dexter74 02.11.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Szukam ekipy remontowej do kuchni i łazienki. Jakie pytania zadać aby zorientować się, że robota będzie zrobiona zgodnie ze sztuką?Zwłaszcza myślę o łazience (prysznic etc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 02.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wg mnie podstawowe pytanie to: Czy podpisujemy umowę? Ja ufam ludziom, ale ekipom budowlano-remontowym nie. Niestety bez umowy już nic nie dam w swoim domu zrobić. Parę razy się przejechałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter74 02.11.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wg mnie podstawowe pytanie to: Czy podpisujemy umowę? To akurat podstawa, pytam o bardziej techniczne rzeczy, zastanawia mnie np. czy ścianę gdzie będzie prysznic się jakoś ekstra wykańcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 02.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 To akurat podstawa, pytam o bardziej techniczne rzeczy, zastanawia mnie np. czy ścianę gdzie będzie prysznic się jakoś ekstra wykańcza? To zależy czy montaż baterii, deszczownicy, słuchawki itp będzie natynkowy czy podtynkowy no i jakich materiałów na ścianę użyjesz. Generalnie dobra ekipa powinna zrobić Ci wszystko tak jak chcesz, tylko faktycznie trzeba wszystko z nimi najpierw ustalić, a pózniej spisać w umowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts