olgusieniunieczka 14.03.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mąż próbował przyoszczędzić i chiał zamówić m3, namówiłam go na 3m3, a wpakowaliśmy tam chyba z 7 i będzie repeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Łoj, doczytałam o wypadku Mam nadzieję, że już mniej boli. Wspólczuję bardzo. Na pociechę dokopałam się do stolarza. Bracia Perkowscy, Wedmanowej 3 tel.42 250 8708 kto to jeszcze stacjonarnego używa... Edytowane 14 Marca 2012 przez olgusieniunieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.03.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ze stolarzem 9500 widziałam się dziś. Miły, tytułował mnie "szanowna Pani". Dwa razy powiedział, że się nie da, ale potem zmienił zdanie - to źle? dobrze? Wycena się nie zmieni - dobrze mierzę, wiem, czego chcę, więc modyfikacje małe. Problematyczny jest tylko blat - chcę drewniany a on mi policzył jakieś coś za 800. Więc albo znajdzie drewniany i doda do ceny ileśset złotych, albo ja znajdę. A prawdę mówiąc już znalazłam, więc się tym nie przejmuję. Chciałabym wizualkę, ale marudził, że to się zobaczy. Inny za to mi przyśle, choć nie prosiłam Z tym innym to mi się dobrze rozmawia - połechtał mnie, bo pochwalił wszystkie pomysły, stylistykę, dobór wyposażenia. Ach-och. Mam fach w ręku Niespokojnie czekam więc na wstępna kalkulację kosztów. Olga - dzięki, nie omieszkam i z braćmi pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Z tym innym to mi się dobrze rozmawia - połechtał mnie, bo pochwalił wszystkie pomysły, stylistykę, dobór wyposażenia. Ach-och. Mam fach w ręku Niespokojnie czekam więc na wstępna kalkulację kosztów. . pewnie był na szkoleniu marketingowym ech, cynizm inwestorski przeze mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 "Jesteśmy na wczasach w tych góralskich lasach,W promieniach słonecznych opalamy się,..." I dobrze,że straciłaś kontakt z budową Relaksuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 20.03.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dokładnie tak to wygląda, koci. Łukaszek jest właśnie w przedszkolu sanatoryjnym (wyposażone jest tak, że mała głowa - Unia naprawdę dużo może), więc pójdę sobie na taras jakiś. Plany jakieś i terminy trzeba ustalić, poza tym trochę pracy wzięłam tu ze sobą a w pokoju jakoś nie mam do tego głowy. No i nie umiem się znaleźć, kiedy między 10.30 a 12.30 mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No i nie umiem się znaleźć, kiedy między 10.30 a 12.30 mam wolne to nie trać czasu na się znajdywanie, tylko odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.03.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Sylwia, a ty jesteś w sanatarium na skierowanie syna czy własne, a jego mogłas zabrać ze sobą? A moze pboje mieliście skierowania? podpytuję, bo też bym sobie pojechała, ale H ma dopiero 7 miesięcy, nie zostawię jej na 3 tyg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 20.03.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Olga - to Łukaszek dostał skierowanie dla dziecka z opiekunem. Pierwsze 10 dni był z nim Mójmąż, teraz ja, a na ostatnie dni wpadnie teściówka. W końcu to równe 3 tygodnie. Składaliśmy papiery do NFZ-u dawno temu (skierowanie wypisuje lekarz pediatra, dla dorosłego internista). Termin narzucony, ale pierwszy oprotestowalismy i dali drugi (zmiana na dobre tylko nam wyszła). Składaj i nie zastanawiaj się - malutką możesz zawsze zabrać ze sobą (ona jeszcze nie dostanie skierowania, bo minimalny wiek to 3 latka). W sanatorium można wykupić miejsce gościnne i nawet całą rodzina pomieszkać jeśli nie przez cały czas, to przez weekend chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Sylwia, a ty jesteś w sanatarium na skierowanie syna czy własne, a jego mogłas zabrać ze sobą? A moze pboje mieliście skierowania? podpytuję, bo też bym sobie pojechała, ale H ma dopiero 7 miesięcy, nie zostawię jej na 3 tyg! ja jesienią 2010 pojechałam sobie z synkiem prywatnie do sanatorium w Kołobrzegu - w cenie pobytu był pokój, posiłki (wypas) i po 3 zabiegi dziennie dla każdego z nas. wzięłam sobie jeszcze kilka dodatkowych masaży i chodziliśmy też na basen. co prawda impreza trwała 2 tygodnie, ale uważam, że było warto. sam koszt turnusu dla nas dwojga wyniósł ok. 2 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 20.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 a w którym ośrodku byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.03.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Tatarak, to biorąc pod uwagę, że ja usłyszałam cenę na ten rok za pokój bez wyżywienia 90zł za siebie i dziecko. To te 2 tys. nie są wcale jakąś kosmiczną ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 byliśmy w Kormoranie. oprócz tego, że Junior był jedynym dzieckiem w ośrodku, to byłam bardzo zadowolona: blisko morza, jedzenie jak w domu (tylko w większych ilościach ), obsługa ok, zabiegi też. i też uważam, że te 2k to była cena ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 21.03.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 no właśnie - cena 2k. nie wydaje się wygórowana - tu dziecko mam na NFZ (czyli nie płacę nic), ale opiekun 1200 za sam pobyt i wyżywienieno, fakt, że za 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 a co to za ośrodek i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 21.03.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Śląskie Centrum Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowe w Rabce Zdrojuhttp://www.scru.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 zalinkowałam sobie na wszelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 29.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Sylwerson - wróciłaś ??? Pokazuj dom ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 29.03.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jak to - papiery do odbioru? To już , po wszystkim? Wiem, wiem, nieszczęsna kuchnia ale to i tak finał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 29.03.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 zdjęcia eleganckie będą w sobotę - stan najświeższy. Tak się sama zastanawiałam - jak to - odbiór już??? I właściwie, to już go mogłam dawno zacząć załatwiać Łukaszek dziś wraca z Rabki, ja jestem w domu od poniedziałku - musiałam wrócić do pracy i teściówka mnie tam zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts