anatak 07.01.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Prosiłabym o cenę tynków gipsowych Diamant,około 450m.Tynki miałyby być wykonane wczesną wiosną ,jak tylko pogoda pozwoli;)Budowa 20km od Radomia:) Najlepiej wycenic po obejrzeniu scian do tynkowania, wiecej info na priv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 25.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Witam , interesują mnie tynki cementowo wapienne zacierane na gładko, czy takie wykonujecie i jaka cena za m2 tynku na gotowo. pozdrawiam ja za gipsowe zaplacilem po 24zl/m2 a za cementowo wapienne musialbym zaplacic po 26zl/m2 wybralem gips, moze i zle bo straznie latwo je uszkodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ja wybralem cementowe właśnie dla tego aby trudno je bylo uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 26.01.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Witam ! Przesyłam wpis jaki dodałem do swojego dziennika BONIE w zasadzie zakończone, pozostałą jeszcze kwestia położenia gładzi nad ich górną krawędzią. Użyliśmy bonie firmy Bella Plast BP11 H3 L300 wraz z łącznikami BP11 ŁĄCZNIK H3, gdzie górny wąs pozostał, dolny został usunięty, każda bonia po jej zewnętrznej stronie została zmatowiona papierem ściernym i kolejno przesmarowana Quart gruntem firmy Remmers (drobny piasek z klejem). Bonie były mocowane na gipsie i na kleju do płytek. W mojej ocenie "proces technologiczny" ich montażu jest już na tyle stabilny, że firma Anatak może już przyjmować zlecania na kilometry Przy okazji słowa uznania i podziękowania [ATTACH=CONFIG]237730[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]237731[/ATTACH] Edytowane 26 Stycznia 2014 przez zygii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 27.01.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam ! Przesyłam wpis jaki dodałem do swojego dziennika dzięki zadowolony Inwestor to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 27.01.2014 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja wybralem cementowe właśnie dla tego aby trudno je bylo uszkodzić. zależy jaki efekt chce się uzyskać- i cementowo-wapienne i twarde gipsowe Knauf Diamant trudno uszkodzić, zwykłe gipsowe niestety będą bardziej podatne na uszkodzenia, wiadomo, każdemu zależy na czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.01.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja jestem zadowolony w połowie. Ponieważ do tej pory zrobiono u mnie zgodnie z umową ok połowy Zapewne po zakończeniu będę zadowolony w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 27.01.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja jestem zadowolony w połowie. Ponieważ do tej pory zrobiono u mnie zgodnie z umową ok połowy Zapewne po zakończeniu będę zadowolony w całości wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.02.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Dobry wieczór Panie Tomku, przypominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 24.02.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobry wieczór Panie Tomku, przypominam się dzień dobry, oczywiście pamiętam, niedługo się odezwę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr4x4 28.05.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Przypominam się w sprawie maila z 22 maja:) Witam, około września będę potrzebował wyremontować tynki wewnętrzne. Przez naprawę tynków rozumiem uzupełnienie istniejących pęknięć i braków w tynku oraz położenie cienkiej warstwy tynku wapiennego w celu ujednolicenia struktury. Powierzchnia ścian to około 220 m2. Chciałbym zapytać czy podjąłby się Pan takiego zlecenia i jaka byłaby orientacyjna cena pracy (z materiałem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 29.05.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Przypominam się w sprawie maila z 22 maja:) Witam, około września będę potrzebował wyremontować tynki wewnętrzne. Przez naprawę tynków rozumiem uzupełnienie istniejących pęknięć i braków w tynku oraz położenie cienkiej warstwy tynku wapiennego w celu ujednolicenia struktury. Powierzchnia ścian to około 220 m2. Chciałbym zapytać czy podjąłby się Pan takiego zlecenia i jaka byłaby orientacyjna cena pracy (z materiałem)? odpowiedź wysłana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 22.06.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 potwierdzam - tynki bardzo równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 27.08.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 terminy do uzgodnienia http://img543.imageshack.us/img543/8882/homefq.png http://www.anatak.pl/[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.08.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pan Tomek Z Anatak szaleje Wszystko idzie bardzo dobrze. http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/293.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/294.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 30.08.2014 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Pan Tomek Z Anatak szaleje Wszystko idzie bardzo dobrze. http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/293.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/294.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.08.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Znajomi mający kopuły z samych moich opowiadań są zainteresowani. Ale na następny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 02.09.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Znajomi mający kopuły z samych moich opowiadań są zainteresowani. Ale na następny rok. ok, w tym i tak już z terminami krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doarka 29.09.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Witam, Szukam firmy do tynków tradycyjnych cem.-wap. (nie z worka) zacieranych piaskiem kwarcowym. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 30.09.2014 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Witam, Szukam firmy do tynków tradycyjnych cem.-wap. (nie z worka) zacieranych piaskiem kwarcowym. pozdrawiam, witam, wykonujemy tynki z gotowych mieszanek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts