sylwerson 15.11.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ps dlaczego te cholerne żyrandole są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie drogie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.11.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/KAREdesignLampaGardenState.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.11.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 lubię sobie poooglądać ach Ty zboku inspirkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja też ....oglądam i podglądam..........zamiast dziecko do snu tulić Piękny klimacik salonu z tym wielkim przeszkleniem narożnym, cudo. A ten ogród z dwoma jajkami ( dinozaurów?) to tez inspirka? u Ciebie tam podobno leśno-sucho i na Jurassic Park nie bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To jaja kosmitów. Siakieś takie świecące...? Lampa fajna - takie żurawinki w bańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.11.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ale czy jasno świeci interesuje mnie! w stacjonarnym świecie nie sposób obejrzeć na żywo, w necie skąpią zdjęć zaczynamy oszczędzać niby trzymamy się budżetu, ale jakoś dziwnie dużo zostało do zrobienia i znacznie za dużo do zapłacenia w związku z tym, he Jutro jestem nadzorcą budowy studni chłonnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Może w stolycy w jakimś dizajnerskim salonie...? Do oczyszczalni? Faajniee... U nas już sezon zamknięty, ale kibicujemy sąsiadowi naszemu najbliższemu - ciągną mury elegancko, aż miło - a ja się cieszę, bo przynajmniej mają oko też na nasze pobojowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.11.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 koci - jak to nie pasuje - brontozaury najbardziej lubiły skrzyp, którego mam całe łany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/KAREdesignLampaGardenState.jpg to jest dopiero drogie! mignęło mi w jakimś magazynie o ogrodach. ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ach Ty zboku inspirkowy zostałam zdemaskowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 sylwerson zapozyczylam sobie klatke schodowa normalnie boska, chyba juz zaczne zbierac czarne ramki bo potem nie wyrobie fajne Twoje inspiracje, prawie wszystkie w moim guscie, mi troszke przejadly sie kule z ikei, ale kto wie czy na etapie wykanczania sie nie uderze w piersi i to odwolam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 16.11.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 robienie oczyszczalni na własna rękę okazało się makabrą jak dotądwięcej szczegółów, kiedy dzieci się położą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 krajst, czekam na relację, bo rozważamy samodzielnie układania kolektora poziomego do pc - to chyba będzie podobna "zabawa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 wiem, jak to jest jest - też chwilami czuję, że nie ogarniam... i że jeśli ja zapomnę, to nikt nie będzie pamiętał. o czymkolwiek. ale grunt, że dajemy radę zobacz, nie straciłaś głowy i wskazałaś dobre miejsce na wykop! czyli znowu trochę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 16.11.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 tak ale teraz piję sama finlandię i mam jednak poczucie, że nie poszło tak jak chciałam nawet wiem, gdzie jest błąd - ale co z tego teraz? pan robiący nam projekt zastępczy pod oczyszczalnię narysował ja ze złej strony domu (nie tam, gdzie robiliśmy odwierty geologiczne) głupio to zabrzmi, ale nie zauważyliśmy od razu - a potem machnęliśmy na to ręką i postanowiliśmy robić zgodnie z tym projektem, ale bez nowych odwiertów chociaż - czy to jest najważniejsze, żeby było jak sobie wyobrażamy? BTW - mamy dotację, ale najpierw muszę podpisać umowę kredytową z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 najważniejsze, żeby wszystko działało, jak należy. gratulacje z okazji dotacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 16.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Oj sreberko nie pij sama, są tacy co finlandią tez nie pogardzą Dotacja jest - brawo! Dom zszarzał - będzie biały i śliczny. Działka zryta ale się skończy robotę, się zasypie. Będzie dobrze, będzie ładnie, będzie Pani zadowolona:yes::yes: A na razie, no cóż, listopad............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 16.11.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ale że do pc?? No kobieto, to super! Gratuluję! Sami zadzwonili, czy się upominałaś? Czyli ta finlandia to tak nie całkiem ze zgryzoty...? A musisz to prostować? Odbiera to ktoś - w sensie geodeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.11.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 do pc, a jakże zadzwonili sami z banku - w piątek finał papierowy, kasa pewnie nie wiadomo, kiedy a oczyszczalkę geodeta musi nanieść na mapę zasadniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 kurcze, troche sie narobilo, ale najwazniejsze, ze mieliscie odwierty i wiedzieliscie ze jest piach i w ogole byla/jest mozliwosc drenazu na dzialce. Jak rozumiem zmiane umiejscowienia musisz zglosic w urzedzie ? czy jakies inne komplikacje ? naniesienie przez geodete to dodatkowy koszt ? gratuluje dotacji, swietna informacja! brawa dla brygady od ocieplen! dzielne i szybkie chlopaki podsumowujac nawet bez finlandii bilans wychodzi na plus i tego trzeba sie trzymac, a sily.. komuz ich nie brakuje, ale dla pocieszenia juz za chwileczke, juz za momencik przestana Cie niepokoic jakiekolwiek troski o budowe, sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts