Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nokia E66 co sądzicie?

Gagata

Recommended Posts

Małż ma go dostać przy przedłużaniu umowy.

Pani w gsmie powiedziała że ma WYJĄTKOWO dobrą baterię.

To ważne.

A w necie wszędzie pisza że co jak co ale baterię ma do de.

Chmmmmm......

Pani w gsmie (młode dziewczę, ale to nie musi szkodzić w tej kwestii ;-)) mogła bredzić.

Małż chciałby nokię bez bajerów (wiem -to jest dziś niemozliwe) ale lubi slajdery (przyzwyczaił się).

I duże wyświetlacz oraz wygodna klawiaturę. te rzeczy mialby w E66.

Czy ktoś ma własne doświadczenia z tym telefonkiem?

Do bani telefon.

Zawsze byłem wielkim fanem nokii, ale ten model to porażka.

Mam go 1,5 roku i wszystko w nim siada ( mechanika, bo soft był niedoskonały od początku)

Bateria wytrzymuje max 2 dni czuwania.

Zresztą, znam kilku właścicieli e66 osobiście z taką samą opinią. ( ostatnio kolega słowak klął na ten telefon jak szefc )

Generalnie odradzam.

pozdro

PS. Tęsknię do 5110...

Dziękują Wam bardzo.

No właśnie Oorbus, to się tylko potwierdza... :(

A on własnie NIE CHCE bajerów ale potrzebuje dobrą baterię.

I spory wyświetlacz i nie za małą klawiaturę (nie na damskie paluszki..;-)

I tyle. poza tym to ma być po prostu TELEFON. Dzwoni, odbiera, czasem sms-uje. Wszystko.

A do nokii sie od dawna przyzwyczaił.

To wbrew pozorom ważna rzecz dla codziennego komfortu pracy (i nie tylko) żeby dogadywać się ze swoim telefonem.

Takie czasy.

Mógłby dopłacić (e66 miala być za 1 zł) ale co wziąć??

Może jednak odpuścić "legendarną" nokię i wziąć jakiego np. s.erricsona? Tylko czy on się z nim skomunikuje po nokii?

Sprawdzę te telefony o ktorych piszesz Robertsz.

Bateria trzyma dłużej niż rywale, ale nie ma nic bardziej wnerwiającego od nieprzewidywalnej baterii, a takie właśnie występują w E5x

Miałem z PWA E50, E51, E52.... wszystkie po kilku dniach prób używania lądowały w torebce żony ;)

Niestety E52 był dla mnie za cichy (poziom dźwięku w czasie rozmowy) i zbyt rozbudowane było menu.

Wykonanie prostej czynności (ustawienie budzika, kalkulator) wymagało umiejętności na poziomie co najmniej dziecka japończyka.

Nawet tak prosta czynność jak pisanie sms w czasie jazdy autem zostało maksymalnie skomplikowane ;)

6303 jest prostym w obsłudze i wytrzymałym (bateria) telefonem.

Ma wyraźny ekran i.... to mi w sumie wystarcza.... ale sentyment wygrał i używam obu telefonów (6303 + 6310).

6303 służy mi głównie do robienia szybkich zdjęć na budowie i jako dyktafon.

Niestety w warunkach bojowych jakie panują na budowie tylko sprawdzone konstrukcje (6310) mają sens, reszta to zabaweczki.

****** Każda pliszka swój ogonek chwali ******

Jeśli jesteśmy przy nokiach to ja jestem bardzo, ale naprawdę bardzo zadowolony ze swojej N82. Bateria 4-5 dni, super aparat 5M z prawdziwym flashem - mało kto wierzy, jak pokazuje mu zdjęcia z komórki, że to nie aparat - GPS, WIFI, gabarytowo w porządku. Nie mam się absolutnie do niczego przyczepić w tym modelu.

Nawet tak prosta czynność jak pisanie sms w czasie jazdy autem zostało maksymalnie skomplikowane ;)

Pomysłowe!

Z E52 całkiem sympatyczny, podręczny. Wada to komunikaty o braku pamięci i "polepszona" wersja Mail for Exchange oraz obudowa z tworzywa.

Nawet dziecko (niekoniecznie japończyka) potrafi spersonalizować dwa tryby oraz wyciągnąć potrzebne skróty aplikacji na ekran.

SE - niektóre modele są nie do zdarcia.

Edytowane przez slao
up to data