Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika "Nasz dom przy Liliowej, czyli bliżej niz dalej :)"

sylwerson

Recommended Posts

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale czy jasno świeci interesuje mnie! w stacjonarnym świecie nie sposób obejrzeć na żywo, w necie skąpią zdjęć

zaczynamy oszczędzać :)

niby trzymamy się budżetu, ale jakoś dziwnie dużo zostało do zrobienia i znacznie za dużo do zapłacenia w związku z tym, he

Jutro jestem nadzorcą budowy studni chłonnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sylwerson zapozyczylam sobie klatke schodowa normalnie boska, chyba juz zaczne zbierac czarne ramki ;) bo potem nie wyrobie ;)

fajne Twoje inspiracje, prawie wszystkie w moim guscie, mi troszke przejadly sie kule z ikei, ale kto wie czy na etapie wykanczania sie nie uderze w piersi i to odwolam :lol:

tak :)

ale teraz piję sama finlandię i mam jednak poczucie, że nie poszło tak jak chciałam

nawet wiem, gdzie jest błąd - ale co z tego teraz? pan robiący nam projekt zastępczy pod oczyszczalnię narysował ja ze złej strony domu (nie tam, gdzie robiliśmy odwierty geologiczne)

głupio to zabrzmi, ale nie zauważyliśmy od razu - a potem machnęliśmy na to ręką i postanowiliśmy robić zgodnie z tym projektem, ale bez nowych odwiertów

chociaż - czy to jest najważniejsze, żeby było jak sobie wyobrażamy?

BTW - mamy dotację, ale najpierw muszę podpisać umowę kredytową z bankiem :)

Oj sreberko nie pij sama, są tacy co finlandią tez nie pogardzą :hug:

Dotacja jest - brawo! Dom zszarzał - będzie biały i śliczny. Działka zryta ale się skończy robotę, się zasypie.

Będzie dobrze, będzie ładnie, będzie Pani zadowolona:yes::yes::yes:

A na razie, no cóż, listopad...............

kurcze, troche sie narobilo, ale najwazniejsze, ze mieliscie odwierty i wiedzieliscie ze jest piach i w ogole byla/jest mozliwosc drenazu na dzialce. Jak rozumiem zmiane umiejscowienia musisz zglosic w urzedzie ? czy jakies inne komplikacje ? naniesienie przez geodete to dodatkowy koszt ?

gratuluje dotacji, swietna informacja!

brawa dla brygady od ocieplen! dzielne i szybkie chlopaki :D

podsumowujac nawet bez finlandii bilans wychodzi na plus i tego trzeba sie trzymac, a sily.. komuz ich nie brakuje, ale dla pocieszenia juz za chwileczke, juz za momencik przestana Cie niepokoic jakiekolwiek troski o budowe, sciskam mocno :D