anula05 02.11.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Szukam osób, które takowy użytkują - czy ktoś tu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annd 01.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Chętnie podciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.01.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Koledzy, ja również potrzebuję opinii na temat takowych kominków. Ma ktoś taki? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 06.01.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Koledzy, ja również potrzebuję opinii na temat takowych kominków. Ma ktoś taki? Pozdrawiam. jak dla mnie to kominek jak kominek, bez znaczenia czy ma np 2 szyby czy trzy. bardziej bym sie skłaniał do zastanowienia czy bedzie pasował do wnetrza, u mnie np takiego bym nie widział, dlatego mam narozny. a co do uzytkoania to tez pewnie zalezne od firmy tak jak przy zwykłych, mozna kupic tanete a mozna kupic porządny, kwestia $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.01.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Koledzy, ja również potrzebuję opinii na temat takowych kominków. Ma ktoś taki? Pozdrawiam. Do czego potrzebujesz taki kominek. Ma być: 1.Ładnie? 2.Ładnie i grzać? 3.Ładnie, grzać i wydajnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.01.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Chciałbym podpiąć do niego dgp. Podoba mi się taki jeden dovre właśnie z trzema szybami. W sumie grzane będzie gazem ale w okresie "przejściowym" chętnie wykorzystywałbym go aby przełamać temperaturę. Słyszałem opinię że "usmażę" się przy tych trzech szybach a na górę nie dostarczę prawie nic ciepła. Chcę tę opinię zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.01.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 To czy się usmażysz, zależy od wielkości patelni...W małym salonie z pewnością. W takiej sytuacji szukaj szyb z pirolizą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.01.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 aha, dzięki za wskazówki Panie Piotrze, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.01.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Posiadamy w ofercie Romotop KV 6.6.3 C : - 3 szyby - moc 6-14kW - stalowo-szamotowe palenisko - 100% powietrza do spalania z poza budynku - cena....... śmiesznie niska... Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts