milek1719500956 30.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Sylwia, te podłączane do umywalki są najprostsze i faktycznie niedrogie. Ale te z baterią podtynkową + termostatyczną już kosztują niemało (ja muszę mieć taką, bo umywalki będą daleko od wc, a termostat ponoć super sprawa przy tego typu bateriach, bo nie trzeba za każdym razem miziać przy mieszaczu, tylko się przyciskiem przy słuchawce wodę włącza). I wymagają chyba osobnego podejścia wody - pewnie to od bidetu mogło by być, ale lepiej się poradzić hydraulika. Dopisuję, bo trochę doczytałam - te umywalkowe bidetki są podłączane do specjalnej baterii umywalkowej (zazwyczaj są w kompletach), czyli wc musi być przy umywalce. Jeśli chodzi o podtynkowe - z tego, co się zorientowałam niewiele jest kompletów bidetkowych - ja znalazłam taki http://www.sklepbaterie.pl/?p=1806 , kiedyś widziałam też że Tres miał taki zestaw. Ale najlepiej chyba i jakościowo i cenowo wyjdzie, jak się samemu skompletuje taki zestaw z elementów dobrych firm - z baterii prysznicowej z mieszaczem lub termostatem , węża i słuchawki. Byle wszystko pasowało - tzn słuchawka do węża lub wąż do tej złączki w ścianie (a ponoć zazwyczaj pasują). Trochę było o tym w temacie "Bidetta - problem z zainstalowaniem" - nie wkleję linku, bo nie chce się otwierać - przynajmniej u mnie (wyskakuje jakiś durny komunikat z muratora ) - trzeba kombinować i otwierać w googlach jako kopię. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.02.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 pochwalę się, że trzymam budżet i zuch dziewczyna z pompą to na bank "klątwa pierwszego sezonu" (copyright by Tatarak) - wszystkie niedoskonałości muszą wyjść na jaw i lepiej żeby wcześniej niż później. będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 09.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Hej, to pochwal się zakupami, nie bądź taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.02.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Zdjęcia wklej, napisz coś ... czekamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 09.02.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ciekawskie kreatury wanna Modo - znana i rozpatrywana od dawna http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/XWP1171_380x380.jpg namówiona obejrzałam a potem zamówiłam ceramikę z Linea Blue - dzięki, laski, bo naprawdę ładna http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/9cce2635b8cd05fcbc9b039d6851a6d6.jpg http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/ceramiczna-umywalka-nablatowa-un-807.jpg http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/6e152302cd841cff1faa39cbe7525427.jpg mała okrągła do dolnej łazienki, duża na górę, kibelki będą tu i tu takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 09.02.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) do okrągłej umywalki - http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/3267.jpg a do dużej - http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/30157_0.jpg reszta (czytajcie: baterie wannowe i prysznicowa na górze, takie podtynkowe; prysznic na dole natynkowy, zestaw zenta) a lodówka - siemens z przeceny (ma porysowany bok), na który pójdzie naklejka odlotowa - dlatego kupiłam białą, za śmieszne w sumie pieniądze Edytowane 9 Lutego 2012 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 jak już będziesz mieć te umywalki z LineaBlue na stanie, to napisz recenzję, bo bardzo mnie kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 10.02.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Fajnie - już się pomalutku zacznę wpraszać na oglądanie, jak to wszystko zamontujecie Mam nadzieję że będziesz zadowolona z Linei, bo jak coś to żeby nie było na nas w sumie to głównie na mnie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.02.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 dostałam maila, że wanna i armatura jadą właśnie do nas tylko gdzie ja to wstawię - bo garaż zakorkowany pierwszorzędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Linea musi być ok, bo też się napaliłam te ceny, ach te ceny fiu fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 10.02.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No - ccc A do tego wygląd... Ja oczywiście też mam w planach spore zakupy u nich (zastanawiam się nad ściankami prysznicowymi i drzwiami bo też mają fajne, a mam też cynk że panele prysznicowe są całkiem w porzo ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 co prawda, to prawda - przynajmniej na ich stronie wygląda ta ceramika fajowsko. mam nadzieję, że Sylwia potwierdzi, że w realu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.02.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 w realu też nadal siedzą w kartonach, więc pokazy dopiero za jakiś czas są równe, białe, porządnie zapakowane - bdb przyszła też wanna i masa kraników, kurków i uszczelek - jaka deszczownica fajna, wielka, okrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Dobre rzeczy piszesz, bo ja też mam chętkę na lineę. Laski a byłyście moze na "czyszczeniu" magazynu w Saunapolu za leclerkiem?? Ja jakoś nie mogę w tym roku dojechać...a w zeszłym w sumie kupiliśmy tam w bdb cenie zestaw pod prysznic Axor Hansgrohe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Sylwia, a możesz je rozpakować i obfotografować z różnych kątów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.02.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Tataraku - jutro to zrobię dla Ciebie specjalnie, żeby powetować tę Galię kusi mnie wyciągnięcie z pudeł i pudełeczek wszystkich Kludich Olga - a teraz coś wyprzedają właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 12.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No ponoć właśnie coś wyprzedają. W zeszłym roku to właściwie całą ekspozycję/kolekcję wyprzedawali. Nie wiem dokładnie na ile w niektórych przypadkach to prawdziwa wyprzedaż, a na ile chwyt marketingowy, ale nasz zestaw prysznicowy był 70% tańszy i nawet jeśli nie było to prawdziwe 70% to i tak w internecie taniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Tataraku - jutro to zrobię dla Ciebie specjalnie, żeby powetować tę Galię ojtam ojtam, nie przesadzajmy z tym wetowaniem, ale chętnie obejrzę inne ujęcia niż na stronie, bo wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ooooo to dlatego Cię tak długo nie było? operacja! wracaj szybko do zdrowia fotkami się nie przejmuj - nie ma pośpiechu (chociaż ostatnio jeden chłopak na grupie wrocławskiej się bardzo ucieszył, że ktoś kupił ceramikę z LineaBlue, bo też się przymierza i razem czekamy na Twoją recenzję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Acha, a namiary na Twojego wykonawcę od dachu płaskiego to bym chętnie wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts