bart77777 02.11.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Otóz kupilem dom 3 lata temu i odkurzacz juz był..... Dzialal bezproblemowo i nigdy nie musiałem nic szukac , sprawdzac i kombinowac z "opcjami" ......... az do wczoraj. Podczas odkurzania przestal działac. Zszedłem na dół zeby sprawdzic co się dzieje. Pojemnik byl opróżniany pare tyg temu, więc byl w maire pusty. Zauważyłem przełącznik 1/0. Właczyłem i silnik zaczął pracowac a w zatyczek od "dziur" gdzie wklada sie rure nei dało się otworzyć ręcznie, bo tak silny był "zasys". Po 2 min pracy odkurzacz ponownie zaczął dzialac ale jakies 3- 5sek. Nie posiadam instrukcji więc nie mam pojęcia do czego słuzy ten przełącznik. Moze do jakiegos czyszczenia instalacji czy jak? Pomoze ktos? Szukam albo porady albo instrukcji, bo awaria chyba musi miec związek z tym przełącznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart77777 05.11.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dziekuję wszystkim za porady. bez Was nie poradziłbym sobie z problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 07.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Być może nikt na forum nie ma takiej marki odkurzacza? Być może trzeba napisać parę słów do producenta http://www.smartvac.com/index.htm który nawet na stronie nie umieszcza instrukcji obsługi a samo www wygląda jak rodem z dziewięćdziesiątych lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart77777 15.11.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Rozkręciłem, przeczyscilem filtr i działa . Temat mozna zamknąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts