Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Chciałam trochę pochwalić P. Tomka za wykonane tynki w naszym domu.Ja się na tym nie znam ale byli już u nas inni "eksperci " i nie ma się d czego przyczepić. Sama tą ekipę znalazłam na forum i dlatego wszystkich którzy mają wątpliwości pragnę uspokoić iż ta ekipa jest godna polecenia a ich praca jest na bardzo dobrym poziomie.

Pozdrawiam

dziękujemy :) pozdrawiamy

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Polecam wszystkim tynki wykonywane przez firmę ANATAK i Pana Tomasza.

Ekipa spełniła w 100% moje oczekiwania, a były one na pewno wyższe niż standardowe (piony, kąty itp) !!

Tynki idealnie wykonane terminowo, pracując nawet do późnych godzin nocnych !

Co ważne SUPER wszystko zabezpieczone, posprzątane, zero problemów w komunikacji.

PROFESJONALIŚCI :rolleyes:

Polecam wszystkim tynki wykonywane przez firmę ANATAK i Pana Tomasza.

Ekipa spełniła w 100% moje oczekiwania, a były one na pewno wyższe niż standardowe (piony, kąty itp) !!

Tynki idealnie wykonane terminowo, pracując nawet do późnych godzin nocnych !

Co ważne SUPER wszystko zabezpieczone, posprzątane, zero problemów w komunikacji.

PROFESJONALIŚCI :rolleyes:

bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy, cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania tak wymagającego Inwestora

polecamy się na przyszłość

pozdr

ANATAK

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
Witam

również proszę o wycenę tynków cementowo-wap ok 500m2 (wycena samej robocizny i robocizny z materiałem okolice OTWOCKA) ile wcześniej trzeba rezerwować termin ? [email protected]

witam, harmonogram prac zwykle ustalony około 2 m-ce wcześniej, od kwietnia do czerwca najwięcej chętnych i wtedy lepiej rezerwować nawet wcześniej, po więcej informacji zapraszam na priv

pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

rzuć jakieś zsjęcia na e-mail [email protected] i cennik.wylewam czesto okolice Warszawy ,więc kiedy niweluję pod styropiany będę Was polecał.współpracuję z odpowiedzialnymi ludzmi a widzę,że można was polecać,mam nadziję,że się nie mylę?