sylwerson 06.11.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 jestem trupem, ale mam okna zdjęcia niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Mam nadzieję, że jeszcze zupełnie nie zesztywniałaś i przeczytasz komentarz;) Piszę szybko bo czas Młodą moczyć. Widoki cudne, piękna jesień tam u Ciebie. Skrzynka prądowa dobrze,że już stoi i się komponuje z otoczeniem. A okna - super Gratulacje. To wielkie przeszklenie tarasowe jakie ma wymiary? Na zdjęciach ten złoty dąb wyszedł dość ciemny.Pięknie wygląda przy obiekcie moich nieustających westchnień - ścianie z klinkieru. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 07.11.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Masz rację - złoty dąb wyszedł ciemny. Tego już nie zmienię, ale podobają mi się. Mam tylko wrażenie, że okna u dzieci wyszły za małe jakieś. Ale w środku pokoików jest jasno. Aj - najwyżej za trochę okienka powiększymy Wymiarów balkonu nie znam naewt, ale sprawdzę dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 aaaale to wielkie okno to wieeeelkie jest - pięknie wygląda reszta też, ale wielkie robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.11.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nie sa ciemne, a jak fajnie dom juz wyglada z oknami a klinkier jak cudnie znow zobaczyc pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 09.11.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Podglądam od jakiegoś czasu i będę nadal - jeżeli pozwolisz Piękna działka i jesień na niej Okna super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 09.11.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Cześć, Polina! Zaglądaj, bo dom się będzie gwałtownie przeobrażał. Przepoczwarzał, powiedziałabym W Twoim ava jest intrygujący kształt - idę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To ja jeszcze raz grzecznie pytam o wymiary tego wielkiego przeszklenia:) czy to jest 4 x po metrze? A wysokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.11.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 koci - wygląda to tak: 3950x2420na środku ruchomy słupek, wszystkie skrzydła rozwierno-uchylnemikrouchył w 3 pozycjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 10.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ale pedziecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.11.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ale pedziecie! pociągnęli styropian od frontu do linii ściany kolankowej, z tyłu jedną warstwę oraz cały bok postawili rusztowania wszędzie i narobili takiego bajzlu, że gorszego budowlanego syfu to dawno nie widziałam:bash: zamówiłam wreszcie bramę garażową - Wiśniewski rulez oraz drzwi zewnętrzne - Budrex, który pokochałam szczerą miłością, co ma związek z przemiłą panią z biura :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 kurcze powod do radosci i nerwa ale z moich kalkulacji wynika, ze mimo wszystko do przodu kiedy brame bedziesz miala montowana ? ja w koncu na powaznie zaczynam dzialac z projektem, tzn w oczekiwaniu na PnB chce trzasnac sobie pogladowe wizualki co ja chce i jak to wyglada buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Sylwerson, daj obrazek tych drzwi zewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.11.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a wiesz, Tataraku, że nie dam na razie, bo w sieci nie ma Mam katalog, wieczorem zrobię skan. kjuta - Drzwi będą za jakieś 4tyg. max. A brama ponoć do 3 tyg. Hmmmm - wizualki, fajna, superfajna rzecz... Nie stać nas jednakowóż na projekt wnętrz, więc trzeba sie smakiem obejść. Mniam Sprzatalismy dzis długo, szykowaliśmy plac pod kopareczkę, która jutro siecze krajobraz - pod kabel elektryczny, pod rury do oczyszczalni, pod słupki od frontu No i ślusarz przyjeżdża z wytycznymi - co, gdzie, jak kopać pod bramę :) Ocieplanie idzie szyyyyyyyyyyyyyyyybko - dam zdjęcia potem, ale powiem, że sama jestem tempem miło zaskoczona. na zdrowy rozum - komu by się chciało na takim zimnie pracować mitrężąc czas (ale ja mam słownik, co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.11.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) drzwi 402, tylko ciemniejsze będą - grafitowe (Dębowe wypełnione płytą wielowarstwową Stardur, dwa zamki, zasuwnica antywyważeniowa Winkhausa, próg aluminiowyNie wiem jeszcze, jaka klamka) http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/001-34.jpg Edytowane 12 Listopada 2011 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 fajne te drzwi, możesz zdradzić, ile będą kosztować? drewniane są tak? robicie otwierane do środka czy na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.11.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 chyba mają nieatkualną stronę bo tam nie ma takich wzorów, jak te Twoje - szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.11.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 na stronie ich nie ma - i kilku jeszcze innych koszt z montażem i tą zasuwą antywyważeniową to 3900 +/- są drewniane, otwierane na zewnątrz - kolorów maja oczywiście pełną paletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 12.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Powiem tylko: łoł! jakie tempo,jakie zmiany! Ty, droga sylwerson, chyba na dopalaczach jesteś od paru miesięcy:lol2: albo na jakimś innym turbodoładowaniu I pewnie już za tynkami się rozglądasz, a może już wybrane/kupione czy odkładasz do wiosny? Drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts