Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika "Nasz dom przy Liliowej, czyli bliżej niz dalej :)"

sylwerson

Recommended Posts

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam nadzieję, że jeszcze zupełnie nie zesztywniałaś i przeczytasz komentarz;) Piszę szybko bo czas Młodą moczyć.

Widoki cudne, piękna jesień tam u Ciebie. Skrzynka prądowa dobrze,że już stoi i się komponuje z otoczeniem. A okna - super :wave: Gratulacje. To wielkie przeszklenie tarasowe jakie ma wymiary?

Na zdjęciach ten złoty dąb wyszedł dość ciemny.Pięknie wygląda przy obiekcie moich nieustających westchnień - ścianie z klinkieru. Pa.

Masz rację - złoty dąb wyszedł ciemny. Tego już nie zmienię, ale podobają mi się. Mam tylko wrażenie, że okna u dzieci wyszły za małe jakieś. Ale w środku pokoików jest jasno. Aj - najwyżej za trochę okienka powiększymy ;) Wymiarów balkonu nie znam naewt, ale sprawdzę dla Ciebie.

ale pedziecie! :D

:yes:

pociągnęli styropian od frontu do linii ściany kolankowej, z tyłu jedną warstwę oraz cały bok

postawili rusztowania wszędzie i narobili takiego bajzlu, że gorszego budowlanego syfu to dawno nie widziałam:bash:

zamówiłam wreszcie bramę garażową - Wiśniewski rulez

oraz drzwi zewnętrzne - Budrex, który pokochałam szczerą miłością, co ma związek z przemiłą panią z biura :):):)

kurcze powod do radosci i nerwa ;) ale z moich kalkulacji wynika, ze mimo wszystko do przodu :)

kiedy brame bedziesz miala montowana ?

ja w koncu na powaznie zaczynam dzialac z projektem, tzn w oczekiwaniu na PnB chce trzasnac sobie pogladowe wizualki co ja chce i jak to wyglada

buziaki!

a wiesz, Tataraku, że nie dam na razie, bo w sieci nie ma :) Mam katalog, wieczorem zrobię skan.

kjuta - Drzwi będą za jakieś 4tyg. max. A brama ponoć do 3 tyg.

Hmmmm - wizualki, fajna, superfajna rzecz... Nie stać nas jednakowóż na projekt wnętrz, więc trzeba sie smakiem obejść. Mniam ;)

Sprzatalismy dzis długo, szykowaliśmy plac pod kopareczkę, która jutro siecze krajobraz - pod kabel elektryczny, pod rury do oczyszczalni, pod słupki od frontu :) No i ślusarz przyjeżdża z wytycznymi - co, gdzie, jak kopać pod bramę :):):)

Ocieplanie idzie szyyyyyyyyyyyyyyyybko - dam zdjęcia potem, ale powiem, że sama jestem tempem miło zaskoczona. na zdrowy rozum - komu by się chciało na takim zimnie pracować mitrężąc czas (ale ja mam słownik, co ;) )

drzwi 402, tylko ciemniejsze będą - grafitowe

(Dębowe wypełnione płytą wielowarstwową Stardur, dwa zamki, zasuwnica antywyważeniowa Winkhausa, próg aluminiowy

Nie wiem jeszcze, jaka klamka)

http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/001-34.jpg

Edytowane przez sylwerson