Darpiot 01.11.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 od podłogi. Niebawem przychodzą instalatorzy od CO podłączać. Jest regulacja na nóżkach ale nie wiem jak wysoko go postawić aby było: - ładnie - wygodnie - inne opcje Pytanie skierowane tak do montujących jak i użytkowników. Wypowiedzcie się w kwestii. Tak to wygląda na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 01.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja mam na wysokości 60cm nad podłogą i myślałem, że wystarcza. Też Jotul Panorama. Stosuję jako główne źródło ogrzewania.Po kilku sezonach korzystania dochodzę do wniosku, że optymalnie by było 80-90cm nad podłogę.Używam 50cm polan, czasami ponad 15cm średnicy i kłopotliwe jest co nieco schylanie z ciężkim kawałkiem drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 01.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A przy okazji: co to za "tuba" nad wkładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 01.11.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 zespół wodny. Będzie to wodę grzało do CO i CWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts