sylwerson 08.08.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 e tam, takie zalewanie wycierasz na bieżąco i nie ma sladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 08.08.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Na bieżąco, czy w naszym przypadku po całej nocy (jakoś tak się składa, że soczki idą w ruch wieczorem i dopiero rano przy śniadaniu widać, że coś nakapało. Blat da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ja tam wycieram "po użyciu" - wieczorem zawsze sprzątam do czysta i rano jest nówka sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 08.08.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Kurczę, wyszło że syfiara jestem Też staram się sprzątać wieczorem - tylko że plamy się robią, ponieważ przez noc gdzieś spod nakrętki skapie trochę soku. Gdyby to było widać od razu, to wytarłabym wieczorem. Czy tylko mi syropy ciekną spod nakrętek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 10.08.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Cześć Jak tam dopieszczanie domku? Macie drzwi już? Przypomnę się o namiar na pana Kuchniarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 19.08.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 jutro opowiem Wam kilka historii stęskniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.08.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 juz jest jutro, a nawet pojutrze jak ja Ci zazdroszcze, Wy to juz zapomnicie o budowaniu jak ja pierwszy szpadel w ziemie wkopie nie zrozumialam z tymi drzwiami w lazience , chodzi o drzwi prysznicowe czy dzrwi lazienkowe ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 21.08.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Helou Miały być opowieści, czy cuś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 21.08.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Macie rację, jestem okropna. Wakacje mącą w głowie - dopiero wróciliśmy z Chłapowa, utonęłam w górze prania. In plus jest to, że dom mieć, bosko jest. Goście wpadają, winko się popija, basenik rozłożony do chlapania stoi. In minus, że lodówka się sama nie napełnia! Niedokończona garderoba daje się we znaki - rozbebeszone kartony z ubraniami, torby po powrocie z wakacji rozpakowane na wpół, część rzeczy wisi w garderobie. Masakra. Obrazu rozpaczy dopełnia pralnia, w której trzeba było dokafelkować podłogę - wskutek tego zabiegu pralka wyjechała do hallu, suszarkę mam na środku przejścia. Nie mogę ich ustawić, bom słomiana wdowa, a w dodatku ściana tam jest niedomalowana, więc klops. Póki nie opanujemy ciuchów, kiepsko to widzę. Zagraconą mam całą górę. Próbuję dopracować pokoje dzieci, które na razie są prowizoryczne mocno. I tak jak miałam wyklarowaną wizję wszystkiego innego, tak tu się biedzę strasznie. Młodemu biurko musimy wstawić - w tym sezonie pierwszy rok szkoły Mam ewidentne kłopoty z wypośrodkowaniem konceptu, żeby surowa prostota spotkała się gdzieś z dzieciowymi kolorami i stertą zabawek. W czwartek wchodzą brukarze na taras - musieliśmy zdjąć kostkę Spieprzone po całej linii schody zaczęły się przewracać :( Ale cóż - nauczkę z tego należy wyciągnąć i nigdy nie dać się tak wpuścić w kanał. Poprawki robi inna ekipa już. Nadal nie mam drzwi wewn. i barierek - u Spirei albo Tataraka widziałam coś w guście, muszę poszukać i się zdecydować w końcu. Decyzyjność mi siada A co u Was??? Byś się, Mila, zdobyła na jakieś fotostory choćby! Idę czytać wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 21.08.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 nie zrozumialam z tymi drzwiami w lazience , chodzi o drzwi prysznicowe czy dzrwi lazienkowe ? buziaki! pod prysznicem miało nie być drzwi, kabiny, czegokolwiek ale jednak musimy dać drzwi, bo sie robi rozlewisko za duże - woda ucieka na resztę pomieszczenia bardzo nawet mam juz szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.08.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Mila, no tu Cię znalazłam! Co u Ciebie? Tynki są? Jakieś fotki czy cuś? Sylwia sorry za OT. A i złe rzeczy piszesz. Liczyłam, że się wprowadzimy i na spokojnie Ł. będzie sobie garderoby skręcał... łoj coś czuję, że to się źle skończy. A da się żyć bez drzwi? Bo my się tak wleczemy, że swoich jeszcze nie zamówiliśmy, więc też czeka mnie mieszkanie bez drzwi. Jak rozwiązaliście sprawę gości i toalety? Cicha umowa, że nikt inny nie zapuszcza się wtedy w te rejony domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 22.08.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 dolna łazienka jest wyposażona w tymczasowe drzwi z kluczykiem nawet ale garderoba to podstawa, serio! jechalam sobie dziś obok pewnej ulicy na B. i korciło mnie, żeby skręcić - ale nie lubię tak bez zapowiedzi się wciskać, więc kiedyś sie umówię i wpadnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zapraszamy serdecznie. Zaczekaj jeszcze z tydzień, to będę w stanie ugościć Cię herbatą, a nawet zimnym napojem wprost z lodówki O tymczasowych to i my musimy pomyśleć w takim razie...Futrynę na piankę daliście tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 23.08.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 tak, piankę; do tego jakieś kliny, bo drzwi są ciut za wąskie swoją rolę pełnią znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.08.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Cześć dziewczynki U mnie tynki się kończą powoli - góra zrobiona. Się wzruszam jak to widzę Ale bajzel jest taki, że się zastanawiam po jaką cholerę tak pucowaliśmy przed elektryką... Na pewno stan chałupy nie nadaje się na razie do oglądania ani zdjęć Powiedzcie mi, gdzie i jaki kupowałyście styropian na podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.08.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 a ja mam obsesję sprzątania budowy i się tego nie wstydzę - nawet obserwuję, że się wykonawcom nieco udziela problem mam tylko z kompulsywnym kupowaniem worków na śmieci o pojemności 120L i większej jakbyście potrzebowały, to fajne i tanie są w biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.08.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 czyścioszek a ja mam za sobą pierwszą awarię - pękła uszczelka pod zabudową geberita na górze i woda lała sie przez pół nocy wiatrołap, kotłownia - mokruteńkie; zabudowa - w połowie rozbita :( a hit oprócz awarii - rozebraliśmy taras i własnie nam go odbudowują, ech-pech z brukarzami pierwszorzedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jakoś tak od początku z brukarzami mieliście pod górkę. A awarii w łazience nie zazdroszczę. Pewnie serce krwawiło, gdy trzeba było rozwalić to, co dopiero zbudowano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No masz... :eek:Takie kwiatki w nowej instalacji? Macie jakieś podejrzenia dlaczego tak się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 22.09.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Hej, Widzę że już po przeprowadzce . Bardzo się cieszę - w zeszłym roku z wielką przyjemnością podczytywałem Twój dziennik. Zabawne jest jedno. Okazało się, że po moich bojach projektowych wybrałem sobie niemal identyczny układ funkcjonalny domu (choć w odrobinę większym wydaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts