dominiqu 31.10.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 (edytowane) Witam, Szukam architekta do wykonania projektu domu z mapka projektową itd. Projekt już mam wybrany trzeba wprowadzić małe zmiany tylko. Mapkę do celów projektowych 1 : 500 mam. Proszę o namiary na architektów jeśli ktoś ma już sprawdzonego architekta i nie drogiego. Edytowane 31 Października 2010 przez dominiqu błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karkol2004 10.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam,Znam świetnego architekta. Nie jest tani, ale jego widza i doświadczenie są tak ogromene, że na proponowanych przez niego rozwiazaniach i pomysłach można wiele zaoszczędzić. Wspólpracował z firmą w której pracowałam i rzeczywiście sprwdził się. Jest z Niemiec ale swoje biuro ma na Pomorzu i tam też działa. Jest z nim świetny kontakt. Przez skypa naprawdę można też wiele ustalić. Gdybyś był zainteresowany mogę zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts