tenderwm 02.11.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 sluchajcie mam problem mam gres matowy ulozony w garazu - chce nei skuwac starego gresu i zrobic wylewke i polozyc nowe plytki - i teraz moje pyatnie - czy praktykuje sie takie rzeczy w ogole? jesli tak to czy tzreba na cos zwrocic szczegolna uwage moze cos zrobic przed wylaniem ?? no nie bardzo sie znam na tym wiec prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roberrrto 08.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Praktykuje się, tylko zauważ że podniesie Ci się podłoga dość mocno. no i stare płytki muszą idealnie się trzymać, zeby całość w którymś momencie nie odleciała. na tej stronie jest porada specjalisty, przeczytaj powinno się przydać, http://www.cekol.pl/article/5544_Klejenie_plytek_na_trudnym_podlozu.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts