anatak 02.11.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Witam wszystkich poszukujących solidnego wykonawcy tynków wewnętrznych. Jeśli chcesz mieć profesjonalnie wykonane tynki to dobrze trafiłeś Wykonujemy różne usługi budowlane, ale główny profil to wykonywanie tynków gipsowych z agregatu, zajmujemy się tym już od kilkunastu lat, zdobyte doświadczenie pozwala zapewnić inwestorowi zadowolenie z wykonanej przez nas pracy. Działamy na terenie województwa mazowieckiego- głównie Warszawa i okolice. Oferujemy usługi z materiałem inwestora lub swoim dla osób prywatnych i firm, zarówno domki jednorodzinne jak i wielorodzinne (np. bloki). Pracujemy przez cały rok. Zapraszam do współpracy i obejrzenia wykonanych prac na budowie (zdjęcia z niektórych naszych realizacji będą zamieszczane w galerii), a chętnych do dzielenia się opiniami. ---------------- pozdrawiam ANATAK kontakt: 0 502 626 122 lub 0 509 536 736 e-mail: [email protected] http://www.anatak.pl Edytowane 30 Listopada 2019 przez anatak edycja kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 05.11.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Pracujemy cały rok- również zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jest mi niezmiernie miło, że mogę wystawić pierwszą pozytywną opinię Tynki mam jak marzenie, nawet mój bardzo oszczędny w pochwałach kierownik budowy wyraził podziw i uznanie zresztą zdjęcia wklejałam w swoim dzienniku.. Bardzo polecam ekipę za fachowość, słowność, dotrzymanie terminu oraz oczywiście przystępne ceny Okna zostały zabezpieczone bardzo starannie i w ogóle ach i och Reasumując - to chyba najlepsza ekipa jaka do tej pory u nas pracowała Ja ze swojej strony bardzo dziękuję i serdecznie polecam innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 11.11.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jest mi niezmiernie miło, że mogę wystawić pierwszą pozytywną opinię Tynki mam jak marzenie, nawet mój bardzo oszczędny w pochwałach kierownik budowy wyraził podziw i uznanie zresztą zdjęcia wklejałam w swoim dzienniku.. Bardzo polecam ekipę za fachowość, słowność, dotrzymanie terminu oraz oczywiście przystępne ceny Okna zostały zabezpieczone bardzo starannie i w ogóle ach i och Reasumując - to chyba najlepsza ekipa jaka do tej pory u nas pracowała Ja ze swojej strony bardzo dziękuję i serdecznie polecam innym Pani Aniu cieszę się, że jest Pani zadowolona z wykonanej pracy życzę powodzenia w dalszych etapach dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 23.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam serdecznie.Proszę o informację jak kształtują się ceny tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 24.11.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam serdecznie. Proszę o informację jak kształtują się ceny tynków? odpowiedź wysłana na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathezz 24.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 terminy MARZEC 2011 Witam mam do wykonania tynki cem-wap ok 700m2 (dom jednorodzinny z poddaszem użytkowym). Jak kształtuje się cena? Tynki ręczne czy maszynowe? Interesuje mnie wykończenie tynku pod malowanie (nie chcę stosować gładzi gipsowych) pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 24.01.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 odpowiedź wysłana na PWpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajojk 05.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam mam do wykonania tynki cem-wap ok 650m2 Michałowice koło Warszawy . Jak kształtuje się cena? Tynki ręczne czy maszynowe? pozdrawiam Kamil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 06.02.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam mam do wykonania tynki cem-wap ok 650m2 Michałowice koło Warszawy . Jak kształtuje się cena? Tynki ręczne czy maszynowe? pozdrawiam Kamil [email protected] odpowiedź wysłana na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 07.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Potrzebuję tynkarzy na koniec marca, tynk kwarcowy, Grodzisk Maz. Proszę o podanie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 07.02.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Potrzebuję tynkarzy na koniec marca, tynk kwarcowy, Grodzisk Maz. Proszę o podanie ceny. odpowiedź poszła na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriss710 08.02.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam, poszukuję ekipy do tynków wew. gipsowych. Powierzchnia ok 700 m2, gmina Halinów, Jaka bedzie cena i czy na kwiecień są wolne terminy? Jeżeli potrzeba innych informacji to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 08.02.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam, poszukuję ekipy do tynków wew. gipsowych. Powierzchnia ok 700 m2, gmina Halinów, Jaka bedzie cena i czy na kwiecień są wolne terminy? Jeżeli potrzeba innych informacji to proszę o kontakt. nie ma problemu, chętnie podejmiemy się tego zlecenia szczegóły na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 09.02.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam mam do wykonania tynki cem-wap ok 700m2 (dom jednorodzinny z poddaszem użytkowym). Jak kształtuje się cena? Tynki ręczne czy maszynowe? Interesuje mnie wykończenie tynku pod malowanie (nie chcę stosować gładzi gipsowych) pozdrawiam Mateusz Ja też poproszę inf. o cenie i wolnym terminie. Potrzeby jak wyżej, tylko pow.ok.660 m2 Halinów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 09.02.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ja też poproszę inf. o cenie i wolnym terminie. Potrzeby jak wyżej, tylko pow.ok.660 m2 Halinów Pozdrawiam szczegóły na PW, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sleep 17.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 WitamInteresują mnie tynki gipsowe (materiał Knauf Diamant) około 600 mkw plus ewentualnie posadzki około 220 mkw.Miejscowość - Płock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 18.02.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam Interesują mnie tynki gipsowe (materiał Knauf Diamant) około 600 mkw plus ewentualnie posadzki około 220 mkw. Miejscowość - Płock informacje wysłane na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjrrider 10.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ja też proszę o info na temat cen tynk cem-wap pow domu 170użytk. gm .Nieporęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 10.03.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ja też proszę o info na temat cen tynk cem-wap pow domu 170użytk. gm .Nieporęt odp PW, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts