sylwerson 16.12.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 koci mnie przekonała od ręki, żeby nie robić siedziska na pewno zrobię model (mam taaaaaaakie pudła tekturowe w sam raz) i pokombinuję; myślę jeszcze nad elementem poziomym analogicznym do szarej belki widocznej na wizkach ale zrobionym z cegły asymetrię lubię gdzieniegdzie, nie dla samej zasady A TERAZ WIADOMOŚĆ HIT: MAMY PRĄD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślałam, że nie dożyję tej pociechy, jak by Mickiewicz powiedział a jutro założą drzwi wejściowe w docelowym kształcie/kolorze itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 16.12.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No ta to ma dobrze, wszystko idzie jak po płatkach róży. Ma prąd i się z moich jamek naśmiewa A drzwi to zobaczymy jutro czy będzie dawkować wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 16.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) I nastanie jasność... Gratulki eee chyba nie będzie taka... nie Sylwi? Edytowane 16 Grudnia 2011 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 16.12.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 koci - te jamki mnie poruszyły :) nie irytuj się drzwi obfocę z każdej możliwej, ale kiedy je tu wstawię - nie wiadomo żeby zaś nie było za wesoło, to powiem wam, że prąd jest i go nie ma elektryk jakieś zero ma sprawdzać jutro, bo w skrzynce jest oki a w domu jakoś nie płynie kto pije ze mną? http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/ballantine_s_old_fashioned.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.12.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Oj tak, tak, tego mi wczoraj trzeba było i nie zajrzałam Wieczór z Najmłodszą - znowu ucho pobolewało po basenie a nie puścić - najgorsza kara, Otylia mi rośnie czy co foty dzisiaj no bo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.12.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 u nas to samo - basen jest święty a każdorazowo Sysynek po nim niedomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Drzwi - cud, miód, maliny. Pięknie zgrany kolor z tą klinkierową ścianą ( o ile dobrze widzę na tych zdjęciach ) I jak zwykle nieśmiertelne pytania: a skąd one takie ładne, a po ile i linka jakiegoś do producenta zapodaj to poogladam i wszystkiego się dowiem i już. I jeszcze zdjęcia niekomórkowe z szerszej perspektywy przydałyby się, proszę ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.12.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Kolor identiko Zrobili nas na szaro, co Akumulatorki się ładują i jutro zrobię bardziej frontalne zdjęcia - komórrrra z dystansu sobie nie radzi, więc nie robiłam. Producent - proszszszsz: http://budrex.pl/, ale naszych drzwi na stronie nie mają. I zresztą paru innych wzorów też nie. Są dębowe, mają aluminiowy próg i okucie antywyważeniowe. Cena z montażem (8% vat) - 3950zł. Naprawdę, naprawdę piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 heloł no tu widzę postępy szalone! głosuję za tym, żeby koło kominka zrobić miejsce na fotel przy oknie oraz pokazać lepsze fotki drzwi, bo zapowiadają się fantastiko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 22.12.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 gdzie Ty byłaś, gdy Cię nie było? lepszych fotek nie mam - na razie budowa na drugim planie, bo Sysynek ma krztusiec............................................................... jestem u kresu wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 miałam awarię netu i przez 11 dni głównie mełłam w ustach przekleństwa na prowajdera współczuję krztuśca i czekam cierpliwie, w takim razie. życzę zdrowych świąt i żeby się budowa pięknie wykańczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img208.imageshack.us/img208/3267/kartkapl.jpg Uploaded with ImageShack.us I jeszcze duuużo zdrowia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.12.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img97.imageshack.us/img97/1264/banerbozenarodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.12.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 pro memoriam - wątek dekoratorski w dobrym guście http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,105973191,105973191,6,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 27.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 I jak tam po Świętach: zdrowiej, ciężej, leniwiej? Siedziałam namiętnie na Fotoforum Gazety - Wnętrzach Mieszkań - zanim, rok temu, nie odkryłam Forum Muratora I tak lepsze wygrało z dobrym. A rady Womysi - nieocenione Ma kobieta wiedzę, gust, cierpliwość i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dla mnie forum gazetowe jest niestety totalnie nieczytelne... co do meritum nie mam zatem zdania. jak dla mnie, w tym roku święta były - wyjątkowo - za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 27.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Czad ... dawno nie zaglądałem a tu takie postępy ... musimy z małżonką podjechać i zobaczyć tynk - też chcemy jasny i być może Wasz kolorek nam deko rozjaśni jaki dokładnie powinien pójść u nas. Kiedy będziecie na włościach? może uda się wreszcie poznać sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 28.12.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Forsa - wpadaj choćby i dziś! Mójmąż zaczyna ocieplać poddasze (wełna przyjeżdża przed południem :) )i będzie urzędował w domu od jakiejś 10.30. Ja się będę z dziećmi kręcić, więc rtudno mi się określić co do godziny. Tynk jest piękny! Brakuje opaski na dole, ale to czeka do wiosny. No i nie ma też frontowej ściany, ale przy tej pogodzie - kto wie No i dzisiaj ruszy grzanie w domu!!!!!!! To był taki nasz świąteczny sekret - jest kotłownia, dziś woda pójdzie w rurki :) Womysia urządza wnętrza czyste i proste - w sam raz dla mnie. Pokazywała boskie szafy z bezramkowymi drzwiami - w wiatrołapie taką chcę. System suwany mi się nie zmiesci, zresztą - nie podoba mi się za bardzo. A co do świąt za krótkich - obejrzyjcie przyszłoroczny kalendarz i składajcie podania o urlopy w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 28.12.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 PS - zaczynamy liczyć kasę BARDZO skrupulatnie. Złotówki się rozbiegają po wariacku, zaiste................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dzięki za tego linka - chętnie poczytam, bo widzę sporo moich klimatów. Sylwia, jak znajdziesz stolarza który ogarnia takie rzeczy jak szafy bezramowe i nie zabija ceną - daj znać.Takie drzwi już mi chodzą po głowie od pewnego czasu, tylko że ja potrzebuję nie do szafy, a wejściowe do garderób i spiżarni, zlicowane ze ścianą (obitą np. tą samą płytą). Kumaty stolarz potrafiący zrobić takie bezramkowe do szaf, takie jak ja chcę też chyba powinien dać radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts