bacha 19.02.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 kredyt hipoteczny na zakup mieszkania teraz, czy w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini 23.02.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 moim zdaniem jak w euro to teraz-nie powinno juz wiele wzrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 23.02.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Moim zdaniem nie ma wielkiego znaczenia kiedy weźmiesz. Wydaje mi się, że oprocentowanie powinno jeszcze spaść a dla kredytów o zmiennej stopie procentowej to nie ma większego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 24.02.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie kochani, mam nie lada zagadkę z "moim " postem powyżej KTOŚ SIĘ PODSZYWA ( JAKIM CUDEM) POD MÓJ NICK????????? 19.02 byłam na budowie dzień cały bez dostępu do compa! To jakim cudem ja tu pisałam?? rozdwojenie byłobymi na rękę ( marzenie każdego inwestora byc w pracy i na budowie jednocześnie) ale co mam począć? zmienić nick? hasło? a co będzie jak moje alter ego zacznie Was obrażać? pomocy bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 24.02.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Bacha - zmien haslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 24.02.2004 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Bardzo dziękuję za wypowiedzi "czy kredyt wziąc teraz czy też w maju?" Pomogą mi podjąć decyzję.Panią ,która alarmuje,że rzekomo podszywam się pod jej adresem bardzo pozdrawiam.Z apewniam,że się nie podszywam pod nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Proponuję a propos kredytów wejść piętro wyżej, są dwie strony oglądów - KB czy PKO BP.W Sondażach też jest dużo.Nie ma sensu prowadzić kilku równoległych wątków, tam jest tyle informacji że naprawdę mogą pomóc. Generalnie z kredytami jak z kosmetykami - nie każdemu pasuje wszystko. Jak chcesz brać 20 letni i spłącić go w ciągu 2 lat (bo np. będziesz sprzedawać mieszkanie albo spodziewasz się spadku) to weź w PLN. Jak chcesz spłacać po Bożemu przez 20 lat - zaryzykuj waluty - jak dobrze policzysz to wpłacasz mniej pieniędzy do banku przy opcji walutowej niż w przypadku PLN.ALe rzeczywiście z walutami wszystko może się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts