meg60 25.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 mam namiary na trochę tańszy styropian! Ja płaciłam za m3 155 zł. Jakby co to dam namiary - cena od producenta, styropian dobry - już zalany wylewką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.08.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 na razie nie zalozylam dziennika, bo mialabym tam moze ze 3 wpisy w przeciagu roku zastanawiam sie nad sensem, ale moze jak cos sie u mnie ruszy, to jednak bede chciala miec jakas pamiatke, historyczne ujecia ale chyba bardziej zaloze fotogalerie bede miala dom pietrowy z dachem czterospadowym, jakos nie przekonala mnie mozliwosc dachu plaskiego akurat w bryle mojego domu, lekko mowiac, nie wygladaloby to dobrze, choc architektka nas namawiala, jednak stwierdzilam, ze bardziej jej zalezy na rozszerzeniu swojego portfolio - moze nieslusznie - niz na obiektywnej ocenie, a moze to sprawa gustu czy dobrze mi sie wydaje, ze kosztorys masz nieuzupelniony ? niesmialo tam zagladam, aby sobie w jakikolwiek sposob zobrazowac wielkosc kosztow boje sie tez poszukiwan kredytu i problemow z przyznaniem zwiazanych, bo az nie ma umowy stalej o prace i byc moze lub na pewno wplynie to na wielkosc przyznanego kredytu, no ale na razie to przyszlosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 26.08.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wstawaj sylwerson, oczy przetrzyj Słońce wysoko a Ty jeszcze nie na Forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.08.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 kjuta - nic na siłę, jeśli płaski dach Wam się nie podoba, to nie należy go robić; nawet jeśli moda nakazuje (a nakazuje, oj ); też sie wahałam nad dziennikiem, założyłam najpierw jako blog, zmieniłam potem na klasyczny wątek i tak jest ok - wydrukuję sobie kiedyś własna książkę a kosztorys uzupełniony - ostatnio mało wydatków, ot co kocimięto - jak to nie na forum, skoro na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.08.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 jej faktycznie, zjechalam tylko do dwoch postow, a za nimi reklama czy cos innego i nie zaskoczylam, ze ponizej moga byc dalsze posty dzieki wielkie juz sie zabieram za czytania i analize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 mam namiary na trochę tańszy styropian! Ja płaciłam za m3 155 zł. Jakby co to dam namiary - cena od producenta, styropian dobry - już zalany wylewką! To ja się uśmiechnę o te namiary A w ogóle to cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 29.08.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 w Kolgroście styro teraz jest po 13ozł m3 :) to ten sam producent, o którym meg60 pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.08.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 A Wy piszecie o tych samych rodzajach? Bo inne są ceny ściennego i inne podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 29.08.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 130 ścianapodłoga 155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 30.08.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziewczyno, kiedy Ty to wszystko ogarniesz, za dwa dni do szkoły i co ??? wremieni nie chwatajet Nic tylko zdrowotny brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 30.08.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No - tempo zawrotne - nawet się nie obejrzymy, a będą się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 30.08.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nawet nie staram się myśleć, jak to się będzie toczyć Pewnie podobnie jak w ciągu końcówki poprzedniego roku szkolnego - cały maj i czerwiec jakoś to ciągnęliśmy przecież Nie będę się nakręcać in minus. Zadaniowa jestem - poradzimy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 08.09.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czołem załogo z Liliowej, śpieszę wytłumaczyć się z BMW - to na pewno nikt z naszych no chyba, że kot lub pies coś zakupili na boku. Z naszej strony zaatakować Was może jedynie błękitny Hondziawek żony i moja srebrna Skodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.09.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Melduje sie wrzesniowo Jakie newsy? Dajesz radę, łapiesz oddech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.09.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 byłam z uczniami na wyjeździe integracyjnym powiem więcej - organizowałam ten wyjazd ma troszku dość wszystkiego :) w domu dokończono elektrykę, rury od odkurzacza centralnego, Mójmąż ogrodzenie z kumplem wreszcie robi (10% słupków stoi juz sztywno ) w pn. tynki wewnętrzne robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 A co wchodzi w skład tej podłogówki za 80zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.09.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 wszystko - robocizna, materiał ( w tym - nie znam fachowej nazwy - regulatory do temp. do każdego pomieszczenia z osobna), rozłożenie styropianu i folii wodoszczelnej, rozłożenie inst. centralnego odkurzacza do tego dojdą rozdzielacze jako dodatkowa pozycja cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.09.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Właśnie doczytałem dyskusję z architektem odnośnie WM, no i niestety powtarza te same bzdury co mój. Tylko swego spacyfikowałem. I ta cena na odstraszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 11.09.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 a u nas odwrotnie - kto ma rację, okaże się po latach prawdopodobnie czy Ty masz w podpisie swój projekt? idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts