nodan 30.10.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) Myślę nad takim rozwiązaniem, aby przy domu dostawić garaż blaszany tynkowany lub w przedniej części przed budynkiem. Będzie miał poniżej 25m2. W związku z tym mam pytania:-Czy na postawienie takiego garażu jest wymagany projekt architektoniczny-Czy potrzebne jest pozwolenie na budowę czy wystarczy zgłoszenie-Jakie odległości od granic działki obowiązuje dla takiego budynku Edytowane 31 Października 2010 przez nodan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nodan 16.11.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zaryzykowałem i zamówiłem taki budynek. I jestem bardzo zadowolony. Od klik miesięcy go użytkuję. Wad nie zauważyłem. Konstrukcja solidna , ocynkowana jest też membrana i nic się nie skrapla. Zdumienie sąsiadów po powrocie do domu i widok garaż- pełne zaskoczenie. Mogę polecić usługi firmy Garaze-tynkowane http://www.garaze-tynkowane.pl , wiem, ze działają na terenie Polski północnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 18.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Zaryzykowałem i zamówiłem taki budynek. I jestem bardzo zadowolony. Od klik miesięcy go użytkuję. Wad nie zauważyłem. Konstrukcja solidna , ocynkowana jest też membrana i nic się nie skrapla. Zdumienie sąsiadów po powrocie do domu i widok garaż- pełne zaskoczenie. Mogę polecić usługi firmy Garaze-tynkowane http://www.garaze-tynkowane.pl , wiem, ze działają na terenie Polski północnej. napisz jak cenowo taka przyjemność kosztuje i przy jakich wymiarach garażu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0p0l0 18.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 napisz jak cenowo taka przyjemność kosztuje i przy jakich wymiarach garażu.. Wycena zależy od wielu czynników. Wielkości, rodzaju zadaszenia, typu zastosowanej bramy itd. Zadzwoń możemy wycenić oczywiście bezpłatnie. tel. 504 930 429 Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałN88 25.06.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Mój teść korzystał z firmy Waw-system. Szybko i sprawnie postawili garaż a teściu zadowolony. Cen nie pamiętam ale na ich stronie jest z pewnością kontakt i wszystkie informacje odnośnie co i jak jeśli chodzi o garaż otynkowany. Także polecam zajrzeć na Waw-system.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts