mirka23 15.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Na pierwszy rzut okiem ,bardzo ładne szarości,ale troszkę zmian głównie w detalach dobrze by zrobiło, też przydało by się jeszcze np. wymienić łóżka w dziecięcych pokojach, w salonie czy ten stół nie jest za wysoki ? W kuchni natomiast stół i krzesła chyba tymczasowe ? sama kuchnia nie jest składna, skoro jest otwarta powinna być stylizowana na pozostałą resztę domku, no i luksfery, lepsza była by ścianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 15.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 wpadam tak na szybko zapodac,gdzie mozna wysylkowo zamowic slawetny fotel Mirki http://www.dller.pl/fld_meble/fotel_foxi/pCatId/392 Anika dawno mnie nie było, jaki kolorek chcesz zamówić ?? jaki sławetny ??? nie wiedziałam, że mój , fajnie, fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Na pierwszy rzut okiem ,bardzo ładne szarości,ale troszkę zmian głównie w detalach dobrze by zrobiło, też przydało by się jeszcze np. wymienić łóżka w dziecięcych pokojach, w salonie czy ten stół nie jest za wysoki ? W kuchni natomiast stół i krzesła chyba tymczasowe ? sama kuchnia nie jest składna, skoro jest otwarta powinna być stylizowana na pozostałą resztę domku, no i luksfery, lepsza była by ścianka. hejka, te łóżka to dopiero chyba co kupione, więc pewno pozostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dodusia widać że ogromnie się cieszysz tym domkiem a to najważniejsze, ogólnie jest ok, ale tej listwy na klatce schodowej też nie kumam, kuchnia ładna ale raczej w nowoczesnym stylu, ta kuchenka mikrofalowa wygląda troszkę na niedopracowaną, ale moze tak wydaje się ze zdjęcia i te luksfry to nie moja bajka, je raczej by zlikwidowała, pozdrawiam ach zapomniałam , schody przepięknie wybarwione, bardzo ładny , ciepły odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wszystkie mamy podobne odczucia, więc chyba coś w tym jest Sypialnia mi się podoba bardzo łazienki też Ale co się stało firance w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Domek dadusi ma swój klimat bez dwóch zdań. Zawsze do czegoś można się przyczepić, mi też listwa na schodach średnio się podoba. Ciekawe są biurka w pokojach dziewczynek, czy one mają szklany blaty? Szukam ciekawego białego biurka do dziewczyńskiego pokoiku:) Dadusiu gdzie kupiłaś głęboki zlew do pralni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Domek dadusi ma swój klimat bez dwóch zdań. Zawsze do czegoś można się przyczepić, mi też listwa na schodach średnio się podoba. Ciekawe są biurka w pokojach dziewczynek, czy one mają szklany blaty? Szukam ciekawego białego biurka do dziewczyńskiego pokoiku:) Dadusiu gdzie kupiłaś głęboki zlew do pralni? och MarJel, dwója ci się nalezy za źle odrobione lekcje, tak biurka maja szklane blaty, wymalowane na nich czarne kwiaty i takie tam, są z ikei i dwója za to ze ja mam też taki w pokoju córki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak przy okazji są bardzo fajne te biureczka i twojej napewno się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 15.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dodusia fajne szarościco to za meble -te białe szafy w pokoju dziecięcym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 biurka maja szklane blaty, wymalowane na nich czarne kwiaty i takie tam, są z ikei i dwója za to ze ja mam też taki w pokoju córki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak przy okazji są bardzo fajne te biureczka i twojej napewno się spodobają A jak się zwą dokłądnie te biureczka ? Szukam czegoś ładnego dla córeczki, najlepiej białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 mierela te biureczka nazywają się Vika Glasholm, tak dokłanie nazywa sie ta szklana tafla bo nogi kompletujesz jakie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 och MarJel, dwója ci się nalezy za źle odrobione lekcje, tak biurka maja szklane blaty, wymalowane na nich czarne kwiaty i takie tam, są z ikei i dwója za to ze ja mam też taki w pokoju córki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak przy okazji są bardzo fajne te biureczka i twojej napewno się spodobają No ładnie:P, ale nawet najlepszy uczeń bez pały to jak żołnierz bez karabinu;) Właśnie doczytałam że blaty w tych biurkach można dobierać, ja się jednak chyba nie zdecyduję na szklany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 z powodu że się boisz, tez tak myślałam ale jest bardzo gruby i chyba raczej nie pęknie, ja taki wybrałam bo moja córa codziennie maluje farbami , albo klei żelami brokatowymi i blat laminowany ma na 1 rok, a tu zetre ściereczką i jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 z powodu że się boisz, tez tak myślałam ale jest bardzo gruby i chyba raczej nie pęknie, ja taki wybrałam bo moja córa codziennie maluje farbami , albo klei żelami brokatowymi i blat laminowany ma na 1 rok, a tu zetre ściereczką i jak nowy Nie, z innych powodów, o taki blat należy bardziej dbać,pewnie też bardziej się rysuję, a moja córka do pedantek nie należy:rolleyes:. Ja jakoś szczególnie nigdy nie przepadałam za szklanymi stołami i ławami. Zresztą najpierw muszę zobaczyć te biurka i blaty na żywo, a niestety w moim mieście nie ma ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodusia55 17.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzięki koleżanki za opinie, zlew kupiony w OBI , ale widziałam taki w CASTORAMIE. Listwa na klatce podzieliła ją na pół , i wydaje mi się że wygląda to korzystnie , bo klatka była bardzo wysoka ( ponad 5 metrów) , ale cieszę się że ogólne wrażenie jest pozytywne Dora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzięki koleżanki za opinie, zlew kupiony w OBI , ale widziałam taki w CASTORAMIE. Listwa na klatce podzieliła ją na pół , i wydaje mi się że wygląda to korzystnie , bo klatka była bardzo wysoka ( ponad 5 metrów) , ale cieszę się że ogólne wrażenie jest pozytywne Dora Dodusia55, mi też się bardzo podoba, widać zaangażowanie i "serce" włożone w ten dom. Teraz pewnie będziesz dopracowywać szczegóły Co do listwy to podzielam zdanie innych - to najsłabszy punkt i szkoda, że mając taką wspaniałą przestrzeń (5 m wysokości) idealne na galerię rodzinną/fototapetę/plakat/kolekcję aniołów lub starych pamiątek- nie wykorzystałaś potencjału i przeciełaś ją na pół - może przemyśl to jeszcze raz - w necie znajdziesz mnóstwo inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 reni - a możesz zdradzić jakie to nogi dobrałaś do tego blatu pięknego ? Całość się cudnie prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 w koncu moj wyczekany SZARY naroznik w SZARYM salonie brakuje jeszcze troche mebli (poki co 'wyklejam' je sobie tasma malarska), dodatkow, jakosc zdjecia taka sobie, ale MUSIALAM je wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 w koncu moj wyczekany SZARY naroznik w SZARYM salonie brakuje jeszcze troche mebli (poki co 'wyklejam' je sobie tasma malarska), dodatkow, jakosc zdjecia taka sobie, ale MUSIALAM je wrzucic aż chce sie przyjść na kawusię, bardzo przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 reni - a możesz zdradzić jakie to nogi dobrałaś do tego blatu pięknego ? Całość się cudnie prezentuje . nogi nazywają się vika annefors http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49862766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 20.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Fajny tez narożnik, możesz zdradzić co to za firma i model? Salon robi wrażenie bardzo przytulnego i ciepłego. Jedynie co bym zmieniła to tą serwetkę na stoliku - na pomarańczową A te oczka halogenowe w salonie i w kuchni to Mayory?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts