monikaa13 02.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hej Macie może jakiś sprawdzony sklep, użytkownika który sprzedaje żaluzje drewniane w jakiś znośnych cenach i któremu warto zaufać. Może ktoś gdzieś, kiedyś kupował i jest zadowolony. Na ten czas interesuje mnie net, no chyba że ktoś zna zakład w okolicy Trójmiasta. Nasz zaprzyjaźniony zakłada robi ale bardzo drogie. Będę wdzięczna za jakiś namiar. Chciałabym dać taką żaluzję w biało-szarej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 02.11.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja kupowałem żaluzje drewniane w firmie Blister: http://www.zaluzjedrewniane.pl/ Jakość wg mnie bardzo dobra, szybka realizacja. Ceny... trudno ocenić, dla mnie nie było tanio, ale lepszej oferty nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Myszk 02.11.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nam zakłądał gosc z gdanska dom jest w Pszczółkach nie było problemu jak cos to dam namiary.Przyjedzie zmierzy nie trzeba sie odrazu decydowac,jak sie potarguje i cena bedzie pasowac to nic tylko brac.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.11.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Bardzo ładne te wasze żaluzje Piotrze, ale chciałabym zapytać czy nie było wam szkoda okien. Nie myśleliście o bezinwazyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.11.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja kupowałem żaluzje drewniane w firmie Blister: http://www.zaluzjedrewniane.pl/ Jakość wg mnie bardzo dobra, szybka realizacja. Ceny... trudno ocenić, dla mnie nie było tanio, ale lepszej oferty nie znalazłem. Super, dzięki za info. Właśnie wysłałam do nich zapytanie i od razu dostałam odpowiedź. Cena za żaluzję 50mm 150cm na 150cm ok. 450zł. Dla mnie drogo ale być może takie ceny są. Jak piszesz, że jakość dobra to fajnie. Czyli jeden już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.11.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Poproszę zatem o namiar. Czy ma jakąś stronę. Jak się dogadać. Do Gdańska mam trochę daleko więc nie wiem czy będzie mu się chciało tyle jechać. Ponieważ chcemy żaluzje nad wnękę nie są potrzebne dokłane wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.11.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja kupowałem żaluzje drewniane w firmie Blister: http://www.zaluzjedrewniane.pl/ Jakość wg mnie bardzo dobra, szybka realizacja. Ceny... trudno ocenić, dla mnie nie było tanio, ale lepszej oferty nie znalazłem. A i jeszcze jedno, jaki masz kolor? Ja szukam coś podobnego do wenge z Porty coś jaśniejszego niż czarne wenge i nie wiem jaki kolor byłby z ich propozycji odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Myszk 02.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nie było nam szkoda okien dlatego iz sa to dwie malutkie dziurki i zaluzje wisza,w plastikach kazda listwe,szybe mozna wymienic,poza tym nie wpływa to na przenikalnosc ciepla w zaden sposob.Namiar na Pana Janusza od rolet 603543852 skoro juz wiecie jakie potrzebujecie rolety(macie wymiar itd) to spytac sie o cene bedzie wiedział,u nas kolorystyka nie wpływała na cene i za trzy okna(dwa co na zdjeciu+jedno mniejsze) zdaje sie 700zł zapłacilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 02.11.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A i jeszcze jedno, jaki masz kolor? Ja szukam coś podobnego do wenge z Porty coś jaśniejszego niż czarne wenge i nie wiem jaki kolor byłby z ich propozycji odpowiedni. Ja mam żaluzje w kolorze orzech. Wenge również był dostępny. Poproś o przesłanie darmowych próbek kolorów, bo paleta którą mają na necie różni się od tego co widać na "żywo". http://lh4.ggpht.com/_tlPhzrWJg9Q/THF1M43fNTI/AAAAAAAACag/RPlDygmbV3M/s800/IMGP0215_800.jpg http://lh5.ggpht.com/_tlPhzrWJg9Q/TGe47dJAq-I/AAAAAAAACZw/tfkaWL0GzeA/s800/IMGP0156_800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.11.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jamaju jaką masz szerokość lamelek 25mm czy 50mm i jaki masz wymiar tego okna w salonie (chodzi mi ile taka żaluzja zajmuje miejsca po całkowitym zwinięciu, u góry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 02.11.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jamaju jaką masz szerokość lamelek 25mm czy 50mm i jaki masz wymiar tego okna w salonie (chodzi mi ile taka żaluzja zajmuje miejsca po całkowitym zwinięciu, u góry) Lamele mają 50mm. Wysokość żaluzji (razem z kasetą) w rozwinięciu to około 170cm, po zwinięciu jakieś 25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.11.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jamaju dziękuję bardzo. U mnie pasuje tak 150-155cm długości i boję się, że u góry się nie zmieści, mam ok. 22cm. Muszę to dokładnie zmierzyć i obliczyć. Twoje informacje będą bardzo pomocne, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mironno76 28.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Cześć Gdybym miał polecić to firmę Lenex. Zamówiłem u nich żaluzje drewniane i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony , ponieważ długo nie czekałem na realizacje - do 4-5 dni. Poza tym żaluzje wykonane są solidnie i są naprawdę efektowne a co do ceny to mają bardzo przyzwoite w porównaniu z tymi , które są na rynku - zresztą sami się przekonajcie . Zainteresowanym podaje link do strony tej firmy: http://www.zaluzje-roletki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.11.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 ja swoje nabylam u ludzi, którzy maja stoisko w matarni. bardzo fajni panowie, szybko i sprawnie (nuestety nazwy nie pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts