arek_p 01.11.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) Na wstępie zaznaczam, że jestem TOTALNYM laikiem, więc wszelkie fachowe uwagi mile widziane a krzyk niewskazany Do rzeczy: od paru dni szukam po internecie niewielkiego kominka (8-10kW) z płaszczem wodnym. Wyselekcjonowałem 2: - neptun 1 (10kW) - antek 8kW Oba są tanie - pytanie, czy nie za tanie? Pierwszy jest stalowy, drugi żeliwny - czy to ma znaczenie np. w awaryjności? Czy któraś z tych firm ma większe uznanie od drugiej? Neptun 1 ma szufladę... po co? Czy szyba pryzmatyczna oraz to czy jest jednolita ma duże znaczenie? Kominek ma być awaryjnym/dodatkowym źródłem ciepła (do kotła gazowego) - jaki osprzęt będzie w związku z tym mi potrzebny i ile będzie mnie kosztował? To na razie tyle. Z góry dziękuję za wytrwałość w wyjaśnianiu Edytowane 1 Listopada 2010 przez arek_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_p 05.11.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nikt nic nie odpowie? Nawet na 1 pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 05.11.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Pełna oferta wkładów UNICO Neptun do 10 KW http://www.owo.pl/pl_wklady-wodne-8-10-kw,50.html Tutaj są rozpisane różnice między poszczególnymi modelami. Konkretne pytania proszę zadawać telefonicznie 602 259 809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_p 05.11.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Czytałem informacje z tego linka, niestety nie rozwiewają one moich wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts