplikowane 6303 jest prostym w obsłudze i wytrzymałym (bateria) telefonem. Ma wyraźny ekran i.... to mi w sumie wystarcza.... ale sentyment wygrał i używam obu telefonów (6303 + 6310). 6303 służy mi głównie do robienia szybkich zdjęć na budowie i jako dyktafon. Niestety w warunkach bojowych jakie panują na budowie tylko sprawdzone konstrukcje (6310) mają sens, reszta to zabaweczki. ****** Każda pliszka swój ogonek chwali ****** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 03.11.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jeśli jesteśmy przy nokiach to ja jestem bardzo, ale naprawdę bardzo zadowolony ze swojej N82. Bateria 4-5 dni, super aparat 5M z prawdziwym flashem - mało kto wierzy, jak pokazuje mu zdjęcia z komórki, że to nie aparat - GPS, WIFI, gabarytowo w porządku. Nie mam się absolutnie do niczego przyczepić w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slao 05.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Nawet tak prosta czynność jak pisanie sms w czasie jazdy autem zostało maksymalnie skomplikowane Pomysłowe! Z E52 całkiem sympatyczny, podręczny. Wada to komunikaty o braku pamięci i "polepszona" wersja Mail for Exchange oraz obudowa z tworzywa. Nawet dziecko (niekoniecznie japończyka) potrafi spersonalizować dwa tryby oraz wyciągnąć potrzebne skróty aplikacji na ekran. SE - niektóre modele są nie do zdarcia. Edytowane 5 Listopada 2010 przez slao up to data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts