Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika "Nasz dom przy Liliowej, czyli bliżej niz dalej :)"

sylwerson

Recommended Posts

Sylwia Cię doskonalę rozumiem ...niestety. U mnie się cisną takie s:mad: na usta jak patrze na żółwie tempo moich dekarzy. Awantury nie ma tylko dlatego, że chociaż mego wolno to dokładnie robią ten dach, więc to im tylko tyłki ratuje:evil:

Wy za to macie już prawie dom mieszkalny...mnie daleko do tego :rolleyes: Na podłogach macie panele czy płytko drewnopodobne? Jak płytki to napisz mi co to jest dokładnie?

• Odpowiedzi 878
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

są to płytki piękne, dozakochania - Serenissima, seria Timber Mountain na dole i Nature Valley na górze

w ogóle same kafle leżą

Wczoraj była regularna parapetówka - tłum ludzi, w tym dzieci w wieku różnym 15 sztuk :) Dom obejrzany i ochrzczony. Było bosko. Salon wygląda całkiem domowo. W kuchni zamontowane korpusy szafek i całe agd. Ugotowałam zupę i upiekłam sernik :) Mam stół, krzesła i kwiatki w wazonie. Jest jak powinno być.

Sylwia - Gratuluję! Super wszystko wygląda :yes: A domku dla dzieci zazdroszczę strasznie - ja zamierzam samemu (znaczy się męża nakręcam ;) ) sklecić takie coś, bo duużo nam desek zostało. Ale wiadomo - jakoś zawsze jest coś ważniejszego do roboty, a taki gotowiec by się postawiło raz dwa trzy i już by się moja córa miała gdzie bawić.

A kosteczka miodzio... pomacać by się chciało, oj chciało...:rolleyes: http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif