Tatarak 22.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Sylwia, nawet by mi do głowy nie przyszło, że taka uszczelka może narobić tyle szkód strasznie mi przykro. mieliście ubezpieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 23.09.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Powiem Ci, że w pierwszej chwili wygladało to fatalnie, ale potem - cóż, dziura do załatania, sufity na dole wyschły bez śladu, elektryka działa. Sumarycznie rzecz biorąc, dramatu nie było. Aczkolwiek teraz mam swiadomość, że w zabudowanych częściach jest masa uszczelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 23.09.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Hej, Widzę że już po przeprowadzce . Bardzo się cieszę - w zeszłym roku z wielką przyjemnością podczytywałem Twój dziennik. Zabawne jest jedno. Okazało się, że po moich bojach projektowych wybrałem sobie niemal identyczny układ funkcjonalny domu (choć w odrobinę większym wydaniu). obejrzałam Twój parter - :) nie licząc elementów zewnętrznych, jest taki sam praktycznie I to sie sprawdza. Na razie tylko cierpimy z powodu nanoszonego do środka brudu z zewnątrz - roznosi sie masakrycznie. Ale to dlatego, że: nie ma nadal drzwi wewnętrznych, nie ma też trawnika - goła ziemia jest brudna jednak , no i mamy psa, który niechętnie wyciera nogi z własnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 23.09.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 O ! sylwerson się odezwała przy niedzieli :) i co dobrego, co nowego? Kobieto, to już chyba ze trzy miesiące jak mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.09.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 no wlasnie, co tam slychac na placu boju ?czy to prawda, ze po przeprowadzce juz na zadne dokonczeniowki nie ma sie czasu, [pieniedzy i ochoty ?zrobilas cos w domu przez te 3 miesiace ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
METALLEK 26.09.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Sylwerson, jeśli możesz, podaj mi proszę na PW namiary na swoją ekipę od wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.09.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Laski - przeprowadzka to supersprawa Tylko że non stop coś tu robimy i nie mówię o piciu wina z przyjaciółkami. Dowieszamy żyrandole (został jeszcze jeden), dokręca Mójmąż gniazdka, kontakty. Tata kładł pracowicie ogryzki kafli w pomieszczeniach gospodarczych (a i tak garaż jeszcze w polu!), domalowałam schody, barierki obstalowane - będą w niedookreślonej przyszłości I końca nie widać tych upierdliwych drobiazgów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj wpadnie hydraulik, żeby podpiąć elegancko pompę, która dotąd jest na krótko spięta. Był pan Zbyszek - nasz trawnikozakładacz, ruszył ziemię wstępnie jakąś pazurzastą machiną i odjechał, a odjeżdżając machał do mnie serdecznie - mówię Wam - scena jak z radzieckiego filmu o pracy na roli (tylko chusty czerwonej nie miał ). No i załatwiliśmy odbiór domu :) I kolejne papiery - a to do dotacji z WFOŚ-a, a to wymelduj/zamelduj, papierki do banku itd itp - dużo jeżdżenia. I nie do wiary, ile się przy myciu podłogi trzeba naharować Znacie sposoby chytre, to podpowiedzcie, bo aktualnie rozważam przyjęcie pani do mycia ich brudnawych a wielkich połaci. METALLEK - cześć, dam na priv za chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.09.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Sylwerson... nie uwierzysz, ale niektórzy Ci zazdroszczą ja teraz walczę z myciem okien i chyba bym się chętnie przestawiła na podłogi. no i żyrandole masz?! dawaj fotki jakieś! u nas będą chyba długo kable straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.09.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 kochani niektórzy - przestaniecie niebawem zazdrościć dam foty, dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.09.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 O losie, Sylwia, prawdę powiadasz. U mnie po parapetówie sobotniej ledwo pół salonu umyłam i padłam. I tak do dzisiaj jest, bo ciągle wyskakuje coś ważniejszego. Sylwia jak się kostka sprawuje, abstrahując oczywiście od poprawek? Czy grafitowa przy grafitowym garażu nie jest za ciemna? Bo ja muszę podjąć decyzję do następnego tyg. Nastawiałam się na szarą, ale małżon marudzi, że on grafitową by wolał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 26.09.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 I oczywiści, że Chłop ma racje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.09.2012 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 grafitowa nie zlewa mi się, nie zaciemnia, ale Twój mąż i krzysztof5426 mają rację, niestety - szara nie będzie sie tak brudzić; bo moja brudzi sie prze-o-krop-nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
METALLEK 28.09.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Nieśmiało przypominam o kontakcie do ekipy od wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 26.10.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Kochana, oczy przecieram i widzę trawę zieloniutką, wschodzacą jak na wiosnę A u mnie dziś przez pół ranka śnieg padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.10.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 wiem - teściu stacjonuje w Hajnówce i w puchówce dziś chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 co tam nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 24.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 super domek, gratuluję. Podoba mi siś twoja brama, mogłabyś napisać z jakich profili jest zrobiona rama i wypełnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 16.07.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Cześć Sąsiedzi! Dawno nas u Was nie było ... Ale ostatnio podjechaliśmy obejrzeć kostkę czy po tym roku nie wyszły jakieś wykwity itd. wyglądało ok, ale z uwagi na mnogość gości nie chcieliśmy Was już nachodzić. Dlatego napiszcie w wolnej chwili jak się kostka sprawuje? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 19.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam. Piękny dom.Mam prośbę mogłabyś powiedzieć skąd masz taką piękną bramę (proszę o namiary)oraz proszę o namiary na brukarzy (jeśli jesteś z nich zadowolona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts