sylwerson 03.04.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kominiarz dziś pytał, czy w grudniu sie juz będziemy wprowadzać Mam nadzieję, że na przełomie maja/czerwca będziemy tam mieszkali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.04.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Przeprowadzka na wesoło z okazji Dnia Dziecka? Będzie łatwo datę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.04.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 9.VI obchodzimy tam rocznicę ślubu goście pozapraszani, nie ma odwrotu - jestem w trakcie ustalania menu, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 pfff no to się kominiarz popisał! a u mnie dachowiec ostatnio do mojej mamy rzucił: na nowy rok to już chyba planują przeprowadzkę? ja tam planuję na za pół roku i co masz w planie menu, tak swoją drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.04.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Sylwia strasznie się spodobały Wasze kominy mojemu małżowi (tzn ich obróbka u góry) czy ja sobie mogę ukraść jedno zdjęcie do mojego dziennika takiego komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.04.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 duszona wołowina rozpływająca się w ustach, tarta szpinakowa - robię bossską i nie wiem co dalej, ale do czerwca wymyślę no i morze alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.04.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Sylwia strasznie się spodobały Wasze kominy mojemu małżowi (tzn ich obróbka u góry) czy ja sobie mogę ukraść jedno zdjęcie do mojego dziennika takiego komina? bierz, co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mlask! ślurp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 bierz, co chcesz A co ty taka rozrzutna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 bierz, co chcesz Dzięki - już po robocie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://domki-bieszczady.pl/images/wielkanoc08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 SŁONECZNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHhttp://www.ludowomi.pl/upload/produkty/8/800-600-3f05f7720ef1526fdc8ba33894d58400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Niech czas Wielkanocy utrzyma Nasze marzenia w mocy aby wszystkie nasze życzenia (także budowlane ) okazały się do spełnienia http://www.fajne-tapety.com.pl/wielkanoc/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Świąt najlepszych, wymarzonych, ciepłych, serdecznych... http://img849.imageshack.us/img849/3231/wielkanocjaja201saznane.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wesołych świąt!! http://img849.imageshack.us/img849/6602/wielkanocv.jpg ps. dzięki za kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.04.2012 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzięki za życzenia, dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 no kurczaki sylwerson gdzie te zdjecia ? przyszlam sie przywitac z poswiatecznym postanowieniem zagladania tutaj czesciej jak ja Ci zazdroszcze ustalania menu eh eh ah ah ja to nadal daleko w tyle, czekam na stabilizacje syt finansowej i dopiero ruszymy nie wczesniej, realnie mysle, ze dopiero na wiosne 2013 wystartujemy, niestety czy po otrymaniu pozwolenia na budowe ma jakis okreslony czas na postawienie SSZ ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kjuta, po otrzymaniu pnb musisz w ciągu 2 lat zacząć budowę, ale nie jest powiedziane, że ssz trzeba osiągnąć w określonym czasie. tylko jeśli zrobisz przerwę, to nie dłuższą niż 2 lata. przynajmniej tak to było, jak ja się dowiadywałam jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.04.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 no kurczaki sylwerson gdzie te zdjecia ? przyszlam sie przywitac z poswiatecznym postanowieniem zagladania tutaj czesciej jak ja Ci zazdroszcze ustalania menu eh eh ah ah ja to nadal daleko w tyle, czekam na stabilizacje syt finansowej i dopiero ruszymy nie wczesniej, realnie mysle, ze dopiero na wiosne 2013 wystartujemy, niestety czy po otrymaniu pozwolenia na budowe ma jakis okreslony czas na postawienie SSZ ? buziaki! cześć, kjuta! do menu wciągam jeszcze śliwki zawijane w boczku (kto nie lubi, niech nie pisze ) Tatarak ma rację co do dwuletniej ważności PnB. Jeśli jeszcze nie rozkręciłas budowlanej machiny, to kombinuj sobie, jak chcesz mieć w srodku. Nie sądziłam, że wykańczanie generuje takie trudne pytania. Bo co odpowiedzieć, jeśli miły pan, patrząc ci w oczy głęboko, chce wiedzieć, czy kratka wentylacyjna ma wypaść 10cm wyżej, czy też pod linią ostatniego stopnia; czy decydujemy się na kątowniki aluminiowe; czy ścianka kg pod schodami ma mieć długość jak w projekcie czy może, alternatywnie tu poszerzyć a tam skrócić; ile cm wysokości mają schodki od wyłazu na strych i czy po zamontowaniu ich równolegle do jętek nie będzie kłopotu z wchodzeniem............................. Tymczasem chłopaki kończą obróbkę okien, potem resztę konstrukcji kg, stolarz zakłada schody, kafelki kładą się (nawet odebrałam dziś resztę zagubionych do wiatrołapu ) a wyposażenie kompletuję późnymi wieczorami No i wiosną pachnie wszystko dookoła. Ach................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 opisałaś to tak sugestywnie, że normalnie poczułam we własnych oczodołach to głębokie spojrzenie wykonawcy, brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts