gaga33 02.11.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam wszytskich, po bardzo długim wyszukiwaniu wymarzonego projektu znalazlam ten jedyny- jest to prjekt " Z Fasonem" z pracowni "Domy z wizją" , tylko nigdzie w internecie nie mogą znależć wiadomości na temat tego projektu, proszę wszytskich o spostrzeżenia na temat projektu,jakie byście wprowadzili zmiany , jak można ograniczyć koszty... Jeszcze czeka mnie wizyta w gminie-mam nadzieje ze będę mogła wybrać ten projekt i nie będzie problemów z dachem 22 stopnie:) Czekam na wasze uwagi, pomysły:)A może ktoś kupił już ten projekt z pracowni i jest w trakcie budowy?Wiem , że jest to jeden z nowszych projektów. Pozdrawiam wszytskich budujących Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 09.12.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 może ktoś buduje ten dom bądź podzieli się spostrzeżeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kysiu 18.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Mam ten projekt, ze zmian to tylko powiększenie garażu. reszta budynku bez zmian. W tym roku dopiero zacznę budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz28 27.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a my już budujemy, jestesmy przed drugim stopem kilka zmian w naszym projecie dajcie znać kto buduje? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artik12 17.05.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Zaczynam budowę w ty roku. Napisz proszę co zmieniłeś, i jak wyglądają przybliżone koszty budowy. Głównie chodzi mi o drugi strop z dachem. Ja powiększam po garaż o dodatkowe pomieszczenie i przenoszę tam kotłownię, natomiast w pomieszczeniu po kotłowni zrobię garderobę. Jak możesz przesłać jakieś zdjęcie to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kysiu 27.05.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Witajcie.Ściany parteru rosną.Ze zmian u nas:garaż powiększony - wyrównany do ścian zewnętrznych - od frontu do kotłowni - z tyłu do salonu. W zasadzie nasz projekt obecnie przypomina bardziej z fasonem 2 (którego jeszcze wtedy nie było). Garaż na 6 metrach od bramy przedzielony działówką, dodatkowe pomieszczenie wykorzystamy na meble ogrodowe, graciarnie. Kotłowni nie przenoszę.[email protected] Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez kysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomala5 25.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Witamy,my zaczynamy w sierpniu - projekt z Fasonem I - bez zmian w projekcie.Budujemy z pustaka ceramicznego 24, dwa stropy, więźba z prefabrykatów, dach creaton domino czarny mat. Koszty robocizny SSO - 50.000 netto, a dachu materiał + robocizna 70.000 brutto. Nie znamy jeszcze do końca cen wszystkich materiałów. Są to oczywiście koszty jeszcze nie poniesione, bo na etapie kosztorysu, więc prosimy o ich skorygowanie. Edytowane 25 Lipca 2011 przez tomala5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz28 29.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 jak daleko jesteście z budową z Fasonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kysiu 28.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Za 2 tygodnie przeprowadzka nareszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 28.08.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jestem ciekawa realizacji,moze ktos wrzuci zdjęcia?Ja jednak wybralam inny projekt,ale ten nadal mi sie podoba.Powodzenia budującym:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuya 20.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 dołączam do grona sympatyków tego ptojektu...pytanko - czy nie brakuje Wam okna w aneksie kuchennym ... aa może ktoś jakoś nieco oddzielił kuchnię??czy z sypialni jest balkon? i o jakim metrażumoże ktoś pochwali się fotkami ?? pozdrawiam i pozytywnie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PandaWielka 07.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Czy ktoś już budował ten dom i może się podzielić wrażeniami lub zdjęciami z budowy? Edytowane 14 Stycznia 2013 przez PandaWielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz28 08.11.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz28 08.11.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz28 08.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adusia1 19.11.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 WitamPiękny projekt i dom. Czy mógłby Pan załączyć kilka zdjęć od strony tyłu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMoj 15.04.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam wszystkich,dołączam się do realizujących projekt z Fasonem - obecnie zalewamy strop nad parterem z projektu z fasonem 2. Na razie jedyna zmiana, to powiększenie garażu (wyjdzie nam brama 550) Baaardzo chętnie obejrzelibyśmy gotowy już wykonany dom, liczymy na cenne wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corebaby23 30.06.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 My również zaczeliśmy budowę domu z fasonem 2, bez żadnych zmian, jesteśmy aktualnie na etapie wykończenia domu w środku, jak będę mieć chwile to wrzucę jakieś fotki, elewacja jeszcze nie ukończona bo brak kamienia elewacyjnego na przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenita 16.01.2017 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Dzień dobry, szukam dobrej duszy, która pokazałaby nam swój Dom z Fasonem 2, najchętniej w Polsce Centralnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
if85 01.02.2017 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 My również zaczeliśmy budowę domu z fasonem 2, bez żadnych zmian, jesteśmy aktualnie na etapie wykończenia domu w środku, jak będę mieć chwile to wrzucę jakieś fotki, elewacja jeszcze nie ukończona bo brak kamienia elewacyjnego na przodzie. hej my dopiero zaczynamy budowę, czy możecie wrzucić proszę jakieś zdjęcia z realizacji? jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts