Gość 19.02.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Chcę dokonać zmian w projekcie gotowym dom D 24 L na które mam zgodę autora projektu. Zmiany dotyczą :- adaptacji poddasza na cele użytkowe ( zmiana stropu na monolityczny, zmiana konstrukcji dachu, wstawienie okien połaciowych, wymurowanie dodatkowych kanałów wentylacyjnych, wykonanie schodów na poddasze, i kilka drobniejszych zmian. )Projektant zastępczy wyliczył koszt na około 1500 zł. z załatwieniem wszystkich formalności tj. zezwoleń itp. Czy waszym zdaniem jest to cena do akceptacji.Będę wdzięczny za wyrażenie waszych opinii na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja płaciłam 1800 łącznie z odrolnieniem działki i uzyskaniem pozwolenia na budowę. Projekty przyłaczy - osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts