Magdala 02.11.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Marzy się nam elewacja z klienkieru, a raczej z płytki klienkierowej, mamy ściany poro44 i nie przewidujemy już styropianu a więc 2-warstwówki.I moje pytanie, czy ktoś orientuje się w kosztach wykonania 1m2 takiej elewacji? Jakie kleje stosuje sie pod takie płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 03.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pierwsze co to trzeba zrobić tynk tradycyjny na który będa układane płytki. Klejenie płytek klinkierowych to podobna sprawa jak z tarasami klej elastyczny !Koszty to tynki + klejenie płytek .Układanie płytek to koszt 40-50 PLN m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.11.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ooo to takich płytek nie można kleic bezpośrednio na mur?dlaczego?mur mam bardzo prosto zrobiony, żadnych odchyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 05.11.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Może się tylko wydawać że ściany są proste i gładkie ale ja jeszcze takiej nie widziałem żeby nie było ubytków zaprawy czy skrzywionego pustaka itd.Nie trzeba kłaśść grubo wystarczy cienka warstwa wygładzająca ,zapewne zaoszczędzisz tym na kleju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.11.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 hmm my musieliśmy miec równo wymurowane ze względu na 1-warstwówkę, ale ręki sobie uciąć nie dam koszt płytek ok. 56 zł. jak wychodzi cenowo koszt tynmku - myslałam o ciepłym tynku oraz kleju? robotę mamy za free .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 11.09.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Moi drodzy pochwalcie sie swoimi elewacjami z klinkieru, najlepiej jeszcze z podpisem nazwy, bedd wdzięczna zs pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts