kocimieta 21.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 (edytowane) Ale tempo! Piorunem idzie ta budowa. Brawo sylwerson! Nie tylko ekipe, Wam też należy się dobre oblewanie Drinki czekają zapraszam... Edytowane 21 Maja 2011 przez kocimieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 21.05.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 to ja zapraszam - najbliższy poniedziałek, 16.00, Zielona Góra pod Łodzią :) kto ma ochotę wpaść - welcome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Sylwerson! już czerwiec! czekamy na c.d.relacji z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.06.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 zastój trwa - był hydraulik tylko zrobił oględziny, przepiłował kłódkę (majstry sobie kluczyk wzięły ) i zajrzał do studni w środę przyłącze zrobi jutro z rana jadę na randkę z koparkowym żeby nie marudził tylko, bo dojazd w to miejsce zrobił sie, hmm, wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralfA4 19.06.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja bym zapytal czy kotwy do klinkieru to kupywales czy cioles z drutu oraz czy bedziesz ocieplal garaz jesli tak to styropian czy wata.Budowa pieknie idzie ,ale i koszty rosna szybko.Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 19.06.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Sylwerson - zmieniłaś avatar i płeć a ja nic o tym nie wiem?! Najbardziej z fotorelacji podoba mi się okno kuchenne - za wymiar i jadalniane - z trzema modelami. Wszystkie Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 20.06.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja bym zapytal czy kotwy do klinkieru to kupywales czy cioles z drutu oraz czy bedziesz ocieplal garaz jesli tak to styropian czy wata.Budowa pieknie idzie ,ale i koszty rosna szybko.Powodzenia w budowie. kotwy cięte z drutu - majster tak zarządził na garaż pójdzie styropian te koszta to faktycznie zasuwają niemiłosiernie a człowiek się przyzwyczaja do operowania kwotami z dużą ilością zer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 20.06.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Sylwerson - zmieniłaś avatar i płeć a ja nic o tym nie wiem?! Najbardziej z fotorelacji podoba mi się okno kuchenne - za wymiar i jadalniane - z trzema modelami. Wszystkie Twoje? ten avatar to eksperyment a płeć mam zależną od interpretacji :) dzieciaki wszystkie prawie nasze większa dziewuszka jest przyjacielska, ale urodziła się dzień po moim synku, więc są jak bliźniaki i tym sposobem mam troje, jak Ty Edytowane 20 Czerwca 2011 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 25.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Hej! Będąc nauczycielem nie ma co się chwalić ponad 2 miesiącami wakacji. Zauważyłam, że jest to temat drażliwy i większość społeczeństwa wysłałaby tych trutni - pedagogów na kolonie - najlepiej karne. Gwoli ścisłości - mi też zaczął się najfajniejszy okres w roku: czas na odpoczynek i rozkręcanie firmy ( czy to się wzajemnie nie wyklucza???) Pozdrawiam pokrewną duszę n-l "nietablicowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 25.06.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Część moich kolegów po fachu nie przyznaje sie do pracy w szkole - więcej nawet, bo udają, że robią coś innego Żenada kompletna... Ja się siebie nie wstydzę, nikt mi dotąd wakacji nie wypominał (może dlatego, że gros moich przyjaciół to nauczyciele ) A jaka firmę otworzyłaś właściwie? PS znowu zmieniłam avatar i może nawet płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 26.06.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Jakkolwiek to brzmi - działam w branży usług - bynajmniej nie pedagogicznych. A ty pewnie dzisiaj na działeczce, oko cieszysz, budowę podziwiasz czy innej niedzielnej rozpuście się oddajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.06.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 mieliśmy z majstrem spięcietaki spokony człowiek a tak sie uniósł źle pojętym honorem, że aż się zdziwiłam architekt nasz wpadł znienacka na budowę i pogadali o takim gzymsie - majster nie chce go robić, bo "się nie da"architekt go obsztorcował a ten się obraził dziś obwieścił, że... kominów z klinkieru nie wymurują...dam mu czas do jutra, żeby ochłonął, a potem pogadam, bo to dziecinada zwykłai kłopot dla nas jak choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.07.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Oj humorzasty majster Wam się trafił? I na czym stanęło - wymuruje te kominy, belkę poprawi? Czy sugerujesz sylwerson, że trzeba kobietą o wielkiej urodzie być, żeby bez szwanku na tejże przetrwać nerw budowlany ???? O rety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.07.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wielka uroda z pewnością jest atutem, nie tylko budowlanym . Nie powiedziałabym, że takowa posiadam, ale nadrabiam miną Majster ma urlop teraz, więc ochłonie, mamy nadzieję, i wróci pełen zapału do murowania poddasza. Belka zostaje - okazuje się, że nie ma błędu żadnego, kierowniczka się zbulwersowała architekta niewiedzą i zrugała go z góry na dół. Byliśmy świadkami tej rozmowy i powiem Ci, że niełatwe to doświadczenie... Dosłownie - między młotem a kowadłem. Wybraliśmy kowadło:D i nie podpieramy belki, bo się utrzyma wszystko tak jak jest. Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 04.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Bry Się przywitać i zapoznać chciałam Nie dość, że jesteśmy na tym samym etapie (ale pewnie niedługo tak będzie, bo my na dachu w tym sezonie poprzestaniemy, a reszta na wiosnę), to jeszcze okolice w miarę bliskie Pozdrawiam serdecznie ps. w jakim wieku masz dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 powiedz mi sylwerson skąd brałeś piasek na podsypkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 04.07.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cześć Śmieciaki małe - Luka ma 5 z ogonkiem a Oliszka 3 i 10mies. W sam raz na wspólne łobuzowanie Budowa ich wykańcza fizycznie - zwykle o 20 po całym dniu buszowania w cegłach/błocie/piachu i innych tam dostępnych, śpią smacznie. A gdzie Ty się, milek (miłek?), budujesz, bo to mi umknęło, chociaż na grupie czytuję Cię przecież? Majster nadal sfoszony, szczęśliwie nie jest moim mężem, żebym się miała przejmować na lata Kombinujemy potrzebne materiały, bo 11.VII urlop zaczynamy i wszystko musi być tip top. Żeby tak jeszcze deszcz zechciał się wstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 05.07.2011 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 jaremy - poszło na priv a możesz do mnie pisać w rodzaju żeńskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.07.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Mnie też czasem zmieniają płeć - zwłaszcza w wątkach bardziej technicznych Skrobnę na privka kilka słówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 06.07.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ty się, milek, tak sympatycznie oblizujesz, że heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts