ulkap 01.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Czy ktoś ma u siebie czarną miskę ustępową? Marzy mi się taka ale nie wiem czy to dobry pomysł. Czy taki kolor jest praktyczny? Czy nie widać na nim osadu z kamienia bardziej niż na tradycyjnych białych miskach? Help!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ja mam i jestem zadowolona. nie widac osadu ale ja mam miękką wodę więc jestem nieobiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 03.11.2010 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 efilo, dzięki za informację. W okolicy w której się buduję jest bardzo twarda woda ale będę mieć stację uzdatniania wody, więc ta w kranach i kibelkach będzie super miękka. Tak więc chyba skuszę się na czarną miskę. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 03.11.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Proponuje się zastanowić nad czarnym kibelkiem, może i jest ładny, bardziej odjazdowy design tylko że 'tu i teraz'.Nie wiem czy oglądasz programy w tv o przebudowie, remontach, upiększaniu wnętrz - ja tak, i zawsze największym obciachem jest łazienka gdzie armatura jest w kolorach.A widziałam już: zieloną, kremową, różową, bordową, czerwoną, czarną, szarą i wszystkie wywoływały śmiech projektantów po zaledwie kilku latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ja na szczęście na moim kibelku po prostu sikam nie planuje pokazywać go za kilka lat projektantom nie mówiąc o tym że jakbym miała wymienić kibelek to koszt 400 zł mnie nie zaboli za to do kompletu musialabym wymienić kafle a to już powiedzmy że nie wchodzi w najbliższej 10-latce w gre więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts