autorus 12.09.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Tak oczywiście to jest realny projekt. Odnośnie WM to nie widzę problemu, jak się kiedyś przekonasz to sobie założysz. Inaczej jakbyś źle zrobiła fundament, wtedy to już po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 12.09.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 błędy wyjdą po czasie (tfu-tfu, oby nie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Oby jak najmniej tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Bry Bardzo przyzwoita cena za tą podłogówkę Wam wyszła - chyba się uśmiechnę o namiar, to bym wyceniła moją. A jakiej firmy rurki odkurzaczowe kładliście? Jakiś projekt robiliście do tego, czy na żywioł? Zajrzeliśmy do Was w sobotę przejeżdżając nieopodal - podziwialiśmy kabelki (z auta oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.09.2011 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Z tą ceną to nie jestem pewien a to dla tego ze nie policzyli rozdzielaczy razem. Ponieważ u mnie metrów jest więcej wiec muszę sam rozłożyć rurki a tylko kogoś wziąć na same podłączenia do rozdzielaczy. Inaczej by zabolało finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 13.09.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 no, suma wyjdzie nie tak mała jak bym chciała ale coś za coś - my naprawdę nie mamy czasu, żeby to rozkładać autorus - bajka ten Twój domek, chociaz nie mój styl, ale do kibicowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 13.09.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 czesc , przeprasza chcialam zapytac , bo co spodslyszalam o membranie ... gzdies wyczytalam ze ty cos tam planujesz z nia ... Bo ja mam w projekcie tez membrane - zerknij w moj dziennik .... i juz 2 miechy szukam kogos kto mi takie cos wykona - raz ze nikt niechce bo za mala powierzchnia , dwa ze ja nie do konca mam plaski dach i trudno chyba tam bedzi esie dostac taka maszyna ...masz kogos kto Ci to zrobi ?? ile chca za to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 14.09.2011 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 hej, Oliwkanasz ma nam zrobić pokrycie z membraną, ale terminy ma kiepskie (jakieś osiedla domków kryją dachami)dam Ci kontakt na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.09.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 sylwerson co tam na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.09.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 na budowie rozmaicie - coś się zgubi, coś się znajdzie - więcej napiszę wieczorem w dzienniku, kochani czytelnicy moi, zawodzeni przez autorkę non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.09.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Wyznacz nagrodę za odnalezienie kierbudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 15.09.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 sama wtedy zadzwoni z wiadomością, gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 17.09.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 nadal babki nie ma, hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 25.09.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No sylwerson, kochana, jesteś! Mkniecie z tą budowa jak ekspres Pekin - Szanghaj Ta ściana klinkierowa piękna ... Zdrowia życzę i trochę oddechu w tej gonitwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.09.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 hej, nie dziwie sie, ze scianka najbardziej Ci sie podoba piekna jest widac ogrom prac, niby niewidocznych, ale jakze waznych nie pamietam, czy pytalam, podlogowke bedziesz miala wszedzie ? na pietrze tez ? zdrowka dla dzieci zycze, powodzenia kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 26.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bry Jak tam? Kierbudka się znalazła? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.09.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 oj, dzięki laski - kjuta - podłogówka wszędzie, ale tak jest brudno po tynkowaniu, że wątpię w szybkie rozłożenie styropianu wprawdzie hydraulik zapewnia, że nie ma problemu, ale on tego jeszcze nie widział tynkarze skończą jednak jutra a w środę sprzątają (tak sami się zaanonsowali dzisiaj), no pożyjemy, zobaczymy kirbudka jest - była na wycieczce :) wpadnie na odbiór tynków dzieciaki sie maja lepiej jakby, ale do pełni szczęścia daleko - przedszkole za tydzień dopiero no, lecę pracować, ciao! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 27.09.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kjucie sie kot w ava zbiesił mam mało siły a dużo obowiązków jutro niby tynkarze kończą - marnie to widzę, zważywszy, że dziś nie było tynków na ścianach kotłowni, w małej łazience, na klatce schodowej a niedoróbki wszędzie weryfikacja ich pracy jutro - się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ha ha ha kot wlasnie glowa obracal a ujecie jest z dobrej perspektywy sil duzo zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dajesz radę kobieto, brawo! Na zdjęciach widać ogrom prac już zrobionych. Teraz czekam na wasze okna (tak z ciekawości) i swoje pnb - tu już całkowicie poddaje się losowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts