autorus 03.08.2011 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A możecie zrobić tynk na powierzchni nie płaskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacja 10.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 wolne terminy http://www.anatak.pl/ Wlasnie szukam wykonawcy, planowany tynk wewn. c-w, lokalizacja inwestycji to Warszawa-Wesola, Na jaki termin oraz jaka oferte moge liczyc ? pzdr, Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 11.08.2011 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wlasnie szukam wykonawcy, planowany tynk wewn. c-w, lokalizacja inwestycji to Warszawa-Wesola, Na jaki termin oraz jaka oferte moge liczyc ? pzdr, Robert. informacje wyślę na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.08.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wiem ze to nie ten temat ale może jednak ktoś się znajdzie, chodzi o tynki z gliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 11.08.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wiem ze to nie ten temat ale może jednak ktoś się znajdzie, chodzi o tynki z gliny. Np. http://www.tynkizgliny.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 16.11.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 wykonujemy różne usługi remontowo-budowlane m.in.: - ocieplenia i adaptacje poddaszy,- zabudowy gk, - gładzie Pracujemy również w okresie zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 21.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 polecam ww firmę - tynki wyszły bardzo ładne, dom po działaniu ekipy elegancko sprzątnięty - jakby ktoś chciał obejrzeć to zapraszam (powiat legionowski) - robione były tynki twarde gipsowe namiary na firmę Anatak wzięłam z forum Muratora - wielokrotnie była polecana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 22.11.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 polecam ww firmę - tynki wyszły bardzo ładne, dom po działaniu ekipy elegancko sprzątnięty - jakby ktoś chciał obejrzeć to zapraszam (powiat legionowski) - robione były tynki twarde gipsowe namiary na firmę Anatak wzięłam z forum Muratora - wielokrotnie była polecana dziękujemy za słowa uznania, współpraca bardzo udana, polecamy się na przyszłość pozdrawiamy A&T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seb1234 04.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich, Długo zastanawiałem się nad tynkami gips czy cementowo wapienne. Ostatecznie wybrałem pierwszą opcję. To jest zupełnie inny efekt. Mam porównanie jeżeli chodzi o łazienkę zatartą na ostro i sufit na gładko cementowymi. Polecam gipsowe. Jeżeli chodzi o firmę ANATAK, wybrałem tą firmę z muratora. Więc tak naprawdę nie znałem ich pracy. Pojechałem zobaczyłem realizację i zdecydowaliśmy się wziąć tą firmę, są to młodzi chłopcy, którzy znają się na robocie. Tynki można sprawdzić lampą i nie ma żadnych fal i nierówności. Bardzo mi się podoba ich praca. Szczerze polecam tą firmę, osobą, które chcą mieć ładne i proste ściany. Panowie wykonali prace diamantem, jest to twardszy gips i trudniej się go kładzie. Całe miejsce wykonania prac było posprzątane tak, że od razu ociepliłem podłogę. Sama praca przebiegała w luźnej atmosferze i hitami muzyki Dance : ) O chamstwie nie ma mowy. Komentarz miałem napisać już w sierpniu, ale jak to bywa na budowie, wiecznie nie ma czasu… Jeżeli szukasz dobrej ekipy to polecam ANATAK. Zdjęcia mogę wysłać na email z wykonanych prac. Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Zyrardów Edytowane 4 Grudnia 2011 przez seb1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 04.12.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich, Długo zastanawiałem się nad tynkami gips czy cementowo wapienne. Ostatecznie wybrałem pierwszą opcję. To jest zupełnie inny efekt. Mam porównanie jeżeli chodzi o łazienkę zatartą na ostro i sufit na gładko cementowymi. Polecam gipsowe. Jeżeli chodzi o firmę ANATAK, wybrałem tą firmę z muratora. Więc tak naprawdę nie znałem ich pracy. Pojechałem zobaczyłem realizację i zdecydowaliśmy się wziąć tą firmę, są to młodzi chłopcy, którzy znają się na robocie. Tynki można sprawdzić lampą i nie ma żadnych fal i nierówności. Bardzo mi się podoba ich praca. Szczerze polecam tą firmę, osobą, które chcą mieć ładne i proste ściany. Panowie wykonali prace diamantem, jest to twardszy gips i trudniej się go kładzie. Całe miejsce wykonania prac było posprzątane tak, że od razu ociepliłem podłogę. Sama praca przebiegała w luźnej atmosferze i hitami muzyki Dance : ) O chamstwie nie ma mowy. Komentarz miałem napisać już w sierpniu, ale jak to bywa na budowie, wiecznie nie ma czasu… Jeżeli szukasz dobrej ekipy to polecam ANATAK. Zdjęcia mogę wysłać na email z wykonanych prac. Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Zyrardów miło przeczytać taki komentarz i docenienie pracy naszej ekipy pozdrawiamy A&T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 06.12.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) skopiowane z grupy Halinów http://forum.muratordom.pl/group.php?gmid=1103344&do=discuss#gmessage1101662 by GT " Polecam tę ekipę 511 835 310. Namiary wziąłem z tego samego forum i jestem zadowolony. Robią agregatem szybko, dokładnie, sprawnie i w dobrej cenie." pozdrawiamy również tutaj Pana Grzegorza Edytowane 9 Grudnia 2011 przez anatak edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 01.01.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Niech Nowy Rok będzie obfity w radość, miłość, zdrowie, pomyślność i przyniesie spełenienie wszystkich marzeń Szczęśliwego Nowego 2012 Roku http://img651.imageshack.us/img651/562/8127842ilustracjanowyro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek_G 08.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam, interesuje mnie wykonanie tynków cementowo-wapiennych w domu jednorodzinnym - okolice Grodziska Mazowieckiego. Budynek powierzchni ok 180m2 wraz z garażem. Proszę o informację o cenach tynków cem-wap oraz gipsowych dla porównania. Pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 09.01.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam, interesuje mnie wykonanie tynków cementowo-wapiennych w domu jednorodzinnym - okolice Grodziska Mazowieckiego. Budynek powierzchni ok 180m2 wraz z garażem. Proszę o informację o cenach tynków cem-wap oraz gipsowych dla porównania. Pozdrawiam, Jacek odpowiedź wysłana, wykonujemy zarówno tynki gipsowe (zwykłe i twarde), jak i cementowo-wapienne, zapraszam na budowę do obejrzenia naszych prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 11.01.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 wolne terminy http://img543.imageshack.us/img543/8882/homefq.png http://www.anatak.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 11.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 wolne terminy http://img543.imageshack.us/img543/8882/homefq.png http://www.anatak.pl/ Proszę o ofertę Radzymin ok 300 m2 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 11.01.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Proszę o ofertę Radzymin ok 300 m2 [email protected] odpowiedź poszła na maila pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 29.02.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam serdecznie.Mam do położenia tynki w domu parterowym o łącznej powierzchni 236m2, powierzchnia tynków wraz sufitami będzie w okolicach 1000m2.Lokalizacja budowy na południe od Warszawy (rejon Piaseczna).Mam kilka pytań dotyczących Państwa usług: 1. Jaka jest cena za 1m2?2. Jakiej wielkości otwory okienne/drzwiowe są odliczane od powierzchni?3. W jaki sposób wykańczacie Państwo połączenie tynku z oknem?4. Kiedy są wolne terminy?5. Ile czasu trwa wykonanie usługi na takiej powierzchni?6. Czy są a jeśli tak, to jakie są dodatkowe koszty poza powierzchnią tynkowania (obsadzanie puszek elektrycznych, narożniki wewnętrzne czy zewnętrzne, obrabianie glifów, czy inne o których nie wspomniałem)?7 Gdzie można obejrzeć Państwa prace? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 29.02.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam serdecznie. Mam do położenia tynki w domu parterowym o łącznej powierzchni 236m2, powierzchnia tynków wraz sufitami będzie w okolicach 1000m2. Lokalizacja budowy na południe od Warszawy (rejon Piaseczna). Mam kilka pytań dotyczących Państwa usług: 1. Jaka jest cena za 1m2? 2. Jakiej wielkości otwory okienne/drzwiowe są odliczane od powierzchni? 3. W jaki sposób wykańczacie Państwo połączenie tynku z oknem? 4. Kiedy są wolne terminy? 5. Ile czasu trwa wykonanie usługi na takiej powierzchni? 6. Czy są a jeśli tak, to jakie są dodatkowe koszty poza powierzchnią tynkowania (obsadzanie puszek elektrycznych, narożniki wewnętrzne czy zewnętrzne, obrabianie glifów, czy inne o których nie wspomniałem)? 7 Gdzie można obejrzeć Państwa prace? Pozdrawiam. odpowiedź na wszystkie pytania wysłana PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asbe 01.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Chciałam zarezerwować termin na 15 kwietnia - około 400-450 m2 okolice Tarczyna.Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts